Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***406***
Raspunsuri - Pagina 21
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel BRavo pentru distractie si asteptam pozele, Novus. Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Voila http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/
Acum am realizat ca nu avem nicio poza de familie din multitudinea de poze
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Floric spune:
Ina avem un singur om, un singur coordonator, un singur buget insa pe mine ma enerveaza si ma deprima starea asta de-a valma cu toatele. Ca sunt toate stranse, in saci.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Floric spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Voila http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/ Acum am realizat ca nu avem nicio poza de familie din multitudinea de poze www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Un copil relaxat si fericit. Sa fiti sanatosi si impliniti.
Poze Raru
Poze noi
Floric spune:
Ina, cand ai chef, timp si inspiratie (desi asta o ai mereu) cauti o sau mai mult modele de incaltari care sa se potriveasca la rochia mov. CAci inteleg ca la ea am ramas, sa ma imbrac.
In casa am o pereche de pantofi cu plic asortat, insa sunt maronii cu auriu (auriul asta e ceva sters, ca o patina, parca s-a jucat un copil cu pensula pe pantofi) plicul e maro simplu, ca model is tip solzi de sarpe, cred ca m-am exprimat bine.
Astia is mai de tzinare, ii port numai la ocazii, ce nu imi place estetocul, care e cam ascutit, nu e cui ci e tot patrat dar subtire.
Mai am niste ghetute pe care eu le ador, insa la fel tocul este inalt. SI nu stiu cat de bine m-as simti pe ele. Aste ais negre, pe picior, si piele (cica) usor deasupra gleznei, cu o catarama de 1 cm latime aurie in lateral.
Altceva...pantofi comuni. De darvala.
Iau in calcul si varianta fusta neagra, sacou grofat cu accente aramii, dar ma tot gandesc la o bluza...si nu gasesc in vasta-mi garderoba.
Poze Raru
Poze noi
Floric spune:
Ian, uita aici sacoul de care povesteam. E clasic, antic, vechi si de demult.
http://s598.photobucket.com/albums/tt70/Floric_album/poze%20diversitati/
Caut in disperare poze cu pantofi...dar aia sunt si mai ade demult si cred ca pe atunci nu exista aparatura foto desteapta
Poze Raru
Poze noi
chatonel spune:
am venit si eu (in sfirsit) cu pozele de la bunici. Cojocelul in care e imbracata Izia e cadou de la Ada si Novus
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel am venit si eu (in sfirsit) cu pozele de la bunici. Cojocelul in care e imbracata Izia e cadou de la Ada si Novus Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Si unde sunt pozele ma rog ?!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
chatonel spune:
Am vazut o Ada fericita si rasfatata cu atitea cadouri si bucataria, carti... da di ce tunsesi fata, Novus?
chatonel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Si unde sunt pozele ma rog ?! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
ops :)
poze