Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***406***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata tufete!

Asteptam relatarea kefului Adei cu nerabdare

Eu tocmai am terminat de citit Impreuna de Anna Galvada si pot spune ca nu e vorba de aceeasi persoana care a scris "As vrea ca cineva sa ma astepte undeva" :))

Impreuna e un roman excelent si bine scris, nu ca nuvelele (de mai sus) de care ma plingeam... sincer, imi pare rau ca s-a terminat, parca l-as mai citi o data :))

Miercuri am fost la film cu Izia, am vazut www.pathefilms.com/film/zarafa" target="_blank">Zarafa pe care vi-l recomand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Buna dimineata!

Chatonel, imi asum postura de baba sfatoasa: Ti-am zis eu!

Andrei nu a mai facut febra, in schimb tuseste, o tuse seaca, urata. Ce sa-i dau oare pentru tusea asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Buna dimineata!

Chatonel, imi asum postura de baba sfatoasa: Ti-am zis eu!

Andrei nu a mai facut febra, in schimb tuseste, o tuse seaca, urata. Ce sa-i dau oare pentru tusea asta?

Incearca Humex- tuse uscata.
Cand Vladimir e behaitor ii dau si Aerius inainte de somn ca il calmeaza si nu se trezeste tusind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Io unde gasesc cartea asta, ca si eu vreau s-o citesc, este pe net?
Anaan, io la tusea aia seaca i-am dat grintuss. La noi are efect, cum spuneam i s-a "copt". De cand s-a trezit nici nu a mai tusit.

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!

Dam si noi o cafea si niste mini pizza langa !!

Ilinca, iti imprumut eu cartea cu drag !

Noi asteptam runda a treia de chef si apoi descarcam pozele

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Anaan, bine ca nu mai aveti febra! Cit despre carte, sigur ca mi-ai zis, si tu si Novus :))

Ilink, cred ca la librarie sau la biblioteca o gasesti...

Mergi la inceput

Chatonel, zic si eu ca Anaan, no vezi ?!ma bucur ca ti-a placut

No, sa va povestesc putin despre ziua de ieri: dimineata cand s-a trezit Ada, l-a veriifcat pe Bimbo daca e treaz si el apoi cu ochii carpiti de somn a plecat catre sufragerie (ce pompos suna ) unde o asteptau multe multe baloane si urari de la multi ani !! Apoi in timp ce noi beam cafeaua Ada, inspirata de Bimbo a inceput sa recite iar povestea cu Nemo si eu l-am chemat pe Pisi sa o filmeze si in timp ce ea ne povestea imi vine mie ideea mareata sa o intreb daca luam si pestele la locul de joaca , stupida idee am avut pt ca i s-a aprins beculetul si dupa 5 minute a inceput: mami eu vreau sa-mi tin ziua acasa
Noroc ca am stiut cum sa o iau, sa o intreb de ce nu mai vrea sa mearga acolo si tot asa pana mi-a spus ca nu-l poate lasa pe Bimbo acasa, eram dispusa sa il iau si pe el cu noi doar ca intre timp s-a linisitit si am plecat doar cu papusa ei , cu broscuta + multe baloane pt copii deoarece altceva nu a vrut sa le dea
Acolo s-a simtit tare bine, a dansat si a sarit in sus doar ca m-au cam enervat putin parintii care tineau mortis sa se pupe copiii si sa stea drepti la urari in ideea in care Ada era tot cu ochii pe cadouri si abia astepta sa le primeasca fara atatea introduceri
A simtit lipsa prietenilor apropiati pe care i-a tot pomenit , din pacate asa s-a nimerit anul asta :((
Ajunse acasa evident ca nu a dormit, am tot desfacut cadourile care chiar au fost toate super frumoase, apoi seara a avenit gasca, incompleta la copii si ea pe motiv de febra, asa ca iar a suspinat dupa un prieten care si el a plans ca nu a putut veni
Tortul a fost si el la inaltime, Fulger Mqueen
Incarc pozele cat de repede pot, acum asteptam bunicile sa vina si apoi duminica viiotare petrecem inca o runda cu nasii Adei + verisoarele ei care au fost bolnave acum

Mergi la inceput

A propos de cadouri, printre altele a primit si niste acuarele, pensula, bloc de desen care musai au trebuit inaugurate la locul d ejoaca asa ca in timp ce noi strangeam pe acolo (pt ca mancarea am cam dus-o degeaba, copiii au fost ocupati mai mult cu joaca , tortul a avut succes si sampania de copii, nu la Ada, care cand a simtit acidul a inceput sa se strambe si sa ceara apa ) si ultimii invitati plecau, Ada tacticoasa picta

Mergi la inceput

Anaan, sanatate multa lui Andrei ! la noi in ultima vreme a functionat Grintuss-ul

Mergi la inceput

Si ca o concluzie: ieri a fost o zi minunata din toate punctele de vedere !! M-am si ne-am simtit tare bine si am avut alaturi prieteni dragi, live sau in alte moduri, important e ca au fost cu sufletul alaturi de noi

Mergi la inceput