Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***406***
Raspunsuri - Pagina 19
Floric spune:
Alta peste inca una.
Ilinca ce preturi au la Benvenuti? Comparativ cu Leonardo, caci asta il am si eu. Dupa siteul lor imi dau seama ca au produse asemanatoare. Nu acelasei dar pe aproape.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
inapreda spune:
Floric, preturile la Benvenutti sint mult mai mari. Benvenutti este un brand italian cu produse din piele de calitate.
Sint "asemanatoare" pentru ca, in general, si la incaltaminte exista un "trend" pe care il urmeaza si cei care produc marfa ieftina.
Am vazut aseara fel de fel la Deichman; nici din asta nu aveti?
Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Alta peste inca una. Ilinca ce preturi au la Benvenuti? Comparativ cu Leonardo, caci asta il am si eu. Dupa siteul lor imi dau seama ca au produse asemanatoare. Nu acelasei dar pe aproape. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Doamne sfinte, am scris un mesaj de 10 km si a disparut, nefiind logata!!!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
inapreda spune:
Floric, ma repet : scapati repede daca va organizati, alegeti un "sef de shantier" care are o viziune de ansamblu asupra lucrarii-de preferinta, unitara- si coordoneaza tot (mesteri, achizitii, mebri ai familiei, buget ...)
inapreda spune:
Jambi si Jamborello sint la dusk; i-am rugat sa stea vreo 3 ore.
Las cafeau pentru toata lumea si merg si eu sa beau una pe casa scarii.
Ilinca_M. spune:
Nu mai am putere sa reiau, scriu pe scurt:
Floric, nuuu, nu se compara, noi am avut 3 leonardo in BM iar Benvenuti avem si era si la Cj de ani buni; la Leonardo numai porcarii gasesti, cred ca 10% din marfa e de calitate si modele acceptabile, iar la Benvenuti invers: 90% din marfa e de calitate si m-as duce acasa cu 80% din produse Cred ca am vreo 20 de perechi de incaltamite de acolo si toate comode foc
Acum e reducere maaare la marfa de iarna; la colectia noua e reducere 18% pana in 15 martie. Cred ca o pereche de pantofi rezonabili, faini, gasesti acum la un 80-130 lei, dar nu din noua colectie, ca aia e mai scumpa acum (desi am pus ochii pe niste balerini deliciosi sub 100 lei...fac ce fac si tot astea fara toc ma atrag, nu se mai poate asa)
Ilinca_M. spune:
Sophia inca doarme; a cam tusit peste noapte, dar nu asa de rau ca alaltaieri, cand a "latrat" toata noaptea; acum i s-a "copt". Aseara mi-a cerut "picky-picky house", asa m-a distrat ca am intrebat-o de 3 ori ce vrea, numa s-o aud cum se precipita:"picky-picky house!!"
Ela, bine ai revenit la club, hai mai des si cu relatari mai detaliate!
Novus, asteptam relatari despre partea a doua, cu poze, desigur!
Tufete, am o burtoacaaa si a venit primavara Mi-e lene sa ma apuc de abdomene si alte gimnastici Deseara ies cu fetili la concert!
inapreda spune:
Serios, Ilinca? Au preturi asa mici astia de la Benvenutti?
Eu nu prea intru ca nu prea gasesc nimic pe stilul meu dar stiu ca, de cite ori am dat o geana, preturile mi-au parut net superioare celor de la Leonardo; adica, n-am vazut veci pantofi cu 80 ron
Merci de pont, o sa intru azi la Cluj pentru ca si eu sint o "fana" inraita a balerinilor
inapreda spune:
Io sint mai "norocoasa"; am: bortoc, curoc, picioroange si minoace. Stii cum se spune ca se slabeste, acolo unde te-ai ingrasat, adica in bucatarie Si ca spurtul e un adjuvant. Lenea maxima si vointa zero ma caracterizeaza din acest punct de vedere.
Sa aveti distractie maxima, cuscra!
Ilinca_M. spune:
Da, cuscra, cand is reduceri masive poti gasi ceva de piele pana intr-un bulion...Io saptamana trecuta n-am rezistat s i-am luat la Phiphi niste ghetutze Melania "bop" de piele+piele intoarsa (inclusiv interior) pe care pusesem ochii de mai bine de 1 an, dar acum erau reduse de la 130 la 40 de lei, cum sa rezisti?! Mai ales ca erau o singura pereche, un singur nr, 24, am ezitat crezand ca is mari, dar sa fim seriosi, ce mi-e 23 ce mi-e 24, macar asa sunt mici sanse sa-i fie bune si in septembrie-octombrie:)))
La genti sunt reduceri masive!
La balerini/pantofi/cizme io mereu baloshesc, sunt pe placul meu; in noua colectie sunt niste ghetute finute, cu siret, de piele intoarsa, niste culori de-mi vine sa plang (ca nu m-as putea decide!!!): turoaz, lila si galben-verzui, da' asa, strong! Of, gata, nu mai visez, dar no, de clatit un ochi din cand in cand nu rezist, ca e chiar intre casa si scoala, la 5 minute de ambele:)))