Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***406***
Raspunsuri - Pagina 18
Ela78 spune:
LA MULTI ANI! Alexandra
LA MULTI ANI! Calin
LA MULTI ANI! Crina
Sa fiti sanatosi, sa fiti fericiti, uniti cu parintii vostri iubiti!
Bianca2503 spune:
Pai, draga INA, am fost la Mini prix de unde mi-am luat o pereche de ghete si lui Vladimir vreo 3 nadragi (erau ieftini).
Apoi am venit acasa si am facut un text pentru niste flyere, o brosura si o invitatie.
Apoi am vazut un film si acum ma chinui si eu in Corel sa fac ceva, dar nu prea imi iese nimic. Astept sa vina expertu' (robert) ca inc anu au ajuns.
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 Pai, draga INA, am fost la Mini prix de unde mi-am luat o pereche de ghete si lui Vladimir vreo 3 nadragi (erau ieftini). Apoi am venit acasa si am facut un text pentru niste flyere, o brosura si o invitatie. Apoi am vazut un film si acum ma chinui si eu in Corel sa fac ceva, dar nu prea imi iese nimic. Astept sa vina expertu' (robert) ca inc anu au ajuns. |
Super! Pentru tine poate parea banal dar eu n-am mai avut de multa vreme o zi ( a se citi "o juma' de zi") in care sa fac ce vreau. Sa fiu singura de capul meu. Sa aleg daca lenevesc si tindalesc sau merg la cafea si la shoping, citesc sau ma uit la film...
Nu ma pling, asta mi-a trecut prin cap -fara invidie- citind "aventura" ta de azi.
Miine cred ca vom merge la Cluj dar va fi un maraton.
Ela78 spune:
citat din mesajul lui Gina2008 Hello, hello O primavara senzationala! Ghiocei frumosi si sanatosi... Eu am primit un martisor exceptional de 1 martie: o concediere brusca si total neasteptata. Asa ca am o stare de nu vreau sa va zic. Am anulat petrecerea lui Calin, vom face doar cu bunicii. Am anulat plecerea la Disney. Si cred ca vom anula si concediul pe anul asta. Cand credeam ca am reusit sa rezolv toate problemele, a aparut alta, una mareata. Din pacate, industria in care lucrez e pe duca cam de mult. Si cred cu tarie ca in 4-5 ani vor disparea 80% din revistele/ziarele/publicatiile existente acum. Pentru ca, online-ul este viitorul. Bun, rau, nu stiu, dar asta e viitorul. De presa vorbesc. Din fericire, imi permit o perioada, scurta, sa respir putin - financiar vorbind - chiar daca la minimum. Si in care sa ma gandesc ce voi face. Ma angajez sau ma gandesc la o afacere (ce pompos suna) proprie. Tind spre ultima, chiar daca resurse nu am, insa, energie cat pentru 5 afaceri... Incerc sa ma mentin optimista, insa va rog sa ma scuzati (pentru ca "n"-a oara) daca nu voi mai intra chiar zilnic. Calin, un baietel nazdravan si mamica lui |
Gina, imi pare tare rau Am avut "placerea" sa cunosc sentimentul
Dar nu ziceai ca va mutati in Germania? N-a iesit pasienta? Acum ai cea mai buna ocazie, aici e un boom in adevaratul sens al cuvantului,nici urma de criza, somajul e aproape de 0, astia de la mine de la firma se chinuie de nu stiu stiu cate luni de zile sa gaseasca un om sa-l angajeze
Poate de reorientezi si-mi faci o vizita la München
Ela78 spune:
citat din mesajul lui olishka Copiii mei au fost tare, tare cuminti astazi David si Chiti dorm iar asta mic sta la mine pe burtica, astept sa ragaie, dar el face niste mutrite de ma topesc toata, zambeste, molfaie, tine buzele tuguiate. Nu mai pot de dragul lui Asta noapte am dormit cu amandoi si tare bine a fost intre 2 baieti, ma intorceam cand la unul, cand la celalalt Gata, a ragait Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012) |
Nici nu-mi pot imagina cum e... Cred ca e fericire pura Tare mi-ar placea sa va vad asa... cu Leon I-am vazut pozele pe FB, e tare frumusel si dragalas, seamana cu David nu-i asa?
Bianca2503 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Super! Pentru tine poate parea banal dar eu n-am mai avut de multa vreme o zi ( a se citi "o juma' de zi") in care sa fac ce vreau. Sa fiu singura de capul meu. Sa aleg daca lenevesc si tindalesc sau merg la cafea si la shoping, citesc sau ma uit la film... Nu ma pling, asta mi-a trecut prin cap -fara invidie- citind "aventura" ta de azi. Miine cred ca vom merge la Cluj dar va fi un maraton. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
INA, te inteleg! In cei 2 ani cat am stat acasa si pana la farmacie daca ma duceam singura era o mare evadare
olishka spune:
Ana nu pot sa cred ca iarasi sunteti bolnavi Multa sanatate lui Andrei si tie putere si rabdare
Ela ce ma bucur ca iti merge bine. Am vb si cuDan si m-am bucurat ca au fost pe la tine de curand baietii Leon seamana un picut cu David. Nu stiu sigur cu cine seamana, dar eu il vad frumos foc
Am fost iarasi la o tura de cumparaturi cu David, Chiti si Cristi. M-a surprins David caci a facut scandal inainte sa plecam, caci vroia sa-l luam si pe Leon
Abia astept sa vad poze cu sarbatoritii
Floric spune:
Ela, ce bine ca ai mai intrat pe la noi. Poate o convingi cumva si pe Gina sa isi lase casa, masa si sa fuga in lume. Vorba vine, dar poate Gina te tenteaza ceva din strainataturi. Of, asa imi vine greu sa vad ca DOAR in alta parte iti gasesti linistea buzunarului si iti pierzi cumpatul sufletului. Cel putin asa gandesc eu...
Dodo, imi place tare mult esarfa. Am vazut-o si pe FB si nu intelegeam ce este.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Floric spune:
Noi am petrecut azi in casa, caci ne pregatim de marea demolare. Am strans ce era de strans prin cutii, cutiute si alte locuri dosite incat acum, vblui tata daca te injura unul accepti decat sa te puna sa ii dai tirbusonul.
As vrea sa am o bagheta magica si sa ma trezesc maine iar cu casa curata si cu lenjeria apretata. Stiu, vise taica vise, dar va veni si vremea asta.
Pana la urma nu stie nimeni procedura consultarii unui pacient din provincie la un spital din capitala?
Noapte buna.
Poze Raru
Poze noi
Floric spune:
Inca una si ma duc. Cand am citit despre zama de salata...m=am gandit la vreun sos sofisticat, nici prin cap nu mi-a trecut ca ar putea fi ciorba de salata. Dar dupa ce s=a elucidat misterul. Eu am mancat si prin sreteta de la o matusa (Dumnezeu sa o ierte) care facea o mancare de statea matza in coada. Era de loc din partea Olteniei dar stabilita de copila in CHitila. In fine, avea un stil la prepararea total diferit decat in partea locului meu si de la ea am invat aceasta ciorba de salata. Si intotdeauna primavara, adica prin martie ma apuca dorul de ciorba de salata si numa prin mai ma apuc de facut. Oricum iese o nebunie. Stiu, stiu...cu o gramada de calorii. Dar ce mai conteaza la cate am pe mine.
Poze Raru
Poze noi