Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***406***
Raspunsuri - Pagina 23
Floric spune:
Ina, avem Deichman dar de aici nu mi s=a parut niciodata nimic interesant, purtabil de catre mine. Ai vreo poza la indemana? SA vad ceva interesant?
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
denisamada spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui novus
Eu il luasem de proba din alta parte anul trecut dar am uitat de el Trebuie bagat paiul pana pe la mijlocul lui si apoi cand e gata umflat il scoti si nu iasa aerul, nu stiu cum sa explic |
Aham! Merci! Important e ca le are pe toate ale sale cu sine, restul ne-om prinde noi. Anul trecut am comis-o, ca am luat baloane de-alea de trebuiau umflate obiect-mediat, si noi nu aveam obiectul.... ne-au iesit okii ca la melc.
Dupa cum poate v-ati dat seama.... eu iar "lucrez" la o prezentare.... ma rog deocamdata cercetez cazul.... cica...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Serios, Ilinca? Au preturi asa mici astia de la Benvenutti? Eu nu prea intru ca nu prea gasesc nimic pe stilul meu dar stiu ca, de cite ori am dat o geana, preturile mi-au parut net superioare celor de la Leonardo; adica, n-am vazut veci pantofi cu 80 ron Merci de pont, o sa intru azi la Cluj pentru ca si eu sint o "fana" inraita a balerinilor |
Nici eu nu am mai intrat, ca sa nu ma enervez... dar daca zici ca au asa reduceri.... mai ca mi-as calcula o traiectorie pe la ei.... da'nu-sh cand mai ajung la shopping, ca azi "am scapat" un pic, da'asa rau mi-a fost, ca nu m-am putut bucura....
Noi iar am racit.... astia mari, Adela e bine merci.
denisamada spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Io ciorba de salata am facut de cateva ori in facultate dar dupa o reteta a unei colege din Gorj, asa ca nu implica nici slana nici usturoi, ci iaurt, oua, morcovi...si nu mai imi amintesc, dar oricum era taaare buna!! |
Aha! Pe-asta o stiu si eu!
denisamada spune:
citat din mesajul lui novus Am admirat Pogonicea sexoasa si frumoasa plus pisica care sta regulamentar la poze PS- chiar ii vine ca turnat cojocelul |
Pisik06 spune:
Hello!
NOVUS, super poze, se vede ca ADA e inconjurata de iubire
MADA, aham, acum inteleg de ce ai fost asa putin comunicativa azi. Credeam ca te-am suparat noi cu ceva. Sanatate
ELA, ma bucur sa te "vad" pe aici. Asteptam povesti
FLORIC, imi place ca iti doresti sa evoluezi
Si noi suntem iarasi pe butuci toti 3Nu mai suport. Pisi de peste 2 saptamani tuseste groaznic, dar la genul ca nu poate dormi decat in fund, pe canapea, inconjurat de perne, ca daca se aseaza il apuca niste crize de tuse mama mama. Daca iese afara sau urca pe scari sau se agita un pic la fel. In fine, sa speram ca e spre bine. Eu eram ceva mai bine, dar azi m-am trezit iarasi cu gatul in pioneze, tuse, nas infundat bocna
Iar de Ana ma oftic cel mai rau, ca iarasi tuseste tare. Iar a vomitat tot ce a mancat asta seara, am facut niste aerosoli dupa tura respectiva, noi la 12 faceam aerosoli, dar a dormit linistita vreo juma de ora, acum aud ca iar e in crize. Oare cand o sa se termine?
Nu stiu ce sa mai zic, ca eu va citesc, dar scriind rar, pierd din idei.
Va doresc o primavara frumoasa, plina de liniste, iubire si impacare
Mami de minune mica
Pisik06 spune:
LA MULTI ANI PISILINCA!
LA MULTI ANI RARES!
LA MULTI ANI GABRIEL!
Sa cresteti mari si sanatosi, sa fiti inconjurati de dragoste si sa aveti parte numai de lucruri frumoase
Mami de minune mica
denisamada spune:
citat din mesajul lui Pisik06 MADA, aham, acum inteleg de ce ai fost asa putin comunicativa azi. Credeam ca te-am suparat noi cu ceva. Sanatate |
Scuze ca am lasat impresia asta! Cum/de ce era sa ma supar pe voi!?
Dupa ce ne-am despartit, noi am perseverat in shoppinguiala... ceea ce m-a terminat definitiv... Bashk Killeritza pe care-o apucase somnul si se exprima intr-un mare fel... Cand am cedat nervos si ne-am suit in masina, a adormit inainte de a iesi din parcare.
Mai vrem la spectacol si promitem ca data viitoare sa nu mai fim ciuphutzi!
Ma cufund iar in stiinta!
denisamada spune:
Inc'un buhuhu si plec!
La multi ani, Pisilinca!
pt mami
La multi ani, Rares, ghiocel de Floric!
La multi ani, Gabriel, ghiocel de Magdy!
denisamada spune:
Nici nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma vait.... am adunat datele cazului, mai am de scanat niste filme (asta va fi sarcina motanului, dar el doarme deja... de vreo 5 ore... , de filozofat un pic.... si apoi de facut rezumatul si tradus... Problema mea e urmatoarea: eu am deja 15 slide-uri, cum fac eu sa mai bag si sa-mi ramana.... 10-15!?
Ma pun pe periat.... sau ca in bancul ala.. il iau la pila pana iese avion.