CNA amenintat cu moartea

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Da, Antena3 este o abjectie, de la un capat la celalalt al studiourilor. Si ar merita cu prisosinta sa fie inchisa, dar pentru ca destul de multa lume este isterizata proantena, iar opozitia o tine in brate, justitia si cna-ul incearca diplomatic sa o tempereze.

Cum altfel decat abject si infect sa cataloghez un post tv la care moderatorul (Gadea, ma abtin sa-l cataloghez, a facut-o perfect Plesu) il face cretin si tampit in direct pe un interlocutor care n-a adus nicio jignire si nici macar nu a ridicat glasul la cineva? Cum altfel sa descriu o emisiune la care Badea (nu-l cataloghez, au facut-o altii cu mult mai multe epitete potrivite) injura in direct? Cum sa cataloghez un post la care Dana Istericu tipa si urla la invitati ce n-au iesit niciodata din tiparul bunului simt? Si cate si mai cate.

Cum altfel (decat basista) sa cataloghez reactia ta fata de antenisti, in timp ce la derapajele grosolane si lipsite de bun simt ale lui Basescu (aka Presedintele tarii) n-ai mai fost asa vehement!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Copiloi eu cred ca ai facut o interventie total neinspirata.
Sa te pui in situatia de a justifica nonvaloarea antenelor numai pt. ca sa-ti aperi protejatul, mi se pare copil-aresc gestul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Sa inteleg ca nu vei urmarii canalul OTV sau te eschivezi in fata unui raspuns transant care sa ateste opinia exprimata fata de libertatea de opinie a emisiunilor tv romanesti, indiferent care.

Revin prin edit.:sa stii ca se evidentiaza tristetea ta si nu inteleg de unde vine.

Intelege ce vrei. Opinia mea despre libertatea massmediei a fost exprimata suficient de clar si transant, la fel si cea despre zerotv, nu stiu de unde ti se trag dubiile.

Replica cu tristetea e magistrala, probabil ca de la prea mult zero tv ti se trage. Sau poate de la overtime la serviciu (servicii?!?!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Ramiris, dupa cum mi-ai raspuns chiar iti recomand o perioada de penitenta pe ceea ce tu numesti zero-tv.
Te asigur ca pe acolo nu se emit injurii, pamflete, etc. si nici imagini nerusinate!
Si sa vezi surpriza pe tine cum te aburesc astia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Ramiris, dupa cum mi-ai raspuns chiar iti recomand o perioada de penitenta pe ceea ce tu numesti zero-tv.
Te asigur ca pe acolo nu se emit injurii, pamflete, etc. si nici imagini nerusinate!
Si sa vezi surpriza pe tine cum te aburesc astia!

Iei comision de la DD daca racolezi telespectatori de tot insisti? Daca da nu mai pierde vremea cu mine...
Eu iti recomand sa iei o pauza lunga de tv ca te-ai cam ambalat.
Acum daca nu te superi o sa te las singura la subiectul asta ca vad ca tii mortis sa-l transformi in disputa cu mine si n-am inclinatii belicoase.
Sunt sigura ca o sa gasesti curand alt interlocutor.

Weekend frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui copiloi
Cum altfel (decat basista) sa cataloghez reactia ta fata de antenisti, in timp ce la derapajele grosolane si lipsite de bun simt ale lui Basescu (aka Presedintele tarii) n-ai mai fost asa vehement!

Trec peste tonul tau evident uslasist si-ti reamintesc ca Basescu nu a injurat niciodata pe nimeni in public, si nici n-a facut pe cineva tampit in direct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Trec peste tonul tau evident uslasist si-ti reamintesc ca Basescu nu a injurat niciodata pe nimeni in public, si nici n-a facut pe cineva tampit in direct.

Pasarica?
Gaozar?
Daca te asezi pe masa iti spun cum se face

etc

astea nu au fost facute in public?

Mergi la inceput