CNA amenintat cu moartea
Raspunsuri - Pagina 8
b.nica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ramiris
Pai asta e ideea, ca nu ma uit :). Zero tv nu este un canal salvat in memoria televisoarelor de la noi din casa. |
F. rau ceea ce faci pt. ca DD si-a facut "mea culpa" si acum ofera un program impresionant de te extaziezi imediat ce-l afli si instant te simti atras de partidul lui!
Daca vrei sa fii credibila fa urmatoarea penitenta: citeste punctele de guvernare PP-DD si comenteazale in cel mai credibil simt critic.
ramiris spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui b.nica
Ramiris, sincera sa fiu mai bine te-ai uita la OTV dar cred ca o faci deja si ti-ai gasit sperantele pierdute de pe mana lui Basescu! |
Daca asta te face pe tine sa te simti bine crede linistita. Imagineaza-ti cum stau si imi curg balele la promisiunile lui DD si numar zilele pana la algeri.
Daca ai rabdare sa cauti in urma subiectele de cand exulta lumea ca a iesit basescu presedinte ai sa vezi ca nu mi-am pus nici o speranta in el :). Dimpotriva (si ca sa te scutesc de alte speculatii nu mi-am pus sperante nici in contracandidatii marinarului, nici la cele mai recente alegeri si nici la anterioarele).
Tu nu poti sa ai discutii bazate pe principii, trebuie sa reduci totul la atac la interlocutor, ti se pare isteata abordarea sau o folosesti cand ai epuizat arbumentele?
Asa pot sa banuiesc si eu ca lucrezi cu norma intreaga la servicii la intoxicare si ca esti asa inversunata pentru ca asa scrie in fisa postului, nu?
Poate d-aia te uiti si la otv ca eu alt motiv pentru persoanele alfabetizate nu vad.
b.nica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramiris Asa pot sa banuiesc si eu ca lucrezi cu norma intreaga la servicii la intoxicare si ca esti asa inversunata pentru ca asa scrie in fisa postului, nu? Poate d-aia te uiti si la otv ca eu alt motiv pentru persoanele alfabetizate nu vad. |
Wow! Ce bine mi-ar prinde o remuneratie de la servicii!Poate te aud si te cred si ma procopsesc si eu!
Promit serviciilor ca nu mut canalul de pe OTV!
Este chiar placut asa ca nu pot sa o iau ca pe o pedeapsa si promit ca notitele vor fi corecte!
Acum inchid ca ma duc sa-l vad pe aiuritul ala de Barbu ce mai spune!
Sa traiti!
capcaunul spune:
Da, Antena3 este o abjectie, de la un capat la celalalt al studiourilor. Si ar merita cu prisosinta sa fie inchisa, dar pentru ca destul de multa lume este isterizata proantena, iar opozitia o tine in brate, justitia si cna-ul incearca diplomatic sa o tempereze.
Cum altfel decat abject si infect sa cataloghez un post tv la care moderatorul (Gadea, ma abtin sa-l cataloghez, a facut-o perfect Plesu) il face cretin si tampit in direct pe un interlocutor care n-a adus nicio jignire si nici macar nu a ridicat glasul la cineva? Cum altfel sa descriu o emisiune la care Badea (nu-l cataloghez, au facut-o altii cu mult mai multe epitete potrivite) injura in direct? Cum sa cataloghez un post la care Dana Istericu tipa si urla la invitati ce n-au iesit niciodata din tiparul bunului simt? Si cate si mai cate.
ramiris spune:
citat din mesajul lui capcaunul Si ar merita cu prisosinta sa fie inchisa, dar pentru ca destul de multa lume este isterizata proantena, iar opozitia o tine in brate, justitia si cna-ul incearca diplomatic sa o tempereze. |
Daca ar merita conform legii sa fie inchisa atunci justitia si cna-ul n-ar trebui sa incerce nimic diplomatic ci ar trebui sa aplice legea.
Problema e ca nici justitia nici CNA-ul nu stiu in care luntre sa-si plasese posteriorul si nu vor sa supere pe nimeni.
De aceea nu zic "nici ca ca, nici ca ca" vorba lui Tanase (parca).
Eu nu inteleg de cand "sarmana" justitie si "sarmanul" CNA au in fisa postului medierea diplomatica si indreptarea pacatosului cu vorba buna, ultima oara cand am verificat trebuiau sa aplice legi.
Sa-si faca treaba daca e treaba de facut, sa spuna daca e sau nu de penalizat CONFORM LEGII si cum anume, nu s-o dea cotita cu scuza diplomatiei pana cand se prind pe cine e mai indicat sa multumeasca.
glimmer spune:
citat din mesajul lui capcaunul Da, Antena3 este o abjectie, de la un capat la celalalt al studiourilor. Si ar merita cu prisosinta sa fie inchisa, dar pentru ca destul de multa lume este isterizata proantena, iar opozitia o tine in brate, justitia si cna-ul incearca diplomatic sa o tempereze. |
Pai de ce crezi ca e "destul de multa lume este isterizata proantena" ?
b.nica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui glimmer
Pai de ce crezi ca e "destul de multa lume este isterizata proantena" ? |
Presupun ca in lipsa altor comentarii te incanta aceasta concluzie.
ramiris spune:
citat din mesajul lui b.nica Daca vrei sa fii credibila fa urmatoarea penitenta: citeste punctele de guvernare PP-DD si comenteazale in cel mai credibil simt critic. |
Nu tin neaparat sa dau examen de credibilitate, citesc si comentez ce ma incita si ma intereseaza si-mi este suficient ca sunt impacata cu propriile convingeri.
Nu vreau sa conving pe nimeni de nimic, nu am intrat in discutia asta pentru a-ti arata tie calea pentru ca a ta e gresita, doar am vrut sa arat ca am alta opinie. Tu ai adevarul tau, eu pe-al meu sa fiu cat se poate de sincera mi-e absolut indiferent daca afirmatiile mele sunt catalogate drept credibile sau nu.
Daca recomandarea de mai sus se vroia a fio ironie fina si usor superioara mai lucreaza un pic la umor si subtilitate ca tentativa asta a iesti cam "de cartier"...
ramiris spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui b.nica
Presupun ca in lipsa altor comentarii te incanta aceasta concluzie. |
Nu e deloc lipsa de alte comentarii pe-aici, tie asa ti se pare? E drept ca audienta e extrem de redusa si sunt doar 2-3 participanti (dupa criterii de rating n-ar iesi prea multi bani :)).
Chiar tu n-ai nici un raspuns la intrebarea lui glimmer (in afara de ... "multi da' prosti"). Ca eu am citit-o ca pe o intrebare care asteapta raspuns (chiar avea si semnul de punctuatie inconfundabil), nu ca pe o concluzie.
b.nica spune:
Sa inteleg ca nu vei urmarii canalul OTV sau te eschivezi in fata unui raspuns transant care sa ateste opinia exprimata fata de libertatea de opinie a emisiunilor tv romanesti, indiferent care.
Revin prin edit.:sa stii ca se evidentiaza tristetea ta si nu inteleg de unde vine.