Strengari de 2012-Hai Gabriela!Hai Maria Elisa! 40

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Meg am uitat sa spun ceva in care cred f tare: nu cred ca daca baiatul isi manifesta iubirea e dovada de slabiciune. Din contra, daca invata sa-si exteriorizeze sentimentele automat va comunica mai bine si automat ii va fi mai usor in viata. Asta practic este subiectul cartii "Cum sa fii o mama buna pt fiul tau". Oricum sunt etape in viata lor (a baietilor nostri) si ma gandesc cu groaza la acea etapa in care nu ma va mai lasa sa-l pup (acum tipa egoismul din mine )
Eu am experimentat azi niste dureri tare ciudate sub burta (acolo unde se intalneste piciorul cu burta) de am crezut ca o sa cad. Am si chiuit putin si David m-a intrebat speriat ce este, i-am spus ca nimic si el mi-a raspuns ca nu-i asa, ca incerc sa-l protejez, dar sa-i spun ce am. Nu stiu cum o sa maschez durerile de dupa nastere pt ca e f sensibil la capitolul asta.
Am chiulit destul, ma intorc la amicul meu...fierul de calcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

Tala, n-am mai vorbit de miercuri, cand am fost la ea. Ma gandesc ca daca sunt nedureroase... Puiutza e bine, se misca mult. Doula mi-a zis ca e ok, asteptam...

Hai Gabriela!!!!!!!!

Anca, 39+ cu Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aredwynn

Citat:
citat din mesajul lui strumfy_12

Anca la mine nu erau regulate contractiile... nici macar inainte de a-mi face epidurala nush daca se regularizasera. Dupa epi nu mai stiu...

Mami fericita de Strumfita si 39+ cu Motzata
AMR < 10 zile

Dar te dureau? Adica in alea 2 zile

Anca, 39+ cu Natalia

M-am trezit din somn intr-o contractie dureroasa... am zis ca e una razleata... peste ceva timp(am adormit) alta.... am zis sa astept sa vad daca sunt regulate... cam peste 20 min alta... apoi peste 5.... apoi alt interval... dupa vreo 2 ore de contractii merg la baie... nimik nou... dimineata merg la spital... dilatatie 1... si incepusem sa pierd din dop. La spital dr de garda m-a intrebat daca vreau internare sau merg acasa ma mai uit la tv si revin cand se indesesc contractiile... sau daca se rupe apa... Logic ca am plecat acasa.... si pana noaptea n-am mai avut decat maxim 5 contractii. Noaptea tot pe la aceeasi ora s-au declansat... spre dimineata mi se pareau regulate... cand 7 min cand 10... iar merg la spital... iar ma intreaba ce vreau... si plec acasa... pana dupa amiaza iar n-am avut nimic. De pe la 16 incep sa apara dar tot haotic... am reusit sa dorm vreo 2 ore... si iar m-am trezit in contractii. La 6 dimin nu mai rezistam de durere... eram hotarata sa cer cezariana daca nu mi se poate face epi... dar am avut noroc aveam dilatatie 3-4 si se putea monta epi... au sunat doctorita... si la 10:15 imi vedeam prima data fata.
Precizez ca la mine contractie= intarire de burta + durere... la inceput durerea era suportabila dar in ultima noapte(si dupaamiaza dinainte) ca sa trec peste durerea contractiei trebuia sa merg. Stateam in pat la tv si dintr-o data ma ridicam si incepeam sa merg prin casa... mancam si dintr-o data ma ridicam si faceam ture in jurul mesei... eram tare nostima... sotul si sora deja se invatasera ...cand eram in deplasare eu aveam contractie... se uitau cum ma invart... si ma lasau sa-mi fac traseul...
Acum suna si pt mine nostim dar atunci era naspa...
Anca sper sa te fi lamurit

Mami fericita de Strumfita si 39+ cu Motzata
AMR < 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns franqois spune:

Dana si la mine nasterile au fost fara dureri ca la menstruatie, fara cazut dop, fara rupt apa. Direct contractii.
Gabriela, maine iti vezi printesa - Maria Elisa. De ce te-a programat maine, adica cu 10 zile mai devreme? Vad ca DPN era 13.03. Scuze daca ai scris cumva dar nu am retinut eu.

36+ cu Andrei si mamy de Ioan si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

eu abia astept vesti de la Monna

deci lamuriti-ma si pe mine:cand ai contractii ti se face burta guguloi si e tare,pietroi??daca da atunci le am si eu,insotita de respiratie grea,adica parca imi apasa cineva pe plamani nu se mai expand destul pt a respira(sper ca am scris bine),e asa??
de vreo saptamana am asa,cateodata mai dese cateodata doar cand stau in pat seara.

eu fug la o plimbare,revin mai pe seara(daca revin,glumesc)

apropo am niste pofte ciudate de mancare,de ex.am mancat la 12 paine cu margarina si floricele,sunt cu capul,ce mai pranz

Mada 39+ MAYA-ELENA
AMR ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Buna,

Va multumesc fetelor de incurajari dar inca nu e cazul de scos agitatele pt mine, va anunt eu cand e (daca o sa mai am timp si nu ma ia pe nepregatite )
Gabriela scot si eu agitatele pt tine, sa ai o nastere usoara, recuperare usoara si rapida si bebelina sanatoasa si papacioasa
franqois noi suntem cu 7 ore in urma fata de ora Ro. Nu, moasa nu mi-a zis nimic de stat la pat. Oricum de-acum sunt la termen si nu mai e de ingrijorat daca se declanseaza nasterea. Daca nu se intoarce bebe in timpul travaliului (ca inca mai speram si la asta) atunci o sa intru in cezariana de urgenta.
Happy ufff... iar noapte aiurea? Las' ca daca nasc eu repede iti cedez tie somnul meu . Te asteptam cu vesti bune de la eco
dia_tm distractie placuta in week end
Bubu de inducere zicea moasa ca sa nu-i mai dam timp piticului sa-i vina iar idei de intoarcere inapoi si deja vorbisem sa facem epidurala. Dar se pare ca nu e cazul pt ca medicul a zis ca nu e musai sa facem inducerea. De procedura de intoarcere... m-am uitat pe net si cred ca imi vor face epidurala, nu stiu, o sa vad azi. Oricum din ce-am vazut pe net nu pare a fi dureroasa ci doar inconfortabila. Si sa vedem ca cica daca nu e cazul nu se risca nici el, mai ales ca eu am placenta anterioara si ar fi riscul sa se desprinda in timpul procedurii. Vedem ce-mi zice azi.
Dara pai tu te uiti la ce-ti zice soacra???

pupici

Monica, fericita 37+ cu Cezar-Andrei

AMR: who knows????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Haydee spune:

Buna burtici!
sunt si eu pe aici, nu am mai intrat de aproape 2 saptamani, va rog nu dati cu oua sau cu rosii, ca am lipsit motivat...
Si dimineata cand intru, ce sa vad?? au inceput sa apara strengareii!
Asa ca, desi cu ceva intarziere, Ruxandra,Ronina, Bia, felicitari!!!
Sa dea Domnul ca puiutii sa va aduca numai bucurii, recuperare usoara va doresc, bebei sanatosi si mancaciosi!

Si mai vad ca avem fete in focuri, asa ca am si eu cate o motata ! Mult succes, nastere usoara!

Deja ma iau emotiile...

Noi suntem... relativ bine; bebelusa e in grafic ca si greutate, 1950 g la aproape 33 de saptamani. Din pacate, se pare ca indicele de lichid amniotic este sub limita normala pentru aceasta varsta asarcinii; prin urmare acum stam cu emotii ca va trebui sa o scoatem mult mai devreme decat trebuie, in cazul in care nu va mai lua in greutate. Nici placenta nu arata grozav, are deja gradul 3.
Vestea buna insa este ca fluxurile pe artere sunt in limite normale. Urmeaza sa monitorizam si in fucntie de evolutie, vedem ce avem de facut. Medicul meu si ecografistul mi-au spus sa nu imi fac probleme deocamdata.

Prin urmare, noroc ca am de lucru; imi tin mintea ocupata cu altceva si asta ma ajuta foarte mult sa nu ma gandesc la ce-i mai rau, sa nu fac scenarii si mai ales sa nu intru in panica.
fetele

31+, cu

Mergi la inceput

Haydee eu tin pumnii sa fie totul bine si sa nasti atunci cand e timpul fara probleme . Important e ca bebelina e bine. Cat mai mergi la munca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

Merci, Strumfy. Asta nu retinusem (nu stiu daca ai mai zis): daca erau sau nu dureroase.
Mada, da, alea sunt contractii.
Monna, bine ai revenit cu vesti bune, zic eu!

Acum am mai citit pe net despre contractii nedureroase dar regulate si se pare ca mai sunt multe care au trecut prin asa ceva, iar medicii le-au spus ca este travaliu (contractiile fiind regulate). Din ce povestesc ele, contractiile au inceput sa fie dureroase abia dupa ce li s-au rupt membranele. Eu nici nu le mai cronometrez, dar cand ma uit, de curiozitate, la ceas intre 2 contractii - 7 minute

Anca, 39+ cu Natalia

Mergi la inceput

Anca pai poate ar fi cazul sa suni medicul... macar sa stii si tu care e treaba

Mergi la inceput