Strengari de 2012-Hai Gabriela!Hai Maria Elisa! 40
Raspunsuri - Pagina 13
SuperMami_1 spune:
Happy, back....hai cu vesti bune de la dr. Ce interfon ti-ai luat?
Gabi, tinem pumnii stransi sa fie totul bine si sa-ti tii repede in brate minunea mult asteptata!
Miha, mamica fericita de Rares si 34+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
megbeng spune:
dana, eu la matei nu am avut nici dureri ca la menstruatie, nici nu am pierdut dop,nici nu s-a ruptapa...au inceput direct contractii regulatela 15-10-7 minute..se strangea zdravan burtica, se vedea cla rprin bluza.
aredwynn, si eu credeam ca ai nascut..nu-mi vine sa cred decand stai cu contractii regulate!
JD, tala .. f f frumos descrieti relatia cu baietii vostri..ma regasesc si eu ca beneficiara de tandreturi si de declaratii de dragoste...pe de-o parteasvrea sa fie mai "dur", mai putin mamos, dar pe de alta parte matopestecand incepe:"mamica mea ceamai iubita/frumoasa, etc".
dara, parca esti mai putin vorbareata in ultima vreme..e totul in ordine? probabilesti doar mai prinsa cu treburi non-virtuale, nu?
despre sarit, cine zicea..eu de acum sunt SIGURA ca pana miercuri bebelina mea isi vede de treaba in burtica, orice sporturi extreme m-as apuca eu sa prestez...
meg,dematei(9.02.2007) si cu 38+
"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)
aredwynn spune:
Wow, Gabriela, acum am vazut ca nasti maine!! Sa ai o nastere usoara si sa fiti sanatoase amandoua, sa va intoarceti cu bine acasa!!!! Cine stie s-o puna pe Gabriela in titlu?
Meg, legat de ruptul apei, eu ma intrebam daca, dupa ce se intampla, poti simti prin burta partile corpului bebelusului, sau nu curge asa mult lichid? Ce frumusel e Matei....
Tala, mai ca mi-au dat lacrimile, cum e sa-ti faca asa o declaratie copilul tau? Ce fericita esti!!! Da, contractiile vad ca se mentin cam la 7 minute. Nici nu le mai cronometrez, decat asa, din cand in cand ca sa descopar ca tot asa sunt. (Mai am si la 5 minute, uneori). Si mie mi s-a parut la un moment dat ca s-a intors (mai de mult), tot pt ca simteam sughiturile sus, dar m-am inselat. Cine stie de ce?
Monna, m-ai speriat!!!! Tin pumnii sa fie totul OK, oricum ar fi. Oricum, ai 37 de saptamani, deci nu o sa fie probleme.
Happy, nu poti dormi ca-ti faci probleme, ca nu respiri bine, sau de ce? La mine functioneaza "FRIENDS" cand nu pot dormi de ganduri si geamul deschis sau purificatorul cand nu pot respira bine. Nu stiu ce idei sa-ti dau...
Amy, si eu am avut asa ceva azi-dimineata. Cred ca ma lasa muschii/ligamentele, habar n-am. Cert e ca am burta atat de grea, ca intorsul de pe o parte pe alta dureaza o vesnicie...
Sovi, bine zis cu sportul. Eu o sa fiu varza. M-am tinut cat de cat (asa, cat sa nu zic ca nu fac nimic) pana m-a amenintat dr cu internarea pe la 33 de saptamani, ca se scurteaza colul Dupa aia, am luat-o usor de frica si m-am ingrasat ca naiba, iar rezistenta cred ca e spre 0. Mi-e si teama ca n-o sa fiu in stare sa imping.
Dia, ce-as incerca si eu o excursie in Franta... Mi-e dor sa fiu pe drumuri... Daca mergeti, sa va simtiti bine, sa va bucurati!
Dara, tu mai ai traduceri, sau iti iei o perioada de liniste inainte de nastere?
Dana, cat dureaza sesiunile de la sala? Sunt active, gen cardio, sau gen pilates? Oricum, bravo ca te tii! Pizza nu se mai pune
Franqois, pai mai am sanse inca. Poate am un travaliu de 1 ora
JD, pai esti mama nebuna ca te uiti dupa Finn?? Cred ca esti o super mamica, la ce frumos vorbesti despre el.
Bubu, zisesei la un moment dat ca sa nu zicem ca te bagi cu sfaturile. Sa stii ca sunt bine venite, oricand. Doar ai trecut deja printr-o nastere
Mada, ai trecut de ziua ta, deci nu mai ai stres.
toate fetele!
Strumfy, tu le nimereai cu prezicerile. Cine urmeaza? Cand nastem odata?? Dupa ce m-am speriat joi, acum parca mi-e tot mai greu, vreau sa se intample. Sunt curioasa daca o sa mai intru in panica, sau perioada asta de asteptare are rolul ei.
Anca, 39+ cu Natalia
aredwynn spune:
Citat: |
citat din mesajul lui megbeng dana, eu la matei nu am avut nici dureri ca la menstruatie, nici nu am pierdut dop,nici nu s-a ruptapa...au inceput direct contractii regulatela 15-10-7 minute..se strangea zdravan burtica, se vedea cla rprin bluza. aredwynn, si eu credeam ca ai nascut..nu-mi vine sa cred decand stai cu contractii regulate! meg,dematei(9.02.2007) si cu 38+ "Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei) |
Dureroase?? Pai nici mie nu-mi vine sa cred...
Anca, 39+ cu Natalia
dara76 spune:
Meg, merci de intrebare, tot cu traduceri, deci pe la calculator, dar daca de documentat n-am mai apucat sa ma documentez despre nimic nou, iar in rest nu vreau sa fiu nici negativa, nici sa ma vait, probabil si mai tristuta dupa o intalnire cu soacra (imi zicea sa nu mai merg aplecata intr-un moment in care se blocasera ligamentele alea...de parca eu as vrea sa merg ca baba ca-mi place mie...si ma simteam asa graviduta mai defecta, toata lumea pare viteaza, mai putin eu cu temeri)...
Mi-a venit biberonul Medela Calma, drept sa zic dupa ce l-am vazut si am vazut cat trebuie sa munceasca bebe la el, nu mai am spaima ca daca-i dau cu ala refuza sanul. E intr-adevar diferit de restul, am impresia ca trebuie sa munceasca mai mult ca la san.
33+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
Tala spune:
Of! Dara...soacra . eu am realizat ca nici nu-i mai dau ocazia soacra-mii sa-si expuna vre-o parere (daca reuseste o desfiintez instant si doar asa din principiu). Chiar nu stiu ce am cu ea si uneori mi-e mila, dar imi este mult mai bine acum decat in vremea in care vroiam sa-i intru in gratii. Poti sa-i spui ca daca nu-si poate imagina macar ce dureri suporti sa nu-si mai dea cu parerea. E bine sa incepi sa te impui pt ca apoi prinde curaj si vine cu pareri legate de copil
Anca ma bucur sa aud vesti de la tine. Ai vorbit si cu un doctor ceva? mai ales ca urmeaza we.
Eu mai aduc o motzata pt Gabriela ca pana la urma e singura certitudine a momentului
strumfy_12 spune:
Anca la mine nu erau regulate contractiile... nici macar inainte de a-mi face epidurala nush daca se regularizasera. Dupa epi nu mai stiu...
Mami fericita de Strumfita si 39+ cu Motzata
AMR < 10 zile
kovacsc spune:
Dara am luat pastilele in fiecare zi si pana acum m-am simtit bine. Mai simt cate ceva si tot stau cu frica sa nu inceapa iarasi durerile dar eu sper ca va fi bine.
Cristina 33+ Karina, fetita noastra draga
strumfy_12 spune:
citat din mesajul lui Tala Eu mai aduc o motzata pt Gabriela ca pana la urma e singura certitudine a momentului tablouri pentru copii |
Aici ai dreptate... asa ca:
Hai Gabriela!!!
Hai Maria Elisa!!!
Modific si titlul imediat.
Mami fericita de Strumfita si 39+ cu Motzata
AMR < 10 zile
aredwynn spune:
citat din mesajul lui strumfy_12 Anca la mine nu erau regulate contractiile... nici macar inainte de a-mi face epidurala nush daca se regularizasera. Dupa epi nu mai stiu... Mami fericita de Strumfita si 39+ cu Motzata AMR < 10 zile |
Dar te dureau? Adica in alea 2 zile
Anca, 39+ cu Natalia