Strengari de 2012-Hai Gabriela!Hai Maria Elisa! 40
Raspunsuri - Pagina 12
titi143 spune:
Buna fetelor.
Nu intru putin si deja apar mai multe fete care trebuie sa nasca.
Mona sa fie o nastere usoara si un bebe sanatos.
JD este foarte frumos patutul. Din pacate la noi nu prea gasesti asa ceva.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 31+ Robert Aaron
AMR 9 SAPTAMANI
gabrielarusu spune:
buna fetelor,
Am ceva emotii pt.maine dar nu asa de mari,sunt nerabdatoare sa o tin pe pitica mea in brate, dupa 10 ani de infertilitate si FIV nereusit in 2010 si multe investigatii in sfarsit imi va veni si mie maine randul sa fiu in calitate de mamica.
Nu stiu cine intreba unde voi naste, voi naste la maternitatea din Ploiesti cu o super dr.
O sa puna al meu sot poze pe facebook maine cu pitica de indata ce poate.
38+ Maria Elisa
J.D. spune:
Ramona, nici la noi nu prea ai de unde alege si daca le comanzi la un magazin cehesc le aduc la pret dublu. Asa ca voi comanda de pe ebay direct. Iese mai ieftin cu tot cu transport inclus.
Gabriela, nastere usoara si bebelina mancacioasa! Sa te recuperezi usor si sa ne pui poze cu minunea!
Mie mi s/a facut dor de Finn. L/am dus la gradi la 8.30 si acum il aud cum se joaca in curtea gradinitei. Am stat si pe geam sa/l vad... Mama nebuna.
Finn Constantine 15.10.2009 si 32+ Euan Tudor
Tala spune:
Gabriela imi imaginez ce trebuie sa simti si ma bucur mult pentru bucuria ta . Abia astept sa vad maine pozici. Iti doresc sa treaca repede si usor momentul nasterii, iar Maria Elisa sa gaseasca tzatzica repede
JD stiu ce spui , daca se intampla sa plec cu tati undeva ne trezim dupa maxim o ora ca ne povestim unul altuia ce mai face si cum mai face David si ajungem la concluzia ca nu mai putem de dorul lui. Cand mergeam eu sa-l iau de la gradi mi se marea pulsul de parca mergeam la prima intalnire . Acu ma duc sa-l pup
Strumfy am inteles, cu tine nu ramanem nesatisfacute
Anca...eu cred ca a nascut deja
Ronina probabil ca savureaza fiecare moment, asa ca nu vrem sa presam, dar oare ce face?
Mada ma bucur ca ai avut o aniversare frumoasa si inca n-ai primit cadoul cel mai important
Monna cred ca e cu vreo 7 ore in urma noastra, deci o mai lasam sa doarma, dar dupa 3-4 ore sa zicem e musai sa faca prezenta.
Dara oare asa de strict sa fie cu anestezia generala si mancatul? O solutie trebuie sa existe si pt cazul asta (oricum din cate am inteles nu esti tu cea care vandalizeaza frigiderul)
Eu m-am apucat iar de calcat (pe masa cea noua, mare si inalta ) si ma gandesc ca iar le iau pe toate la mana ca sa le grupez pe varste (ar fi cam a treia oara , cum am prezis)
happylica spune:
tala, eu nu din cauza pozitiei nu pot sa dorm. dorm ffff bine pe parti.. n-am nici o treaba. eu din cauza insomniilor nu dorm
meg, masaj la talpi imi face in fiecare seara. e bine, relaxant. si 30min imi face uneori. nu stiu ce sa mai zic. ma duc des la baie desi nu fac.. in fine. sa-l pun la treaba in ce sens? cu masajul da. cu altele.. nu
miha, pup
mada, pai tot 2 in 1? asta e capitolul tau
strumfy, eu nu dorm mai deloc. sunt capie de somn..
dara, monna e cu 7-8 ore in urma noastra. in chicago de ex acum e 5 dimi.. ceea ce inseamna k 12.30 la ei va fi 20.30 la noi. sau ma rog.. cam asa
noua ne-a sosit azi interfonul pt bebe. si in afara ca l-am scos din cutie, i-am montat incarcatorul.. altceva nu stiu ce sa ii fac. eu l-am comandat. restul sa faca tac'su.
la 5 plecam la dr. azi aflam ce face bebelusa, cum e colul.. si cand are loc marea intalnire. abia astept. toti vor sa o cunoasca
AMR < 2 saptamani
varsta bebelusei Alexia
happylica spune:
fetele.. am pus pe fb un videoclip care m-a distrat teribil. vizionare placuta
AMR < 2 saptamani
varsta bebelusei Alexia
franqois spune:
sashenka_h intr-adevar ai tai sunt apropiati ca varsta, dar si cand o sa-i vezi mari pe toti 3... Eu imi pun sperante in cel mare ca o sa ma ajute cu bebe.
monna asteptam sa ne scrii, sa dai un semn.
36+ cu Andrei si mamy de Ioan si Stefan
aredwynn spune:
Am aparut si eu, cam tarziu, ca m-am pus in pat din nou dupa micul dejun. Sunt cam molesita de la vremea asta. In mare, nicio schimbare... Doar ca apar mai des senzatiile alea ca la menstruatie. Strumfy, la tine in alea 2 zile ai avut contractii dureroase, la intervale regulate? Maine implinesc 40 de saptamani, daca nu se intampla nimic azi. Eu zic ca va fi fix la deadline
Ma pun sa citesc din urma, am vrut doar sa fac prezenta.
Anca, 39+ cu Natalia
franqois spune:
Anca, la mine ambele nasteri au fost fix cu o zi inainte de cele 40 de saptamani. S-ar putea si la tine sa fie la fel, desi nu cred, pentru ca, ai doar dureri ca la ciclu, nu contractii cat de cat regulate.
36+ cu Andrei si mamy de Ioan si Stefan
dana_cp spune:
toate gagicile!
Gabriela si Aredwynn, suntem cu ochii pe voi! Bafta multa!
Legat de durerile de menstruatie.. sunt obligatorii inainte de nastere? Ce zic mamicile cu experienta?
cu Gaza... >> AMR 4 saptamani!!!