Strengari de 2012-Hai Gabriela!Hai Maria Elisa! 40
Raspunsuri - Pagina 11
J.D. spune:
Neata!
Monna, ce m/ai emotionat! tinem pumnii sa fie totul bine .
Anca, Magda nu mai ziceti nimic?
Meg, nu se vad cele 20 kg. si oricum cred ca le vei da jos rapid dupa nastere.
Sovi, mi/ai adus aminte ca am o cutie de panadol supozitoare si nici nu m/am uitat la data. O sa le arunc direct. Nu am avut nevoie la Finn si oricum sotul nu e de acord cu ele.
Tala, super scump baiatul tau. Si al meu e lipicios foc. Noaptea ma cauta prin pat daca ma misc nitel. Si doarme cu o mana si un picior pe mine si cu o mana si un picior pe taica.sau. Eu mai vreau inca un baiat sa fiu si eu soacra cu 3 nurori. Iar de cezariana nu stiu ce sa/ti zic. Cum o fi numai sa fiti bine tu si bebe. Si sa ai noroc de recuperare usoara fara dureri si complicatii.
Laura, nici eu nu sunt absolut convinsa ca ma vor lasa sa incerc natural. Cel care mi/a spus asta nu asista nasteri. voi vedea ce se intampla cand incep sa merg la spital pentru monitrizare. Nici nu mai stiu cand. Parca dupa 34 de saptamani. Cert e ca aici nu se omoara cu cezarienele. Eu drept sa spun nu am preferinte pentru un anumit fel de nastere. Si cezariana si nasterea naturala au destule pro si contra. Experiente bune sau proaste. Tot ce vreau este ca bebe sa fie bine si eu sa ma recuperez cat de repede posibil pentru a putea fi langa copii.
Dia, ce bine de tine ca te plimbi! As vrea si eu tura pana in Germania sau Austria pana nasc.
Finn Constantine 15.10.2009 si 32+ Euan Tudor
sashenka_h spune:
Citat: |
citat din mesajul lui franqois sashenka_h, daca tot ai intrat, povesteste-ne, mie si lui Sovi, cum a fost a treia nastere. Si apropos cum e cu 3 baieti? 36+ cu Andrei si mamy de Ioan si Stefan |
eu din pacate am nascut numai prin cezariana asa ca nu va pot spune cum este cu nasterea na turala. am avut niste probleme mari de sanatate care nu m-au lasat sa nasc natural
si tie o sa ti se spuna soacra cu 3 nurori . este fff frumos cu 3...imi umplu casa si inima dar este si ff greu ptr ca sunt f apropiati de varsta. Horea este fff cuminte dar cei mari sunt zbeguiciosi rau ...trante, lupte dar si multe altele dar toti trag la mine si este sublim
buburuza1979 spune:
neata!
Meg sunteti belea!
fetelor eu sunt geloasa pe voi cele active... asa mi-as fi dorit sa pot si eu sa topai, sa fac gimnastica, etc ...
Monna
sa vina cand o fi sa vina, dar sa treceti cu bine peste eveniment. dar e musai inducerea? stiu ca e dureroasa tare... poate totusi scapi si se intoarce bebe si vine el singurel! iti tin pumnii asa sa fie!
mie mi-ar fi frica de "manevrele" doctorilor de intoarcere... esti tare curajoasa!
mami deSerban Alexandru 15.07.2009
36+ cu Mara Ioana
Tala spune:
JD si al meu ma calareste noaptea de asta dorm mai mult cu spatele pt ca risc sa ma trezesc cu suturi in burta. Chiar ma gandeam ce o sa fac dupa operatie sa nu ma trezesc cu un piciorus IN burta la propriu. Acu doua seri la culcare i-a dat un piciorus lui taica-su sa-l pupe si repede unul si mie spunandu-i lui tati "ce?! doar nu sunt numai al tau". Poate ca dupa operatie il vom pune pe tati la mijloc sa-mi dea si un ghiont cand trebuie sa ma ridic noaptea, dar sper sa nu plonjeze noaptea David din pat pt ca migreaza la greu in timpul somnului.
magddalena spune:
Neata
fac prezenta si ma duc sa mananc,am o foame de lup apoi citesc.
nimic nou sub soare,nici o contractie nimic nimic,revin.(dupa ce infulec ceva)
Mada 39+ MAYA-ELENA
AMR ??
strumfy_12 spune:
Neatza!!!
Si eu sunt prezenta revin acus...
Mami fericita de Strumfita si 39+ cu Motzata
AMR < 10 zile
magddalena spune:
Gata am mancat ca sparta,o cana de lapte,o cafea mica,15 biscuiti si doua portocale,oare de unde am 20 kg in plus??
m-au luat toate alea cand m-am vazut la titlu,eu cred ca o sa stea multtt si bine majoretele pt mine ca moaca mea nu da nici un semn,ii place in burtica cred,tot am vb cu ea ca e cald si bine afara,poate sa iasa linistita,acum ii zic ca are si majorete special pt ea si nimic,cate un ghiont la fiecare 5 min si atat.
Monna,asta da surpriza,tot ne faceai noua galerie si uite ce surpriza ne faci,tinem pumnii sa fie totul bine si cum iti doresti tu,sa fie bebeica sanatoasa si tie recuperare rapida
Meg am vazut filmuletul cu Matei e un scump si tu mai ai putere de zbenguaiala felicitari,nici nu se vad alea 20 de kg numai burtica de tine
Anca tu cum esti?
aseara nu am mai intrat am avut cativa musafiri,am primit si cadouri si un buchet mare de crini imperiali(preferatii mei) de la domnul sot
Eu stiam ca baia fierbinte e pt calmarea contractiilor ,u e asa?pai ma bag si eu la apa diseara poate poate..
consolarea mea(daca se poate numi asa)e ca mai mult de doua saptamani nu mai am,pt ca marti fac 40 de saptamni si apoi ma mai lasa 10 zile in functie de lichid,placenta,etc.
Gabriela ai emotii?cum e cand stii ca maine iti vezi comoara?
Ronina cum e acs cu bebe?
Bia durerile de cap au mai trecut?
De ruxandra nu se stie nimic???
va pup nu mai stiu ce sa fac sa treaca timpul,nu mai am nimic de facut in casa,nici de calcat,spalat sters,stau si astept..
Mada 39+ MAYA-ELENA
AMR ??
J.D. spune:
Tala, noi vrem sa luam patutul asta pentru Finn
http://www.ebay.co.uk/itm/Childrens-wooden-Fire-Truck-bed-perfect-your-little-man-KidKraft-/220948533872?pt=Beds_Mattresses&hash=item33718f1270
poate va dori sa doarma la el in camera. eu nu sunt foarte convinsa ca va vrea, dar incercam. Daca nu, va trebui sa luam un pat pe comanda de 3 m latime sa dormim toti 4.
Finn Constantine 15.10.2009 si 32+ Euan Tudor
strumfy_12 spune:
Am revenit!!!
Am mancat... si am fost o fuga la shopping... si acu sa vad daca imi aduc aminte tot ce era de zis
Tala stau linistita pentru ca la prima sarcina de la declansarea travaliului pana la internarea in spital au trecut 3 zile...deci am timp sa va anunt... si in caz ca se rupe apa noaptea... laptopul e langa mine si va scriu un mesaj...si mai am si varanta a 3-a... sora mea... i-am lasat in grija sa va tina la curent... Deci de mine o sa stiti cand nasc... Sunt sigura ca va fi cineva care din cauza ca naste pe neasteptate ne va anuta abia dupa...
Anca??? Pe unde esti???
Meg nush unde ai pus tu 20 kg... si nici fund mare nu am vazut...
Nu-mi aduc aminte cine se plngea ca nu doarme bine... eu de vreo saptamana dorm foarte bine... nasol ca adorm tarziu... dar ma trezesc dupa 9... iar in timpul noptii nu mai merg la baie... ma trezesc cand incepe sa se luminineze... si realizez ca s-a mai dus o noapte si eu tot n-am avut contractii...
Magda mie dr mi-a zis ca ma lasa pana pe 10 ... dar eu sper sa ma lase pana pe 12 care e luni... si sa nu-mi petrec weekend-ul prin spital in asteptarea contractiilor.
Monna astept sa intri cand te trezesti...
Sigur mai trebuia sa zic ceva...
Mami fericita de Strumfita si 39+ cu Motzata
AMR < 10 zile
dara76 spune:
Amy, deocamdata ma mai chinui cu burta cu injectiile, daca nu s-o mai putea, oi forta si la picior pe undeva.
Tala, si eu am gasit pulsul lui bebe mult mai sus cu fetal doppler si sper sa nu se fi intors. Ca eu 12 ore dupa Clexane n-am voie anestezie in coloana, anestezie generala nu-i voie daca mananci, tot asa, un nr. de ore (nu stiu exact cate) si in niciun caz nu vreau nastere naturala, prima, cu picioarele inainte la bebe.
Mada, Strumfy, sunteti dragute tare cu prezenta, mor de dragul vostru :)
Ronina, sunteti bine?
Cristina, te mai doare?
Monna, asteptam vesti, si eu ma incurc in fusul tau orar :(
33+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *