Strengari de 2012-Hai Gabriela!Hai Maria Elisa! 40

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Neata!

Va multumesc pentru aprecieri la adresa atomicilor!

:)) Meg, ce dezmat! m-ai terminat, ce frumos va distrati... si cata putirinta ai! eu daca m-as apuca acum sa sar asa, m-as dezintegra.

Tala cata iubire acolo la voi...

Franqois, soacra cu 3 nurori, ce baieti mari, de nadejde ai tu

Mona, am avut palpitatii, ce de rasturnari de situatie... Prin ce emotii ai trecut si tu... Iti tin pumnii sa fie bine la medicul culbutator :)

Amy, nu sari cu admiratia, inca nu s-a dovedit daca voi avea rabdare de 3 copii

Ma duc sa imi trag un dejun de campioni :)

Dati inainte cu sportul, din experienta va zic, cu cat faceti mai multa miscare pe ultima suta, cu atat va reveniti mai fulger dupa nastere. ca sa nu mai zic si in travaliu conteaza mult conditia fizica. Si mie mi-e greu sa imi misc fizicul, dar ma straduiesc.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin : dpn 21 Apr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionuta_m spune:

Neata

Am intrat sa va servesc cu o cafeluta , sa va doresc la toate o primavara frumoasa si plina de bebei sanatosi !

Si sa scoatem si de incurajare niste agitate !
hai fetele !!

cu 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Neata,
Monna, m-ai dat pe spate...chiar nu ma asteptam la tine care ai dpn aproape de sf lui martie...asteptam noutati si tinem pumnii stransi.
Mada, Aredwin, la voi cum mai sta treaba?
Happy, pup sa treaca starea naspa.
O zi usoara si frumoasa va uram!

Miha, mamica fericita de Rares si 34+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Buna dragi mamici....Ma scuzati daca deranjez dar sunt nostalgica si mai trag un ochi pe la voi .
Va doresc nasteri usoare si bebei sanatosi si mancaciosi cu nopti linistitae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Neatza!
Si eu am citit cu sufletul la gura vestile monnei si rasturnarile de situatie, deja ma gandeam la ce zicea strumfy ca vom avea surprize.
Mai fetelor, eu inca dorm toata noaptea, vad ca clubul buhuhu e al fetelor cele mai apropiate de termen, deci mai am timp sa ma bucur de somnul de noapte inca vreo luna
Bag si eu cateva majorete pt fete ca lista e lunga, poate poate se hotaraste vreo strengarita de la magda, strumfy sau anca. La monna cred ca mai asteptam un pic
Hai fetele!!!
Va pup si fug la masa ca ma rasfata mama cateva zile cu "pune-te masa, strange-te masa"

Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

Buna dragi mamici....Ma scuzati daca deranjez dar sunt nostalgica si mai trag un ochi pe la voi .

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+ Sasha Andrei (30.12.2008) + Iustin
Nicolae (03.04.2006)

http://handmadelittletreasures.blogspot.com/

Salut!
si tu ai un Sasha si un Iustin?? :D Horea n-am, dar am Horatiu in persoana Omului :P Ce potriveala. Eu cred ca daca mai puneti de un bb, iese o anushka.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui dara76

Tala, mie nu imi pari plagacioasa!!!Chiar imi pari un om puternic. Nici n-ar fi normal sa nu te plangi niciodata. Cica 'regula' e sa "dam afara" 30 de minute ce ne deranjeaza si dupa aia sa ne gandim ce facem. Adica nu e sanatos sa nu te plangi niciodata, ci doar sa nu te plangi tot timpul si in niciun caz tu nu faci asta. E sanatos sa recunosti ce simti.

Serios, stiti ca stiintific se considera ca unul din fcatorii pentru care femeile traiesc in general mai mult decat barbatii este si pentru ca exteriorizeaza sentimentele negative, plang cand e nevoie...si asa scapa de aceste sentimente negatove, nu le pastreaza in interior sa le macine multa vreme...
(iar in perioada sarcinii...hormonii sunt de vina, asa ca inclusiv unele exagerari sunt perfect scuzabile si ok )

Meg, sunteti super ! -si tu si Matei! a grija doar cu sariturile...sau chiar vrei sa convingi bebelusa sa vina mai repede?
(Adri merege la gimnastica si ne-a spus fata care se ocupa de copii ca saptamana viitoare vor fi invitati si parintii, daca vor sa sara cu copiii pe air-track...apoi s-a uitat la mine si mi-a zis ca daca vreaus a nasc mai repede si nu mai am rabdare pot sa incerc si eu... dar cred ca ma abtin; e inca prea repede; daca faceau asta peste mai o luna poate ma tenta ideea).

Monna, ce spui tu acolo? scoatem motatele???

Daca e sa fie maine (adica azi) sau mpai peste alte cateva zile, important e sa fie totul bine si ok!

Stiam eu c-am uitat sa o intreb pe dr. o chestie... voiam sa o intreb daca ea considera ok sa ma apuc si eu (macar acum la sfarsit) de ceva pregatire pre-natala (gen aqua-gym) sau statul calm si linistit exclude inclusiv asta; pana acum am fost cuminte sa nu provoc ceva prea devreme...dar macar in ultima luna tot as vrea sa fac un pic de miscare ca deja ma simt asa de anchilozata...

Oricum, in week-end incercam o excursie pana in Franta (aici, aproape de granita, sa nu exageram)...sper sa fie totul ok; maia les ca dr. a insistat ieri sa fiu calma, relaxata...sa nu-mi creasca tensiunea ... dar n-a zis de stat intinsa; dimpotriva, i-am spus ca sambata am iesit la plimbare si mi-a spus ca foarte bine am facut.
(asta ma incurajeaza si sa ma interesez de un aqua-gym pentru gravidute...poate ceva cu o moasa, cu personal specializat, sa reduc riscurile la maxim).

wow...daca nu va mai vad/citesc pana luni, presimt ca o sa gasesc ceva bebelusi in plus pe prima pagina!

Nastere usoara fetelor care nasteti zilele acestea si bebelusi sanatosi si plini de energie!

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns franqois spune:

sashenka_h, daca tot ai intrat, povesteste-ne, mie si lui Sovi, cum a fost a treia nastere. Si apropos cum e cu 3 baieti?

36+ cu Andrei si mamy de Ioan si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Am priceput Dia, deci o sa ajung highlander

Eu cred ca s-a intors galusca mea (era cu capul in jos inca din saptamana 24), azi noapte am crezut ca-mi rupe coastele si acum o simt cum sughita sus (nu jos ca pana acum). La mine oricum nu e f important pt ca e clar cezariana.
Eu am indraznit sa intreb ce sanse am de VBAC acum, dar pe langa problemele care au impus cezariana si prima data cred ca in Romania nu se risca nimeni. Doi doctori mi-au zis ca exista riscul f mare de rupere de uter (din cauza asta mi se face acum si cezariana la rece si nu la cald sa nu ajung la contractii).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui sovietica

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

Salut!
si tu ai un Sasha si un Iustin?? :D Horea n-am, dar am Horatiu in persoana Omului :P Ce potriveala. Eu cred ca daca mai puneti de un bb, iese o anushka.

sincer nu mai imi vine dar nu exclud varianta dar poate mai incolo ....sa stii ca si eu ma uitam chiar ce potriveala

Mergi la inceput