LMA Sabina,Ekaterina si Iustina! mai-iun 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata !

O CANA DE CACAO din partea mea cu biscuiti va ofer !

Azi-maine avem puiuti mari de 2 ani , acum doi ani intram pe suta de metri !!! Mai tineti minte ce ne-a scos din linistea noastra nasterea prematura a Carlei ? Cu cate emotii urmaream in fiecare zi noi informatii despre bebelinele ei !
Apoi a urmat Sabina, Artu si uite asa s-a umplut prima pagina de bebelusi ... sunt nostalgica astazi, o fi de la ploaia de afara

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 24+

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Multumesc de cafelutza/cacao!

Rocsy- legenda spune asa: Cand o absolvi prima virgina ASE-ul, va cadea si bila! Deci concluzia: nici una din absolventele ASE nu a fost virgina pana acu'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Da, asa repede trece timpul...... noi am vorbit deja pentru tort cu prietena noastra; face niste torturi tare frumoase si gustoase.

Ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata!
Am cafea pentru toata lumea!
Rocsy dc vrei nostalgie,uite ce scria Theophllina acum aproape 2 ani:

Citat:
Trimis la: - 25/03/2010 : 12:34:02
--------------------------------------------------------------------------------

FETELOR AM PRIMIT MESAJ DE LA CARLA, NASTE!!!!
Zice asa: "Intru in cezariana, mi s-a rupt apa dimineata. Ma rog la Dumnezeu pentru mazarichi sa fie sanatoase si puternice pentru lumea noastra. Va mai scriu cand voi fi constienta din nou. Pupici sa ne reauzim cu bine!"

Si ce scriai tu
Citat:
Doamne , nu credeam ca ma pot trece asemenea emotii ... am agitat si bebelina !
Imi vine sa o iau spre Cluj ( ce bine era daca functiona teleportarea ) .... asteptarea asta e ingrozitoare .

Doamne ajuta pe Carla si mazarichile ei !

Offf,ce vremuri,se umpleau paginile cu emotie,neliniste,fericire in cateva minute

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Salut !

Cris : asa am scris ... mi-am uitat cuvintele dar senzatia care am simtit-o atunci a ramas

Artu : foarte frumos tortul ! Chiar astazi ma gandeam daca sa ii comand tort de ziua ei sau sa ii fac eu unul ... si ma mai gandeam ca sa ii iau , o masina electrica sau o cutie de nisip pentru curte, incercam sa imi dau seama cu care s-ar juca mai mult

Nico : ce legenda tampita ,mai bine nu intrebam

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Rocsy, iti recomand cutia de nisip (cu nisip ); pentru ca tu cu bebe mic numai bazaituri de masina electrica in cap nu cred ca o sa ai nevoie

asa in curte, sub umbreluta, cu lopatica la nisip e muult mai calm

Noi nu pregatim nici un party; vin 2 familii de prieteni si atat; fara cadouri mari(eventual niste ustensile de nisip si noi) si atat.

Mergi la inceput

Cris, multam de cafea si de rememorarea momentelor de atunci....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Rocsy, iti recomand cutia de nisip (cu nisip ); pentru ca tu cu bebe mic numai bazaituri de masina electrica in cap nu cred ca o sa ai nevoie

asa in curte, sub umbreluta, cu lopatica la nisip e muult mai calm

Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada

Mda ... ai dreptate, nu ma gandisem la partea zgomotoasa a masinutei .
Nici noi nu organizam ceva festiv, doar in familie ; iti dai seama ca atunci voi fi "mare" si numai de alergatul dupa Sofia nu o sa am eu chef !

Mergi la inceput

Neata !

Rcata : daca imi perminti am sa agit putin ca pana in 21 martie mai sunt cateva zile si nu as vrea sa ratez momentul agitarii lor

Asadar :

Rcata iti doresc nastere usoara si un bebe sanatos tun si frumos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Rocsy....multam fain de urari! Doamne ajuta sa fie bine pentru toata lumea!
Noi ne-am intors de la o petrecere pentru copii. Au fost multi puiuti, si mai mari, si mai mici, dar f f f frumos. D-soara a adormit cam greu pt ca nici la pranz nu dormise, dar acum e liniste si pace
mai vad Ce mai e si pe la cealalta odisee si apoi
noapte buna

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2fpng" target="_blank">28.04.2010
39+Cezar Stefan

Mergi la inceput