Un martisor la rever?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns S_Elena spune:

Mi-mi plac martisoarele sub forma de flori.Acum vad ca sunt multe martosoare gen brose.Nu stiu daca sunt astea la moda, gen brosa sub forma de animale, flori cu pietricele.
Si eu am o gramada de bufnite.Sotul meu colectioneaza obiecte sub forma de bufnite si are tendinta sa-mi cumpere si mie martisoare sub o astfel de forma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Colegele sotului meu, educatoarele si invatatoarea copiilor au cu toatele martisoare din campania DC. Plus unele colege ale copiilor . Eu am un martisor bijuterie primit de la baieti in....cutiuta facuta de Alinuk .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

eu sunt tare mandra de martisorul meu...aseara l-a mesterit al meu sot..care de duminica s-a apucat de quiling..de fapt ambii mei barbati au mesterit martisoare aseara. Am in piept o crizantema galbena superba.
Deci..la anul ne bagam si noi la bazarul cu martisoare handmade.

CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

baieteii mei au oferit la gradi martisoul PUF al campaniei DC
chiar au facut senzatie printre domnisoare sa stiti!

colegele sotului fluturashi si trifoi crosetati made by koko_1
mama si soacra brose by Inbox
iar eu ratusca made by olympia!

toate au fost oferite insotite de eticheta campaniei

e clar, anul asta se poarta martisorul DC!

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

Povestea martisorului DC... / expozitie si bazar

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Gusta e clar!
in ceea ce te priveste voi lua personal masuri

am remarcat ca si de Mosh, acum iata si de martisor... ai ramas cumva cu bucuria de suflet (cea mai importanta desigur)
eu cred ca un mic simbol musai sa marcheze momentulasa ca te voi ruga sa-mi dai pe PM adresa ta (pls PM)

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

Povestea martisorului DC... / expozitie si bazar

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

Anul acesta imi port martisorul in suflet... si oscilez intre lacrimi si bucurie.

Bucuria ca totusi vine primavara, ca lucrurile bune le purtam cu noi oriunde in lume si lacrimile pentru primul an in care nu am primit martisoare decat ... tot in gand.

Sa alegi îndoiala ca filozofie a vietii e ca si cum ai alege nemiscarea ca mijloc de transport. (YM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabby2011 spune:

Am descoperit subiectul acum!

Intr adevar produce o mare bucurie figurina de deverse modele legata cu un snurulet ca simbol al primaverii,reinnoirii ,al bucuriei de a darui.........anul acesta pt prima data s a scris ,,Povestea Martisorului DC,, si sunt f fericita ca am participat alaturi de fetele care au confectionat acele minunatii si de cele care le au achizitionat cu atata bucurie.......mi ati adus un mare castig sufletesc pt care va multumesc

Eu port martisor crosetat de micki_mica

Fetele de peste hotare va puteti face un snurulet din 2 bucati de ata alb rosu rasucite pe care sa le puneti la hainuta sau mana,chiar daca nu va fi primit voi sigur ii veti aprecia semnificatia si va veti simti mai aproape de traditia noastra romaneasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Cu mic cu mare (Cezara, bunica Cezarei, eu) purtam bratari-martisor DC (imi pare tare rau ca nu am retinut autoarele). Si mai avem si pentru prietene cu care nu ne-am vazut azi ... dar martisoare se ofera pana pe 8 Martie.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

Noua ne-a trimis mama 2 martisoare prin posta, fetita l-a purtat azi foarte fericita la scoala. L-am prins cu ac de siguranta pentru health & safety :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

Nu am pus astazi ce de obicei il pun pe cel primit de la baietii mei Dar cum tati a fost plecat, abia maine voi defila si eu mandra cu martisorul in piept!

Si andacos mi-a adus un sentiment de nostalgie in suflet fata de martisoarele de pe vremea lu' raposatu' - florile de toate culorile asezate in cutiute de plastic transaprent, fluturii confectionati din pene... Imi puneam in pieptul hainei cred ca cel putin 10 martisoare... Toata luna... Ce vremuri, ce vremuri!

Mergi la inceput