Un martisor la rever?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Ce martisoare mai sunt la moda acum?

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Anul acesta se poarta martisorul DC .
Colegele mele au primit unele papusele, unele martisoare made By Alinuk ( martisoare cumparate de colegii mei, baieti). La gradinita am dus papusele, bratari, toate puse in pungile-martisor made by Laura_s .
Sotul meu a plecat cu vreo 60 papusele pentru toate colegele lui ( avantajele noastre ale muncii lui in multinationala ).

..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Asa e cum zice papanash! Anul asta se poarta martisorul DC. Si copiii mei au plecat cu sacosica de martisoare pt colegi si doamne, cumparate de la actiunea DC . Eu port o bratara-martisor primita cadou de la inimoasele ce s-au ocupat de actiunea 'martisorul'.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Atunci si eu sunt "la moda" cu Martisor DC.

Port o pereche de cercei cu pietricele naturale 3 albe si 3 rosii, de care sunt foarte mandra .

... imi pare rau ca nu am retinut cine este autoarea ingenioasa care i-a mesterit . Poate ma ajutati !

O primavara frumoasa tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

colierul boabe de cafea este superb,iar colierul melc a starnit invidia colegelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ooo da, in fiecare an am purtat martisor, obligatoriu!
Anul acesta am in piept unul facut de o colega de-a mea, o pereche de blugi pictati
Si maine am sa-mi pun unul fluturas, facut tot de colega mea!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Eu port un Tweety daruit de piciul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Si eu port martisor marca DC,MADE BY INBOX.Si am trimis si la gradi ,si la birou,la nasa si la socrella tot martisoare marca DC made by INBOX .Si maine ma voi afisa cu unul din colierele luate tot de aici .La anu dau iama si mai si in martisoarele de aici,si il voi convinge si pe tati sa dea colaboratoarelor astfel de martisoare(anul asta a dat swaroawske,luate tot de la o membra DC )
Fetele mele au papuselele primite cadou la comanda,Daria inca de aseara a vrut sa o desfaca

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole_B spune:

Gargarite de lemn, le ador! Si am mai vazut niste floricele si fluturi din fetru, sunt super frumoase!Primavara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

se pare ca eu sunt singura fara martisor ,dar in suflet il am si incerc la anul sa am unul adevarat.

Felicitari la toti cei care au martisoare eu le duc dorul.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Ce martisoare mai sunt la moda acum?
Mi-aduc aminte ca pe vremuri aveam intodeauna prea multi cosari si ... imi placeau martisoarele mai ciudate gen: bufnita sau paianjen :))

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

eu am o bufnita in piept! ( si mai am acasa 2 de rezerva).

Mergi la inceput