Un martisor la rever?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Pana anul trecut purtam si eu martisor la piept,fiica-mea il poarta in continuare ...eu mi-am cumparat o bratara din snur de martisor,imi place tare mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mie-mi placeau ff mult martisoarele de sticla. Aveam o colectie maricica. Dintre colegi, cei care vroiau sa fie bagati in seama se dadeau ei cumva peste cap si imi daruiau martisoare din-astea: catel, lebada, pisica...

Anul acesta, ca si anul trecut, am primit martisor de la o tipa super faina, membra DC, careia ii tin pumnii maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

tocmai asta vroiam sa scriu.
si mie imi placeau martisoarele din sticla si le tineam de colectie.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

cu ocazia acestui subiect mi-am amintit de invatatoarea mea
intotdeauna avea pieptul plin cu martisoarele de la noi
toti eram mandri ca ne purta martisorul

si imi amintesc ca dupa 8 martie, in fiecare an isi facea cate o coronitza din ele, primea ft ft multe
avea colectie de coronitze / le pastra cam 5 ani
imi amintesc ca era si ea mandra de ele, avea casa plina de flori ... eram incantata ca ne lua prin rotatie pe acasa la dumneaei, mie imi placea sa merg fix in perioada asta (ii aranjam martisoarele si florile, i le mutam dintr-o glastra in alta)

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

Povestea martisorului DC... / expozitie si bazar

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Port si eu o bratara martisor marca DC. Toate doamnele si colegele copiilor mei (vreo 65 ) au primit martisoare DC. Iar Maria poarta ratusca din banner-ul "martisoare de suflet" .

Edit: Alinuk, asa era si invatatoarea mea, cu pieptul plin de martisoare (si pe stanga si pe dreapta )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Ce martisoare mai sunt la moda acum?
Mi-aduc aminte ca pe vremuri aveam intodeauna prea multi cosari si ... imi placeau martisoarele mai ciudate gen: bufnita sau paianjen :))

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Din fericire anul acesta am vazut multe martisoare hand-made in Romania. Crosetate, din pietre, flori superbe din diverse materiale, felicitari, brose din fimo.
Ma bucur tare mult pentru ca in anii trecuti piata era invadata de tinichele chinezesti si de martisoare cu manelisti.

Acum am vazut tarabe unde stateai de drag sa te uiti la ele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madizza spune:

Buna.
Eu pot sa zic ca am fost harnicuta impreuna cu Alexia am facut martisoare pentru toate educatoarele ei .Noi locuim in Italia aici nu este tradiatia asta dar ele au fost foarte fericite de cadoul primit .Impreuna cu martisorul am scris si cateva randuri sa le explic mai bine ce inseamna pt noi romani MARTISORUL. Am vazut ca e-au pus in piept si astazi Alexia mi-a zis ca un facut in clasa cu copii martisoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_tudor spune:

o bratara marca dc si eu vreau , cum imi fac rost de una?, chiar daca azi suntem in 5 , mai am timp, si la anul cu siguranta voi fi incantata sa o port, voi fi la servici pe vremea asta :).
anul trecut i-am pus baietelului meu un miki mouse in piept, anul acesta avem un trifoi cu patru foi :), sa ne poarte noroc.

Mergi la inceput