Unde se mai gasesc scutecele Libero?
La a doua fetita, care are acum 6 ani, am folosit cu succes scutecele Libero. Mi s-au parut mult mai bune decat Pampers. Atunci se gaseau in toate super-market-urile, acum am constatat cu amaraciune ca la Carrefour, Cora si Mega Image nu mai sunt. Am auzit ca s-ar gasi la Real, dar sotul meu a gasit o singura marime cand a fost.
Stiti cumva unde se mai gasesc Libero acum?
Lavi 29+
Raspunsuri
dicirstea spune:
La care Cora ai incercat?
Noi am luat din Pantelimon si Berceni, chiar luna trecuta. Adevarat ca la unul dintre ei nu am gasit marimea de care aveam nevoie si aveau putine bucati...noi folosim 5 si aveau numai 4 si 6
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
Nepotul meu ;
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ;
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dicirstea La care Cora ai incercat? Noi am luat din Pantelimon si Berceni, chiar luna trecuta. Adevarat ca la unul dintre ei nu am gasit marimea de care aveam nevoie si aveau putine bucati...noi folosim 5 si aveau numai 4 si 6 CAPRA CU 2 IEZI mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009) MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010 CE AM EU DE OFERIT Nepotul meu ; www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; |
Si noi am sarit direct la 6, 5 nu am gasit nici macar pe magazine online.
Sa-l ajutam pe Vlad!!
lavi02 spune:
La Cora Militari a incercat sotul.
Multumesc mult de raspunsuri!
Tot asa de bune sunt, nu? Ma gandesc la bebica din burtica sa folosim tot Libero si cam trebuie sa ne pregatim de cumparaturi.
Lavi 29+
dicirstea spune:
citat din mesajul lui J.D. Auchan. aveau toate masurile in ianuarie. Finn Constantine 15.10.2009 si 32+ Euan Tudor |
Confirm. In Titan, dar aveau numai pachete mici.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
Nepotul meu ;
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ;
gabitza35 spune:
citat din mesajul lui lavi02 La a doua fetita, care are acum 6 ani, am folosit cu succes scutecele Libero. Mi s-au parut mult mai bune decat Pampers. Atunci se gaseau in toate super-market-urile, acum am constatat cu amaraciune ca la Carrefour, Cora si Mega Image nu mai sunt. Am auzit ca s-ar gasi la Real, dar sotul meu a gasit o singura marime cand a fost. Stiti cumva unde se mai gasesc Libero acum? Lavi 29+ |
eu le iau din Real dar noi suntem de alta marime
Nu sunt nici in Kaufland (ca sa nu faci drumuri degeaba)
Selgros??
2+
ch_dana spune:
Cora Pantelimon, am luat nr. 4 la pachet de 84 buc.
Aveau si nr. 5 la pachete mari.
(pachetele mici sunt cu scutece gen chilotel, Up & Go).
Tot asa de bune sunt, nu? |
Intre Pampers si Libero votez Libero.
puisorul spune:
In Real am gasit constant. In Cora doar cand si cand. Noi le-am preferat fata de Pampers( niciodata nu am avut accidente cu ele).
Happiness_4_us spune:
Eu am luat sapt trecuta din Cora Lujerului.
Calitatea este aceeasi deci sunt la fel de bune,
Nastere usoara!