Noi am gasit in Cora (Pantelimon), Auchan si Selgros. La Selgros cel putin le-am vazut mereu, si cand nu foloseam Libero.
Actualizare : cei de la Cora cred c-au terminat-o cu Libero, vad ca nu mai au decat pana la nr. 3, in rest au umplut rafturile cu Pampers
O sa vad in Selgros.
Sotul a gasit in Cora Lujerului Libero nr 2, am luat un singur pachet pt primele zile, parca nu-mi vine sa iau tone de pampersi inainte de naster. (chit ca am luat tone de hainute )
La Auchan Militari am fost eu saptamana trecuta, aveau plin de Libero dar numai de la 3 sau 4 in sus, nu aveau numarul 2.
Lavi 35+
Si noi am folosit o perioada libero si sunt cele mai bune.Luam din Auchan Militari,Cora Lujerului,Real Afi,si parca am vazut si la Carrefour dar nu stiu unde este Carrefour in Militari.Luam de la Sun Plaza.
Si la Selgros Pantelimon mai au, am luat ieri 3 pachete nr. 4 (ca inecatul, stiu , dar fiindca apucasem sa le termin, am folosit 2-3 Pampers, cu rezultatel dezastruoase - incepuse deja sa se inroseasca, plus ca "luau apa" ca Titanicul)