HAI izish! Bravo puiutza!(71)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Va multumesc de urari fetelor!!!

Gianina - si eu patesc la fel cu fetitza si mai face ceva: suge cat suge (eu incers ca o misc si sa ii scot tzitza din guritza ca sa suga din nou) pe urma atipeste, dc incerc sa o pun in pat la ea maraie si cauta tzitza din nou......si uite asa tre sa stam aproape o ora la alaptat...si in Mama si Copilul scrie ca 10-20 min maxim 30min tre sa stea copilul la san la o masa, ca altfel se invatza cu narav...........

mamica fericita foc de Eva Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani, Anca!
Eu acum am vazut ca a fost ziua lui Lady, asa ca urez cu mare intarziere la multi ani din suflet, liniste sufleteasca, sanatate si bucurii alaturi de ceidragi!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Anca, la multi ani!!

Toma, la multe lunite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

cand avem voe la efort cat de cat?
bulinutza tinem pumnii pt pici! si tu apul sus ca bebe mic nu te vrea suparata!

Citat:
citat din mesajul lui georgia_c

aaa..si culmea e ca nu mananc cine stie ce , adica de o luna si jumata supa de vita/curcan, pilaf ,peste la cuptor cu legume la cuptor ,iar dulce rar de tot ..singurul lucru care l-am mai mancat a fost cozonac cu lapte..dar sunt decisa din aprilie sa merg iar la sala ca nu se mai poate

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Bulinutza_ Multa putere sa treci peste toate!

mamica fericita foc de Eva Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

multumesc pentru sustinere

alina e la victor gomoiu, spitalul ala de la muncii

astept acum rezultatul analizelor sa vad cum ii ies igg-urile

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si de Filip Andrei (10.02.2012 - 11:55)

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Anda nu stiu cum e Boba, decat din poze, dar am testat Manduca si mi-i clar ca se potriveste mai bine pentru copii mai mari. Mai am timp sa ma gandesc pana mai creste cu ce o sa inlocuiesc Marsupi cand o sa-mi fie prea greu sa-l port in el.

Mergi la inceput

Cine are reteta de tort de post, fara margarina, dar sa fie bun la gust? Mie blaturile cu ulei nu-mi plac la gust, iar torturi raw nu mai pot face, ca mi-i stricat blenderul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Bulinuta, putere multa mami! Si rabdare. Imunoglobulina de obicei face minuni asa ca asteptam vestile bune cat de curand

Anca, tot spunei de spalatul pe dinti. Spune-mi te rog, la copiii astia de un an jumate folosesc pasta de dinti? Si daca da, de care??? Doctorita mea a zis fara pasta pana la 2 ani dar parca nu se curata cum trebuie...

Mergi la inceput

Alice -poti incerca la magazinele bio sau naturiste pasta de dinti pentru copii bio.

Mergi la inceput