HAI izish! Bravo puiutza!(71)
Raspunsuri - Pagina 12
sara_ spune:
Gianina mai incearca cu suzeta, ia-i alt model poate ii place mai mult. E de preferat sa ia suzeta si nu degetul ca e mai greu de dezvatat de supt degetul cand va creste ca are tentatia permanent cu ea. Eu o las pe Sara sa suzeteze cat vrea la san dar cand adoarme il scapa si nu se trezeste sa l caute.
alina_anto spune:
Bulinutza, e un cosmar ce traiesti tu..Doamne doamne,, Nici nu sti ce sa iti spun..decat ca ma rog sa se faca bine cat mai repede Rares, sa nu mai fie complicatii, sa iti revii si tu, atat fizic, dar mai ales psihic si sa rezisti!
La ce spital e rares?
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
alina_anto spune:
Gianina, cand vom trece la scutece, vom da link-ul aici
.
Dar asta se va intampla dupa ce va naste IZISH.
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
georgia_c spune:
ileana , multumim de complimente;o sa-mi fac curaj sa pun si ceva poze cu mine , desi mi-e greu sa cred ca voi incapea plan intreg in poza
..parca in sarcina nu ma vazusem cata sunt ..acum insa vad toate defectele
bulinuta , doamne pana cate mai treci ..doamne ajuta sa fie rares bine 

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca
georgia_c spune:
aaa..si culmea e ca nu mananc cine stie ce , adica de o luna si jumata supa de vita/curcan, pilaf ,peste la cuptor cu legume la cuptor ,iar dulce rar de tot ..singurul lucru care l-am mai mancat a fost cozonac cu lapte..dar sunt decisa din aprilie sa merg iar la sala ca nu se mai poate
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca
sara_ spune:
Bulinutza Doamne ajuta sa isi fac#259; cat mai repede efectul atb si imunoglobulinele sa se faca bine mititelul
ica7 spune:
Puiutza ce martisor frumos ai primit. Felicitari si te asteptam din nou pe aici.
Bulinutza multa putere! Dragutza de tine numai tu stii ce e in sufletul tau. Sper sa fi trecut ce a fost greu. Multa sanatate lui Rares!
CristinaGoji spune:
Of Bulinuta! Ma rog sa se termine odata perioada asta cu boli la voi!
La multi ani Anca!
La multe luni Gruia, Eva Nicle si Vlad Stefan! (pentru ieri)
La multe luni Toma!
izish83 spune:
Bulinutza-mult curaj. Sa te ajute Dumnezeu si sa il faca mai repede bine pe Rares. Ai incredere k totul va fi bine.
Fetele-multumesc pt sustinere. Saptamana viitoare spal hainutele lui bebe, fac bagajul (le am pe toate cumparate dar parca nu mi-a venit sa le pun in bagaj), merg la epilat si...cam atat. Pe 12 ne prezentam la spital. Mai grea o sa fie despartirea de fetita mea pe care o pasez la bunici cat timp stau eu in spital. Ma bucur macar k ii place acolo si o sa se simta bine, nu o sa ne simta lipsa prea tare. 

carina spune:
Salutare,
N-am mai reusit sa intru ca am tot fost prinsa: am avut de rezolvat tot felul de chestii ce trebuiau rezolvate inainte de nastere si am fost intr-un du-te vino.
Felicitari Puiutza!!!Bine ai venit Adina!!
La multi ani Anca_cls!!!
Bulinut
of scumpa prin cate trebuie sa treci. Stiu ca e greu dar trebuie sa fii tare pentru Rares si pentru Filip.
Lady eu sunt chiauna de cap dupa cate o noapte de foiala mai intensa dar cu program ca al tau cred ca as fi fost pe carari. Nu stiu ce sfat sa iti dau - poate doar sa nu mai fii perfectionista. Lasa persoana care te ajuta sa se descurce singura - nu va face la fel de bine ca tine dar cand ai bebe mic nu mai conteaza. Se va descurca tot mai bine data urmatoare.
Adc postasem pe FB despre Boba http://kiddyshop.ro/index.php?route=product/product&product_id=246. Pe mine ma tenteaza asta sau Manduca si stiu ca si Cristina tot manduca vrea la un moment dat.
Gianina multumim de urari
. Nu stiu zau unde s-a dus prima noastra luna.
Lexi bine ai revenit acasa! Te asteptam mai des cu vesti despre voi.
Carpediem sigur ca poti manca placinta cu mere. Singurele chestii pe care le-am limitat eu pana acum sunt cafeaua si ciocolata. In rest am mancat orice: mazare, brocoli, sarmale cu varza murata, portocale zilnic. Nu e nici o diferenta intre zilele in care am mancat mazare sau am mancat peste la pranz. Cred ca daca pe langa ce inseamna un bebe mic m-as stresa si cu ce am voie si ce n-am voie sa mananc as fi tare frustrata.
Ma duc langa pui sa motai putin,
Va pup,