HAI izish! Bravo puiutza!(71)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

la multe lunite Toma
- bulinutza draga...multa putere, sa te ajute Dumnezeu sa treci peste toate probleme astea..muuuulta sanatate lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Cristina, Anda, mersi. Mai am timp sa ma hotarasc pana luni, si asa nu face nimeni comenzi in weekend. Cu bebe in marsupiu mi-as rezolva o gramada de treburi pt care acum apelez la mama, soacra, etc.

Am avut si eu cateva nopti cu treziri multiple, din fericire bebe adoarme la san, si eu in rand cu el. Mai tare ma deranjeaza ca imi da trezirea pe la 7-7.30, mama ce as mai dormi!

Bulinutza, sper ca e bine Rares, doamne, cata tarie iti trebuie sa faci fata la atatea probleme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

Felicitari Dari si Puiutza, sa va traiasca bebeii! Anca, la multi ani, sa ai parte de tot ce-ti doresti!

Mamici, uitati-va la filmuletul asta... de obicei nu sunt asa emotioanal, da m-a busit plansul la asta...intr-un sens bun! :)

http://www.youtube.com/watch?v=GBntMSauIgg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Salutare!

In primul rand...LA MULTI ANI ANCA!!!
Alice eu pe Leyre am spalat-o pe dinti de la 6 luni de la primul dintisor cu Nenedent...e speciala de bb nu contine flour si are o periuta degetar din silicon....dupa 1 anisor si ceva am trecut pe o pasta nemteasca de la Lifecare ffff buna cu flour natural si periute normale adecvate varstei...
Bulinuta multa sanatate!
Fetelor pe mine asta cu marsupiile ma cam depaseste...dar mi se pare enorm sa cumperi marsupii de 400 si ceva de ron,,unul dupa altul pt cine stie cat timp va sta acolo, am si eu unul de la chicco, e drept ca nu ii tine atat de cracanati dar l-am folosit doar cateva zile la mare cand faceam aerosoli pe plaja unde nu puteam baga carutul...
Mi se pare ca astia fac asa un business din a vinde o bucata de material cu pretul aproape al unui carut...nu da-ti cu rosii, parerea mea! La fel si cu pernele de alptat , una buna in ro nu gasesti sub 150 ron...afara cu 10-15 € maxim..cerere/oferta...regula economiei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Bulinutz...tin pumnii!Doamne ajuta!

Fete acum incerc s-o pacalesc pe cea mica...nu prea vrea.Rebecca abia a adormit!

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Puiutza - ce surpriza frumoasa !!! sa -ti fie printzesica sanatoasa!!!

Anca - LMA !!! sanatate si fericire
La multe lunite Bebe Toma !!!
Bulinutza - sa va dea Dumnezeu putere si sa fie totul bine
ursuletz - tare dragut clipul.

la noi programul se schimba in fiecare zi si noapte...ma inscriu si eu la nedormit noapte si zi. O sa incerc sa imi scriu pe oglinda citatul din clip - "vasele nu plang". poate ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

felicitari dari si puiutza !
danezza nu stiu de cand e indicata miscarea , oricum pe 14.03 ajung la dr si e in lista de intrebari; eu oricum vreau sa incep cu pilates si yoga si apoi sa trec la pasiuni mai vechi gen step aerobic si insanity..
apropos va las un link , pt cand ne vom apuca de sport ..
http://www.youtube.com/watch?v=ZLK28BHJDd8

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

pfa ..am uitat .. la multi ani anca ..sa ne traiesti c ane trebuiesti

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Amelia, nu m-a durut nimic, a fost super! Eram doar stresata sa nu se desprinda benzile din arici si sa-mi cada copilul. Dae asta nu se putea intampla decat in capul meu. Marimea am luat-o xl, pt ca e vorba de circumferinta taliei nu de inaltime.... Ca sa ma incurajez...ariciul are rezerva destul de mare si il poate purta si tati, nu ca as fi eu cat Casa Poporului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izish83 spune:

eu o spal pe fetita mea cu oral b pt copii. mi se pare buna, dar acum fiecare isi alege ce vrea.

Mergi la inceput