FIV in Ungaria 155
Raspunsuri - Pagina 6
ank30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olimp ank30 eu de felul meu sunt o aiurita asa ca nu stiu care imi este inca doctor , mi-am facut programarea la o d-na telefonic si am uitat sa intreb numele doctorului cred ca numai eu puteam sa fac asa ceva , oricum am sa aflu luni si te anunt- sa nu radeti de mine |
Aha, am inteles pai hai sa-ti zic eu la cine cred ca esti asta daca nu ma insel...avand in vedere ca ai vb cu Marika Bodnar scrie pe dosarul tau...cred intr-un procent foarte mare. Poate ma insel cine stie? Dar las ca vedem in 5 Martie. si bafta!
Tocmai am aflat de la "babutele fivoase" cum e cu concediul lui PK. Fetelor va admir foarte mult si sa stiti ca va citesc chiar daca eu scriu asa rar.
Goofytza spune:
Pentru toate fetele care au dubii in ceea ce-l priveste pe Bogdan Chiroiu: nu este ginecolog defel dar "se baga" la tot felul de investigatii de acest gen, fiind un tip mai "apropiat de femei" daca ma intelegeti ce vreau sa zic.L-am cunoscut personal si chiar bine, activitatile noastre intersectandu-se la un moment dat si eu fiind in domeniul medical.
Fiind medic de radio-imagistica si facand ecografii la toate partile corpului printr-o oarecare conjunctura crezand ca vede ceva in neregula la mine la o simpla ecografie abdominala, mi-a propus cu caldura sa-mi efectueze si o eco endovaginala ca sa se lamureasca.Normal ca am refuzat si am ales un ginecolog pentru asta care normal ca a infirmat banuielile lui.
Acum nu zic ca omul nu are si partile lui bune dar prea face de toate....
Am avut portia mea de dezamagiri cu profesorul urolog al Clujului motiv pentru care am ales Ungaria.Daca aveti posibilitati alegeti Ungaria sau un medic specializat pe felia lui.
ank30 spune:
Subscriu la ce zice goofytza. E adevarat ca cd-ul cu rezultatul il ducem medicului ginecolog daaaarrrr totusi cred ca ochii ginecologului vad cel mai bine.
mona19 spune:
Da ce dea informatii!!!! M-ati lasat in ceata!!!! Nu stiu ce sa aleg: Chiroiu sau PK????
Da mai intai ma duc sa vaz la sfatul ului.
FIV1 - oct.2011 - sfarsit cu avort prematur la 5 saptamani si 4 zile; FET 1 - nereusit - ian. 2012.
mona19 spune:
Multumim Tannoo! Sa fie fericit si barbatul sotiei tale.
Ehei, ca nu peste mult timp o sa-l vezi pe Bogdanel trimitand urari virtuale fetelor noastre.
FIV1 - oct.2011 - sfarsit cu avort prematur la 5 saptamani si 4 zile; FET 1 - nereusit - ian. 2012.
Goofytza spune:
mona19..nu poti sa-l pui pe Chiroiu in balanta cu PK...I-am cunoscut pe amandoi(chiar daca la PK am fost numai o data)si efectiv nu se pot compara.PK are ochiul format la asa ceva si daca alegi sa continui cu el FIV-ul alege sa faci la el investigatiile.Merita si drumul si banii si tot.De cand am fost in Ungaria (la PK pentru mine si pentru biopsia testiculara a sotului)si am vazut seriozitate, conditii si preturi ok fara nici cea mai mica spaga acum mi-e teama si groaza de investigatii/operatii la dr.din Ro(am un fibrom de scos si nu prea stiu ce sa fac).
Bafta!
jaguar spune:
citat din mesajul lui tannoo25 la multi ani, fetelor! |
multumim tannoooo
va salut gagici
tannoo25 spune:
citat din mesajul lui mona19 Multumim Tannoo! Sa fie fericit si barbatul sotiei tale. Ehei, ca nu peste mult timp o sa-l vezi pe Bogdanel trimitand urari virtuale fetelor noastre. FIV1 - oct.2011 - sfarsit cu avort prematur la 5 saptamani si 4 zile; FET 1 - nereusit - ian. 2012. |
sper sa le trimita urari virtuale pe retele de socializare, nu pe forumuri de genul asta
(adica, ai nostri copii sa nu aiba nevoie de forumuri gen DC; se intelege ce vreau sa spun, cred )
mona19 spune:
Tannoo25: Adevar grait-ai!
nikkid spune:
ImiMs,tu cat ai avut nivelul de prolactina ?
Mie mi-a iesit 1396 miu/L si intervalul era intre 102-496. Mi-au recomandat sa merg la endocrinologie pt investigatii.
I-am scris mail lui PK si l-am intrebat ce sa fac ? Ca noi avem programare la el in 28 martie,si nu stiu oare mai putem sa mergem si imi da el tratament sau trebuie sa merg la endocrinologie.
Acum astept sa se intoarca din concediu sa vad ce imi raspunde.