FIV in Ungaria 155

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Sa aveti o primavara frumoasa plina de impliniri!
Poate voi scrie alta data istoricul( desi mi-a mai scapat printre randuri). Scuze, dar acum nu am dispozitia necesra.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna seara fetelor !
ank30 am revenit si eu acum pe acasa si am vazut mesajul tau tot ce este posibil oricum se va spulbera misterul in data de 5 martie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Irene_ spune:

O primavara plina de sperante implinite va urez!
Eu am primit azi cel mai frumos martisor din viata mea: o inimioara "batausa", ceea ce va doresc si voua cat mai curand.
Jaguar: n-am vazut niciun postas
olimpiadobre:
Legat de ICSI: eu am redat doar ce mi-a spus PK; in cazul meu s-a si confirmat, desi discutia a avut loc inainte de a sti care va fi situatia mea concreta; poate ca asta reprezinta regula in anumite cazuri, iar PK a uitat sa mentioneze lucrul asta sau mi-a scapat mie; dar in cazul asta ma gandesc ca mi-ar fi prezentat variantele si pentru celelalte situatii; oricum, nu cred ca poti sa stabilesti o regula cand e vorba de situatii unice fiecare in parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikkid

ImiMs,tu cat ai avut nivelul de prolactina ?
Mie mi-a iesit 1396 miu/L si intervalul era intre 102-496. Mi-au recomandat sa merg la endocrinologie pt investigatii.
I-am scris mail lui PK si l-am intrebat ce sa fac ? Ca noi avem programare la el in 28 martie,si nu stiu oare mai putem sa mergem si imi da el tratament sau trebuie sa merg la endocrinologie.
Acum astept sa se intoarca din concediu sa vad ce imi raspunde.

Buna dimineata!

Eu am avut prolactina 37,58 ng/mL la un interval de referinta de 1.9-25 ng/mL...deci nu foarte mare.Eu m-am dus cu analiza asta la Zadori, el a zis ca nu e de speriat, dar ca sa fim siguri sa nu influenteaza cu ceva tratamentul mai departe, mi-a dat sa iau 1/2 pastila Bromocriptin pe zi, pana reusesc sa raman gravida! Vezi ce-ti raspunde si tie doctorul...daca e cazul sa mergi la un endocrinolog, te va trimite el cu siguranta...sau poate iti da el tratament direct!
Mie mi-a iesit si candida din secretie, si cand i-am scris mi-a zis sa nu merg la ginecolog ca-mi da el si ptr aia tratament...si asa a fost.Parerea mea e sa nu te plimbi pe la x-spe medici pana nu vorbesti cu el, sa vezi ce-ti recomanda!

Olimp...bafta multa luni la Debrecen...te asteptam inapoi cu vesti bune!!!!

Irene...intr-adevar, ai avut cel mai frumos martisor cu putinta

Olimpiadobre...sa te ajute Dumnezeu sa-ti dea puterea necesara pentru a merge mai departe! Noi suntem aici daca simti nevoia sa vorbesti...si daca nu o sa vrei, nici asta nu e o problema...noi oricum suntem alaturi de tine cu gandul!!!

O zi frumoasa fetelor...la noi a nins din nou

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Buna dimi!

Va pup fetelor ... si va doresc o primavara frumoasa, lunga, plina de sanatate si vesti bune!!!

Eu abia astept sa vina PK din concediu ... sa-l intreb clar daca e in perioada 10-20 aprilie la clinica!!! Eu i-am spus ca in perioada asta mi s-ar potrivi sa fiu acolo si nu a zis nimic, dar fetele zic ca de obicei isi ia liber o sapt de Paste! Offf ... daca e asa, trebuie sa aman FIVul pe oct-nov

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit

Mergi la inceput

buna dimineata !

In sfarsit as terminat cu toate analizele ( mai putin cele hormo ), azi am facut-o si pe ultima EKG-ul , si la amiaza scot spermograma sotului sper sa fie buna , sunt curioasa ce productie/hectar are de gigei ! doar l-am hranit sanatos !

Imi mersi sa fie cu noroc , si am sa va tin la cutent cu toate , sunt curioasa ce imi vor zice .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Cris25...daca e sa mergi in perioada 10-20 aprilie...cred ca vom face FIV cam in acelasi timp...ca si eu asa am calculat ca voi merge la Szeged!
Dar daca nu...de ce numai oct?

Olimp...e iesit totul OK la analize? Bafta sa fie!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floryma spune:

si eu mot....

olimpia
irene=ce dar frumos....
olimp..asteptam vesti de bine...success
mona, nikkid, jaguar, imi, ank.... si nu numai la toate/toti
cris..astept vesti legate de PK...si poate dc va fi sa fie in toamna ...poate ne vedem acolo, de ce nu ...inca mai testez teren si punem banutzi la ciorap

va

FIV1 - Iulie 2011 fara ET
FIV2 - Septemb-Oct 2011 cu ET, negativ
FIV3 - va urma in 2012

Mergi la inceput

Buna imi da pana acuma tot ce am facut sunt bune , papanicolau , homoleucograma , transaminaze , hepatita B si C , HIV , K , EKG toate . astept spermograma sotului si despre cele hormonale va trebui sa le fac prin 10 martie caci atunci voi fi la menstruatie , sper sa fie bune , nu am mai faciut niciodata analize horma asa ca nu stiu la ce sa ma astept .... voi vedea.

Mergi la inceput

floryma multumesc de incurajari sa speram ca acem vesti bune !

Mergi la inceput