FIV in Ungaria 155
Raspunsuri - Pagina 11
olimp spune:
Ooo... ank30 sti cum e cateodata poate le potriveste Domnul mai bine decat vrem noi , oricum iti tin pumnii sa fie cum vrei tu .
Cu moralul stau bine acum stiu ca fac tot ce e posibil omenesc inainte de a infia copilasi iar cu emotiile inca nu ma gandesc cu siguranta ma vor napadi luni dimineata , incerc sa le tin in frau caci altfel la cum sunt eu nu as mai dormii noptile astea pana la plecare...
Tu cum esti cu moralul vad dupa semnatura ta ca nu esti la prima incercare ...
ank30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olimp Ooo... ank30 sti cum e cateodata poate le potriveste Domnul mai bine decat vrem noi , oricum iti tin pumnii sa fie cum vrei tu . Cu moralul stau bine acum stiu ca fac tot ce e posibil omenesc inainte de a infia copilasi iar cu emotiile inca nu ma gandesc cu siguranta ma vor napadi luni dimineata , incerc sa le tin in frau caci altfel la cum sunt eu nu as mai dormii noptile astea pana la plecare... Tu cum esti cu moralul vad dupa semnatura ta ca nu esti la prima incercare ... |
Mda asa cum zici DD are grija sa se intample toate la momentul potrivit.
Moral sunt bine nu-mi vine inca sa cred ca dupa fiv ajung sa fac IA sau IUI ce o fi sa fie, cand dupa doi anisori de vizitat Debrecen-ul dr.Kovacs are o cu totul alta abordare si sincer ma bucur ca nu ne-a propus din nou fiv ci vede si o alta solutie pentru noi. Vad ca si tu esti din cj
olimp spune:
ank da si eu sunt din Cluj , si m-am saturat de competentele doctorilor de aici care doreau sa-mi faca histerotomoie acum 2 ani si jumatate , dupa care am incercat tot felul de tratamnete sa am si eu copilasul meu ... asa ca am hotarat cu sotul sa luam drumul Ungariei
ank30 spune:
citat din mesajul lui olimp ank da si eu sunt din Cluj , si m-am saturat de competentele doctorilor de aici care doreau sa-mi faca histerotomoie acum 2 ani si jumatate , dupa care am incercat tot felul de tratamnete sa am si eu copilasul meu ... asa ca am hotarat cu sotul sa luam drumul Ungariei |
woow...la cine esti la cj?
daca vrei poti sa activezi PM si vb pe privat .
nikkid spune:
citat din mesajul lui mona19 Buna de dimineata! Acum am vazut si postarea lui Nikkid despre prolactina. Cand am facut hormonalele la Budapesta, anul trecut la prima intalnire cu PK, prolactina mea era 1269, iar valori normale intre 102-496. PK mi-a transmis sa fac RMN. Pentru a ajunge la RMN mi-a trebuit trimitere de la endocrinolog. Asa am ajuns sa fac cunostiinta si cu medicul endocrinolog care mi-a prescris tratamentul continuu cu Bromocriptin. Vezi ce o sa-ti transmita PK cand se intoarce!!!! Mie nu mi-a dat el tratament. PK nu mi-a dat unda verde pentru FIV pana nu am avut hormonalele OK. Nu e de speriat, ca eu in doua luni de zile am reusit sa readuc prolactina la nivel normal. FIV1 - oct.2011 - sfarsit cu avort prematur la 5 saptamani si 4 zile; FET 1 - nereusit - ian. 2012. |
Mona si ImiMs,va multumesc pt raspuns.
Mona,dr de familie mi-a sugerat sa merg la endocrinologie pt prolactina marita,mi-a spus ca nu are rost sa merg in Ungaria cu o asa prolactina mare.A trimis scrisoare la endocrinologie,acum astept sa vad pe cand ma programeaza.
I-am scris mail si lui PK cu toate rezultatele,acum sunt f nerabdatoare sa vad ce imi raspunde,dar cred ca o sa trebuiasca sa amanam pana la urma programarea din 28 martie.
jaguar spune:
Olimp, bafta luni la ungurasi!
Corinuk ce mai faceti?
am vazut k a gresit traducatoarea,,,
hmmm oricum m-a uimit cunostintele "in mare" despre procedura ale persoanei,care nu e nici la prima incercare,,,,
Irene,felicitari pentru inimioaraaa asta da martisooorr!! tiam trimis un pm acum 3 zile
va poopic
week-end fain
olimp spune:
Doctorul la care sunt acum este cel care mi-a salvat uterul si mi-a redat speranta si-i multumesc ,ceilalti doctori pt ca sunt doi la numar care mi-au recomandat histerotomie sunt medici renumiti din Cluj , ambii conferentiari la spitale diferite , sti cum este pentru unii poate e mai usor sa pui doua pense si sa scoti tot si ai scapat de treaba decat sa te tot intalnesti cu pacienta si sa te dai peste cap in a rezolva problema . nu vreau sa dau nume pe forum pentru ca sunt cunoscuti si stiu persoane din anturajul meu care au numai cuvinte de lauda la adresa lor , dar mie asa mi-i s-a intamplat.Sper ca nu esti la unul dinre ei...
Doctorul la care sunt acum el mi-a recomandat sa apelz ca si ultima solutie la FIV .