FIV in Ungaria 155

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

mona poate se va schimba ceva pana la fiv , poate se da tratament si pentru oligospermie si va fi bine oricum important este ca peste 80 % din gloata e activa si jucausa si prezinta mobilitate si duna 24 de ore ceea ce e incurajator , unul bun sa fie si mi-e de ajuns pt .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

si eu zic ca cel mai important parametru e 80% ala.
olimp ce-mi place motanul ala. fata motanului aluia este una dintre putinele scene pe care mi le amintesc din filmul shrek.

Mergi la inceput

sab1na da asa este parametrul ala ma linisteste si pe mine , motanul este cel din filmul animat 'motanul incaltat" , ador pisicile poate ar trebiu sa pun o poza cu pisicuta mea adevarata.

Mergi la inceput

aaa nu e din shrek? asa credeam:)
ups mie nu-mi plac pisicile. cand eram tanara tanara si aveam primul job sefa mi-a "vandut" pe 1 leu un pisic de rasa. mai nu stiu era alb, avea ochi albastri si era tare rau.
ce rad acum cand imi amintesc:))
pe scurt: nu aveam timp de el sa-l ingrijesc cum trebuie...trebuia sa merg acasa la parinti des si luam si pisoiul dupa mine...pe tren...pisoiul ma zgaria...l-am "maritat". am auzit ca la noua resedinta nu a fost deloc cuminte...manca puii de gaina. nici n-am mai avut tupeu sa intreb ce s-a intamplat cu el...

LE: cainele maica-mii a iesit umilit dupa o bataie administrata de pisoiul cu pricina. m-a alungat maica-mea cu tot cu pisoi.

Mergi la inceput

5ab1ina da sunt si exemplare socatele dar si pisicute adorabile , a mea face in iulie 12 ani si am gasit-o cand inca nu ii era picat cordonul ombilical nici ochisorii nu ii avea deschisi , am dus-o acasa si ma sculam de 4 ori pe noapte sa o hranes cu biberonul , biberon era o rezerva de stilou vechi care pe care am taiat-o si semana cu sfarcul de pisica .... si iata acum e batranica si o iubim ca pe copilul nostru

Mergi la inceput

sunt convinsa
eu tare mult am vrut un caine. dar cum sunt o "comoda" mi-a fost tot asa teama ca nu voi avea grija de el cum trebuie.
insa ma mai incerca un gand din cand in cand.
pana anul asta de craciun...cand, intr-o seara, venind acasa cu sotul cu masina (sotul urma sa vireze la stanga si dadea prioritate) a sarit un caine sa traverseze. masina care venea din sens opus l-a calcat. cainele fu izbit pe carosabil in fata noastra. a virat sotul meu la stanga dar imaginea a ramas binisor pe retina. ne-am dus acasa si...ne-am intors dupa el. l-am adus in casa, am fost la veterinar in seara respectiva, i-a facut niste injectii anti shoc ceva si a zis veterinarul ca daca mananca a doua, a treia zi e bine...a stat cainele pe balcon. n-am putut dormi bine in noaptea aia. a doua zi n-a mancat. a treia zi ne-am prezentat cu el la facultatea de medicina veterinara sa-i faca raza. i-a facut raza, ne-a explicat ca nu urma sa-si revina, ca avea nu stiu sa explic ce la coloana dar...nu mai putea "iesi afara" si urma sa se intoxice. l-am lasat acolo, au promis ca-l eutanasiaza.
mda...inclusiv in noaptea de revelion m-am gandit la el.
si am decis ca nu...nici caine nu voi avea. atata suferinta cand vezi ochii aia tristi...nu. e prea mult.

Mergi la inceput

asa este sabina animalutele sunt sufletele ca si nou ,sufera si se imbolnavesc la fel ca noi , si durerea pe care o lasa in urma cand dispar din vietile noastre e mare .... . Parintii mei au la casa 2 catei (5 pui de lup , ne-a fatat catelusa de craciun ) sunt copii lor ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank30 spune:

floryma,te salut si eu...ai luat deja decizia? sa fie una inspirata!
cris_25de ce numai in oct-nov?
Fetelor mi-am facut si eu un calcul daca peste o luna tsh-ul meu va fi in grafic adica sub 2,5 se pare ca nu voi putea sa incep inseminarea din cauza ca prin 8 Aprilie va fi exact perioada ovulatiei adica ziua 13-14 de cm. Am calculat de zeci de ori si se pare ca ovulatia mea se suprapune cu sarbatorile de paste ale catolicilor...offf.

Mergi la inceput

ank30 o ce situatie neplacuta ... si banuiesc ca ei nu lucreaza pe atunci....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank30 spune:

olimp, din ce spun fetele se pare ca nu si banuiesc ca nici inseminarea nu se poate face prin zilele 17-18 ar fi tarziu. Oricum nu-mi ramane decat sa-i trimit peste 2 sau 3 sapt un e-mail si sa intreb cum sa procedez.
Ai emotii pe luni? Sau mai bine te intreb cum stai cu moralul.

Mergi la inceput