FIV in Ungaria 155
Raspunsuri - Pagina 12
ank30 spune:
olimp,
Cum activez mesajele private?
Mergeti in meniul din stanga ecranului si apasati pe "Mesaje private". Apoi apasati pe "Optiuni" (in dreapta ecranului), bifati "Activeaza mesajele private" si "Trimite modificarile".
bombi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olimp sab1na motanul este cel din filmul animat 'motanul incaltat" |
citat din mesajul lui 5ab1na aaa nu e din shrek? asa credeam:) |
E unul si acelasi. Pt prima data a aparut in Shrek. Puss in boots e ultimul aparut, dar cronologic se intimpla inainte de Shrek.
olimp spune:
bombi nu stiam ca motanul meu este un actor inascut... eu stiam doar de motanul incaltat se pare ca aveam dreptate doar pe jumatate , mersi de info.
ank30 spune:
citat din mesajul lui olimp ok le-am activat si cum scriu acum...eu sunt mai habarnista .... |
aaaaa....perfect
olimp spune:
fetelor va salut ma duc sa ma odihnesc maine nu o sa am acces la net asa ca povestim cand ma intorc ce am facut pe acolo si ce mi-au zis.
va pe toate
Goofytza spune:
Neata fetele!
Am vrut sa va intreb pe cele care mergeti la PK si va confruntati cu mutatii ale trombofiliei...se ocupa el de asta sau trimite la hematolog?Are unul cu care colaboreaza? Stiti cum se numeste si unde are clinica?
Sunt tare suparata de ieri de cand mi-au venit rezultatele de trombo(facute pentru ca eu am vrut nu ca mi l-ar fi recomandat cineva)si nu sunt deloc bune.Ma bazez pe faptul ca o data ce ajung la PK sa pot afla ce sa fac caci din pacate la Cluj nu cred ca am la cine sa merg).
Va multumesc si week-end placut!