Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Crispro tocmai asta ma enervat asa tare...eu gatesc numai la ochiurile din spate, nu o las pe langa mine cand prajesc ceva, in caz ca pun ciorba in castroane le pun pe ciuveta si aproape lipite de perete...
copilul nu stie ce ai tu acolo, e logic ca va trage sa vada dar se pare ca sunt persoane iresponsabile din pacate la tot pasul

Ainotnamultumim

Puiutz sincer, nu am dat-o cu nimic... ma tot gandeam ce as putea avea in casa pt arsuri si nu am gasit nimic.
iar la crema de galbenele chiar nu m-am gandit ca ar fi buna
i-am spus sotului sa treaca pe la o farmacie non stop cand vine de a servici si sa ia ceva anume .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Mycya pai daca poate merge sotul la farmacie sa ia ceva special pentru arsuri e mult mai bine, numai sa intrebe daca poti trata un copilas de varsta Andrei. In lipsa de altceva ma gandesc ca e buna si crema de galbenele, ca e emolienta, cicatrizanta

Fete, stiti cumva daca se poate prepara iaurt din LP? In eventualitatea ca Raducu are intoleranta la lactoza, as vrea sa-i fac in casa iaurt din LP fara lactoza.

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Of Mycya ce imi vine sa il bat pe al tau cumnat!asa aiurit sa fii????

Puiutz si fetele ms de intrebare,suntem bine la mami acasa,eu si Carla si mor de dorul lui MateoSunt inca racita virusata si mai stau pana maine sau poimaine aici sa nu virusez pe M
Carla parca a inflorit,mananca de rupe,azi de la antibiotic cred ca ni l-au schimbat ,a facut de 9 ori kk normal,parca s-a si ingrasat e vesela,alintata,ca nah am rasfatat-o putin ca a fost bolnavioara
dar Mateo e trist imi spune Miha(ca azi a fost cu ea prin mall la plimbare)e incercanat(a pus poze pe fb),doar la ea vrea in brate,la nimeni altcineva,sau la tanti ce sta ziua cu el.Nici la bunica-sa(soacra),nici la Calin. Si sa va spun,Carla il ignora pe Calin cu desavarsire,cred ca il doare tare,dar asta e rezultatul neimplicarii lui.Nici acum,fiind bolnaviori,nu a fost langa noi,decat 2 ore cu Mateo dupa-masa ca nu aveam cu cine sa il las eu fiind la spital,si in rest era nervos ca nu ppoate sA isi faca el programele artistice(gen carti,laptenis,sprit)...asa ca ce sa mai vorbim,eu sunt terminata psihic......

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Tina dar nu e obligatoriu ca efectele adverse sa apara la toate persoanele. Din ce am auzit, Singulair-ul este f. eficient.

Merci!
Doar ca este cam agitat, nu sta locului deloc, ieri si a luat o de la mine, cum nu a simtit in viata lui. stiu ca nu tb sa l ating dar mi e greu tare numai eu cu el aici. Abia astept sa ajung acasa si ma duc sa ma interesez de cresa, bona, etc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

[quote]citat din mesajul lui bumblebee
era clocotita abia luata de pe foc ...nici nu pot sa imi imaginez ce a simtit eu cand am auzit-o ca plange mi-am imaginat ca asta sa intamplat, am dezbracat-o repede si i-am tinut o compresa cu apa calie de i sa mai calmat usturimea.
multumesc lui Dumnezeu ca nu si-a tras-o pe fata uoff....
i-a mai ramas doar o portiune mica rosie dar pe viitor voi sti ...nu o mai las cu el nici sa ma duc pana la baie

saracutul Victor :(:( ce ustruime tre' sa suporte el :(:(

Offf, ce mila mi e de ea.
Eu am de la Bephantene, un spray pt arsuri, e f bun, zic eu ca se merita sa l ai in casa....ne am mai dat si noi cu el cand ne am fript

Mergi la inceput

CARLA

BUMBLEBEE, scuze eu am crezut ca e ziua ta si dupa am citit tot capitolul si am vazut ca era ziua mamei tale

GIORGIA, ce frumos ca ai primit flori! Si inca una de la mine

CRISPRO, cum mai doarme Vladut? Ati fost la dr,ce v a spus? Ca eu nu am mai intrat de f mult timp si nu mai stiu mare lucru

MICHELLE, felicitari pt caruciorul roz! sa ai sarcina usoara in continuare!
Nici eu nu te vad mama de baietel

RODIKA!!! Ce mai faceti?

BTZ, ma bucur sa citesc vesti bune despre voi

OCHIDUT, ce face Larisa? In concediu cum a fost?

PAULA, abia astept sa mi spui cum se descurca Raul la cresa. Va

Astept sa se trezeasca R sa plecam la Mall, in New JersY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!

Tina, ce te invidiez pt vacanta ta! Si ce putere imi dai si mie, cand ma gandesc ca ai mers singura cu copilul atata drum! A fost cuminte pe avion? A avut rabdare? Dar nu incearca si Cata sa ia viza, sa vina la voi.? Sau te-ai saturat si acolo?

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput