Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Bumblebee, pupam pe V sa nu il doara la pisu, dragul de el. Offf! Si tie putere multa si zile linistite si frumoase!

V al meu cred ca e decalotat complet. Ii iese capul afara, dar nu am tra niciodata de tot, ca parca ma tem. Ii mai fac doar putin la baita.

Mycya, Doamne fereste!!! Bine ca nu s-a intamplat nimic mai grav!

Si eu is atenta tare in bucatarie, gatesc pe ochiurile din spate, mai ales de cand ne-a povestit Bamboletta de Antonia. Dar vezi ca nu e suficient sa ai tu grija. Si soacra-mea il mai ia in brate pe v cand gateste- stau sa mor, mai ales cand face ochiuri, prajeli sa nu sara pe v. Mereu il iau pe v din bratele ei,

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Bumble, sa-i treaca repede.
Mycya, sanatate! Si sa-i treaca repede Andrei iritatia!

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Baby pt. Tudor poti incepe cu analizele uzuale - coprocultura, coproparazitologic+antigen Giardia si proba de digestie. E bine daca ii poti face si hemoleucograma cu formula leucocitara, ca sa se verifice niste concordante intre rezultatul analizelor din scaun cu cele de sange.

Daca aici iese totul bine si daca treaba cu kk moale/apos este veche, poti trece la testarea alergiei la proteinele din laptele de vaca si a intolerantelor - lactoza, gluten, fructoza (na ca acum sunt doxa...noroc cu Histamina )

Stiu ca tu ii dai lui Tudor lapte de vaca - nu cumva de cand ai facut trecerea la LV s-a declansat problema cu kk moale? Asa a facut el dintotdeauna? Daca situatia tine de mult timp (luni de zile) probabil e o intoleranta la ceva.

Investigheaza, caci daca se cronicizeaza e mai greu de rezolvat, vezi cazul nostru

Pupici si rezolvare rapida!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui matusa77

Cristteo- Craiu Mihai parca stiu ca e cel mai bun, noi am fost cat a facut Ducu bronsiolita la 7 luni era la medlife, dr, noastra a zis ca e cel mai tare in domeniu. Si da au legatura dermatita atopica si astmul. Noua ne-a zis ca 3 bronsilite in 6 luni=astm

mama lui Ducu -nazdravucul
15 iulie 2010

si pediatra noastra spune la fel ca dermatita atopica are legatura cu astmul si ne a dat tratament pe 3 luni cu SINGULAIR.
Ma enerveaza eneorm ca are f multe reactii adverse

Mergi la inceput

Mycya, off ce mi-e ciuda pe oamenii de genul cumnatilor tai, care nu sunt atenti la detalii atat de importante cand au un copil in preajma. Bine ca nu s-a intamplat mai rau. Daca exista la voi Fenistil gel da-i pe piele Andrutei, e bun pentru arsurile usoare. Sau macar galbenele, dar cred ca te-ai gandit tu deja. Sanatate multa, sa iti revii repede si Andra la fel!

Crissteo la alergii nu prea ma pricep, Raducu nu are nimic pe piele si nici nu a racit des. Cred ca te-au sfatuit bine fetele cu experienta in aria asta - mergi intai la medic si el o sa-ti spuna ce teste sa faci. Stiu ca mie mi-au facut testari pentru mai toti alergenii cand aveam vreo 4-5 ani si cica eram alergica la tot, inclusiv carne, lactate. Mi-a trecut cu schimbarea aerului - am stat la Bucuresti la niste rude in vara aceea vreo 2 saptamani si dupa aceea nu am mai avut probleme. Si eu raceam f. des. De pe la 22 de ani am si rinita alergica. Dar nu astm.
Sanatate multa lui Berti!

12.08.2010

Mergi la inceput

Tina dar nu e obligatoriu ca efectele adverse sa apara la toate persoanele. Din ce am auzit, Singulair-ul este f. eficient.

Denisa voi cum sunteti?

Btz, ce ma bucur ca ti-ai gasit job! Pupici si tie si lui Paulica frumuselul!

12.08.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui matusa77

Puiut, noua ne-a dat Sanzyme 2 ml de 3 ori pe zi in timpul meselor ,timp de 2 saptamani, apoi pauza 2 saptamani si tot asa.

mama lui Ducu -nazdravucul
15 iulie 2010

Adica tot asa pana la revenirea la normal a scaunelor? Dar care e diagnosticul lui Ducu?

Cris2010

12.08.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Baby ma bucur sa stiu ca esti mai bine acum

Si noi am facut proba de digestie,ne-a costat cam 25 de lei la Synevo,din cate imi aduc aminte.O facusem caci si noi gaseam urme de mancare in kk.

Cris2010

Si la voi cum a iesit rezultatul la proba de digestie?

12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee
[
Mycya, ce zici tu acolo, ce aiurit! Putea sa s-o verse pe fatza, putea sa fie clocotita, putea sa lase semne!
sa treaca repede iritatia!
Sanatate multa!

era clocotita abia luata de pe foc ...nici nu pot sa imi imaginez ce a simtit eu cand am auzit-o ca plange mi-am imaginat ca asta sa intamplat, am dezbracat-o repede si i-am tinut o compresa cu apa calie de i sa mai calmat usturimea.
multumesc lui Dumnezeu ca nu si-a tras-o pe fata uoff....
i-a mai ramas doar o portiune mica rosie dar pe viitor voi sti ...nu o mai las cu el nici sa ma duc pana la baie

saracutul Victor :(:( ce ustruime tre' sa suporte el :(:(

Mergi la inceput

Bumble, daca V. face pastos dintotdeauna s-ar putea sa nu fie probleme, poate asa este felul lui. Mai nasol e daca face scaunul format pana la o varsta si apoi incepe cu scaune moi/apoase.

Dar ca sa te lamuresti, fa-i macar o proba de digestie (poate cu virozele repetate + antibioticul i s-a deteriorat flora intestinala si de aceea face pastos - asa mi-a explicat pediatra ca virusii distrug vilozitatile intestinului si acesta nu mai produce eficient enzimele necesare digestiei si de aici problemele cu kk).

Adriana ce usurare ca Rebe si-a reglat kk! Ma bucur tare, tare, caci eu stiu pe pielea mea f. bine ce inseamna sa te chinui cu constipatia.

12.08.2010

Mergi la inceput