Pufi de Ian-Feb 2010 (70) - La multi ani Lorena!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Buna fetelor!

Lorex sa aveti o zi plina de cadouri (le-am vazut deja ) si iubire!

BF de doua zile ma tot gandesc sa va intreb de sucul de pe 8. Rezevam ceva, de venit cine vine?
Abia astept sa-ti vad tunsoare live.

Am dus-o pe Mara la analize azi, la o parte din ele pt ca urina inca n-am reusit sa-i colectez. Fetele de la pediatrie, de la Medlife Unirii sunt asa de dragute, de fiecare data se poarta minunat cu noi. Le-am intrebat de recoltat din vena vs recoltat din degetel, mi-au spus ca pt copiii mai mari este mai bine sa se ia din vena, dar ca pt astia mici, ca ai nostri, e mai bine din degetel.

Va urez si eu o primavara frumoasa, plina de bucurii si de iubire!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

LA MULTI ANI, IURIA NATALIA, CEL MAI IUBIT MARTISOR!

Sa ai o viata frumoasa!

La multi ani, dragelor! Sa aveti parte de o primavara calduroasa si linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata, frumoase doamne!

Cafelutza va asteapta calda....

Nyny...ce frumos ti-au cantat puiutzii! ...Cum mai sunteti? A plecat urata de viroza, sper!

Mire.......sa aveti numai rezultate bune la analize!
Eu am preferat sa-i ia din vena sange, lui iris, anul trecut...sa-i faca mai multe analize, daca tot am intepat-o......Probabil ca o sa fac la fel si anul asta....

Dece...spor la cautat casutze! Ati mai gasit ceva interesant?

Alexutzzza...ce frumos povestesti de ..The Gradi... ce oameni deosebiti!...nu-i de mirare ca Yannis se simte atat de bine acolo! Sa dea DD sa fie cel putin tot atat de ok si cei de la noua gradi, si sa se acomodeze puiul repede! Cu temerile tale...nu cred ca sunt fondate...daca Yannis urmareste o linie melodica, daca spune cuvinte in 3 limbi .....sigur auzul lui nu are nici o problema. Dar, pentru linistea ta...poate ar trebui facuta o verificare completa, sa-ti iasa din grija, si sa te linistesti.

Ale1212xa...bine ca este mai bine Dragos! Iar interviu luni? Tinem pumnii!

Simply...cum a fost examenul? Ai scapat de stress? ...

Atlantique...multa sanatate puiului! Cum sunteti astazi?

Lorex...ce multe cadouri frumoase a primit Iuri! Asteptam pozici cu sarbatorita-martisor! Bafta in prima zi de lucru, si acomodare usoara la noul program!

BF....ce dragalas e Dani cu martisorul in manutza!

Ruxita...binevenit ajutorul mamei tale! ...Bine ca ati iesit din impas!

Lali, Tomaca, Haircut, Plateea, Danasor, Dastefa, Larisel...

Bona mea a avut nevoie astazi de o zi libera, sa-si rezolve ceva acte, asa ca o sa lucrez de acasa (cred ca o sa am un spor .."nebun" )...si o sa-mi iubesc fetele.

Am gasit disponibil la un magazin online (mai cumparasem anterior de la ei lapte si cereale de bebe) lapte praf hipp formula 2 ani+, lapte care nu este disponibil in magazine (doar pana la formula nr. 4 am gasit, pt 12 luni+, si iris accepta doar un mix-up, de lp nr.3 cu nr.4, pana acum)...si am avut tupeul sa-i schimb laptele princesitei ...A facut ceva nazuri la inceput, dar pare sa-l accepte, incet-incet....in dimineata asta, la 4, a baut tot bibe, pe nerasuflate. In ultimul timp isi cam redusese doza de lapte, si m-am gandit ca ar fi benefica o schimbare...

Sa aveti un inceput de week-end insorit si calduros!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

buna dimineata
Sorina multumesc de cafea,vad ca-i calda inca
Mire dar ce analize se pot lua din degetel ca daca ai de facut mai multe nu-s suficiente cele cateva picaturi de sange

acum cateva zile discutati de jucarii pt pufuleti.Si am vrut atunci sa scriu ceva dar nu am mai apucat.Noi suntem campioane la folosit alte jucarii decat cele recomandate.Si nu ca mi-a dori sau i-as impune eu dar asa a fost sa fie.Cred ca va amintiti ca va povesteam de puzzle si pusesem un filmulet cu Miru facandu-l pe cel de 24 piese.Ala era dintr-un set cu 4 puzzle-uri(24,35,48,60 iar imaginea finala era un pic mai mare de un A4).In acea perioada auzind ca-i plac i-a adus nasa-sa inca o cutie din aceeasi colectie dar alte imagini.Din aceste 2 seturi ajunsese si facea fara probleme inclusiv pe cele de 48 si inca un puzzle de 60 piese de 24/34 cm ce-l aveam de la Daria.Era pasiunea ei,rar avea chef sa faca altceva,se uita si cerea cutiile si de acolo isi alegea ce voia sa faca.Ei bine povestea asta e deja de domeniul trecutului.Am si strans cutiile ,daca mai indrazneam sa-i propun un puzzle imi arunca piesele cat colo.
Acum e indragostita de colorat.Cred ca cel putin 1-2 ore /zi asta face,bine nu continuu evident ci cumulate/Da semne insa sa se cam plictiseasca si de asta.Se pare ca e omul pasiunilor scurte si arzatoare
Tot din seria jocuri nerecomandate sub 3 ani-are Daria o tablita din aia cu planse si trebuie sa asociezi 2 imagini,pune degetelul pe o bulina de pe ele si se aude- bravo este corect- daca grupeaza bine
are vreo 5 planse care ar fi cat de cat de nivelul ei adica sa grupeze floarea si tubul cu vopsea de aceeasi culoare,sa asocieze capul cu coada unui animal si inca cateva.Uneori mi se pare ca le asociaza pentru ca le-a invatat pe de rost dar ea e foarte incantata si imi cere jocul asta pentru ca ii place cand aude lauda si de cele mai multe ori se uita si la mine sa vada daca eu am vazut ce a reusit ea
dintre chestiile care-i plac si-s de varsta lor sunt jocurile cu piese lego.Are 2 seturi dar sunt doar cu piese simple dreptunghiulare. Am vazut acum si i-as lua un set care mai are si niste roti,cate un acoperis si inca cateva sa poti construi ceva mai interesant
cam asa sta treaba cu jucariile la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

sorina am venit si eu la cafea...

sunt foarte racita..toata noapte am zacut..adormeam, ma trezeam, am capul cat un pietroi

Mergi la inceput

Bf multumim de intrebare
greu la noi cu hotaratul in ceea ce priveste scoala Dariei.Mi-a macinat la greu nervii faza asta.alternativele ar fi
1-sa ramana un an la gradi,ceea ce ar fi fost cel mai comod pentru mine dar ea ar fi insemnat sa repete aceeasi programa de grupa mare
2-sa o dau la soala si sa alerg dupa o scoala mai renumita dar de care nu apartinemsi unde vor fi sigur 35 copii in clasa
3-sa o dau la scoala de care apartinem care e una destul de modesta, periferica.Se cunoaste ca nu-i dau afara finantarile nici de la stat nici de la parinti dar e curatica,vor invata intr-un corp de cladire unde sunt doar copii de 1-4.Unul dintre lucrurile care m-ar atrage ar fi ca vor fi 20-25 copii in clasa.Dar nu se stie cu cine vor face,va veni cineva in vara
am optat pana la urma pentru varianta a 3 a doar pentru ca trebuia sa aleg ceva.Dar nu nu stiu cat de multumita voi fi,ma termina faptul ca oricare din variante isi are si dejavantajele sale
dar stiti voi ca este o vorba-traim in Romania si asta ne acupa tot timpu. La mine in aceasta perioada s-a adeverir 100%

Mergi la inceput

Ale of,of nu mai pleaca virusii astia de la voi...
multa sanatate si sa te refaci cat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Buna dimineata Doamnelor. Sa aveti o zi frumoasa.

Mire, nu e neaparat pe 8, eu ma gandeam ca poate luni, marti, miercuri, poate in uichend, adica maine-poimaine....pe 8 sunt toate f aglomerate....desi putem sa ne vedem si pe 8.
Cred ca putem incerca si alt loc decat Freddo, macar pt diversitate, nu?
Hai sa vedem....cine vine mana sus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

buna dimineata
Sorina multumesc de cafea,vad ca-i calda inca
Mire dar ce analize se pot lua din degetel ca daca ai de facut mai multe nu-s suficiente cele cateva picaturi de sange

acum cateva zile discutati de jucarii pt pufuleti.Si am vrut atunci sa scriu ceva dar nu am mai apucat.Noi suntem campioane la folosit alte jucarii decat cele recomandate.Si nu ca mi-a dori sau i-as impune eu dar asa a fost sa fie.Cred ca va amintiti ca va povesteam de puzzle si pusesem un filmulet cu Miru facandu-l pe cel de 24 piese.Ala era dintr-un set cu 4 puzzle-uri(24,35,48,60 iar imaginea finala era un pic mai mare de un A4).In acea perioada auzind ca-i plac i-a adus nasa-sa inca o cutie din aceeasi colectie dar alte imagini.Din aceste 2 seturi ajunsese si facea fara probleme inclusiv pe cele de 48 si inca un puzzle de 60 piese de 24/34 cm ce-l aveam de la Daria.Era pasiunea ei,rar avea chef sa faca altceva,se uita si cerea cutiile si de acolo isi alegea ce voia sa faca.Ei bine povestea asta e deja de domeniul trecutului.Am si strans cutiile ,daca mai indrazneam sa-i propun un puzzle imi arunca piesele cat colo.
Acum e indragostita de colorat.Cred ca cel putin 1-2 ore /zi asta face,bine nu continuu evident ci cumulate/Da semne insa sa se cam plictiseasca si de asta.Se pare ca e omul pasiunilor scurte si arzatoare
Tot din seria jocuri nerecomandate sub 3 ani-are Daria o tablita din aia cu planse si trebuie sa asociezi 2 imagini,pune degetelul pe o bulina de pe ele si se aude- bravo este corect- daca grupeaza bine
are vreo 5 planse care ar fi cat de cat de nivelul ei adica sa grupeze floarea si tubul cu vopsea de aceeasi culoare,sa asocieze capul cu coada unui animal si inca cateva.Uneori mi se pare ca le asociaza pentru ca le-a invatat pe de rost dar ea e foarte incantata si imi cere jocul asta pentru ca ii place cand aude lauda si de cele mai multe ori se uita si la mine sa vada daca eu am vazut ce a reusit ea
dintre chestiile care-i plac si-s de varsta lor sunt jocurile cu piese lego.Are 2 seturi dar sunt doar cu piese simple dreptunghiulare. Am vazut acum si i-as lua un set care mai are si niste roti,cate un acoperis si inca cateva sa poti construi ceva mai interesant
cam asa sta treaba cu jucariile la noi

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

Din categoria "cat de diferiti sunt copiii" - Dani nu e in stare sa isi dea seama nici macar 2 piese unde vin una in alta. I-am luat puzzle nou, din lemn, mai avea puzzle-uri in carti - sub forma de pagina, le-a descompletat, aruncat prin casa. Nu a facut niciodata nici macar 2 piese din puterea/mintea lui. Da, ne cere sa le asamblam noi, apoi se enerveaza, le arunca, nu are rabdare nici 2 minute.

Bine ca ati luat o decizie cu care sa va simtiti ok pentru Daria. Apoi se poate sa o mutati la alta scoala mai buna? Sau daca a intrat in pregatitoare acolo ramane? Pana la urma se stie daca la pregatitoare vor preda invatatorii sau alte cadre?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

Neatza si de la noi....eu deja sunt la al doilea pahar de cola....se pare ca la petrecerea lui david cineva a venit virusat pentru ca deja am identificat 3 copii care au racit. A debutat la noi cu niste muci grosi, iar de azi noapte a inceput sa si tuseasca...evident ca e marait rau, greu ii intri in gratii ...iar de nopti, sa nu mai vorbim...somn doar pe apucate...sper sa scapam usor de raceala asta si sa nu avem iar probleme cu greutatea ca la david cum raceste, incepe sa nu mai manance mai nimic (si oricum suntem in perioada in care la pranz mananca intr-o ora 50-80gr de mancare) si scade in greutate.

Lore, asteptam poze de la petrecere...si sa te reintegrezi repede.

Atlantique, sanatate lui Alex...sa scapati si voi repede si usor.

Ana, cum mai esti...cum te mai descurci cu burtica si cu Stefan?

BF, Mire...eu sunt Ok pentru 8 Martie...sunt convinsa ca multe dintre cele care lucreaza vor putea sa plece mai repede de la birou ca sa ne putem intalni mai devreme si sa stam mai mult

Alex, bafta la interviu.

BF, tare fain martisorul facut de Daniel.

Mi-a placut si creatia lui Yannis. Alexutzzza, spor la rezolvarea treburilor...cand ai de-a face cu birocratia romaneasca, trebuie sa ai rabdare.

Sorina, multumim de cafea si spor la munca...sunt convinsa ca Iris o sa aiba grija sa te tina cat mai departe de munca...dar, na...nu poti sa-i rezisti...

Dastefa, felicitari pentru indemanarea lui Miru. Tot am vrut sa te felicit, ca m-am uitat si eu pe filmulte si am vazut cata rabdare si ce serioasa este in compunerea puzzlului...Am si eu, dar David nu e atras de nici o culoare..Prezinta interes pentru el, dar nu sa faca el ci eu si nici macar nu sta pana la sfarsit...Noi suntem la faza de construit si daramat, jucat cu mingea prin casa, diverse masini cu butoane, sonor.....nu mai stiu, nu mai imi vine acum in minte

Mergi la inceput