Pufi de Ian-Feb 2010 (70) - La multi ani Lorena!
Raspunsuri - Pagina 8
Ruxita spune:
Bobi, la multi ani! Sa cresti mare si frumoasa, cantareata mamei, cantareata!
Lorex, sa te bucuri de minunea ta in fiecare zi si sa cresti spiritual cu fiecare realizare a fiicei tale! (copiii chiar ne imbogatesc) Si multa sanatate! Si dragoste! Si o primavara insorita!
www.kestionare.ro/k/k.aspx?k=4748" target="_blank">Completati va rog acest chestionar
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue_flower Ladies, nu ne vedem si noi la un pahar de vorba? Oricand in saptamana asta - a noastra. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
ce ma mai tenteaza si pe mine... dar nu stiu ce si cum... in weekend?
www.kestionare.ro/k/k.aspx?k=4748" target="_blank">Completati va rog acest chestionar
dastefa spune:
La multi ani Nyny
si nu stiu cate femei se pot lauda asa ca tine cu atatea realizari de la o aniversare la alta.Iti doresc in primul rand sanatate iar la urmatoarea aniversare sa trec in revista realizari la fel de marete chiar daca nu din acelasi registru
dastefa spune:
La multi ani Iuria
Lorex sa te bucuri in fiecare clipa la maxim de minunea de fetita pe care o ai.Sa fie sanatoasa si sa va umple viata cat mai placut
dastefa spune:
si nu in ultimul rand o primavara frumoasa,insorita sa aveti
va las si un martisor frumos aducator de noroc
alexutzzza spune:
La Multi Ani Iuria!
Sa fi sanatoasa, norocoasa, fericita, iubita si sa ai parte de o viata senina, frumoasa, parfumata si insorita asa ca primavara care vine in fiecare an chiar de ziua ta!!!
celei mai frumoase mamici!!!
celor mai frumosi ochi albastrii Iuria & Lorex
alexutzzza spune:
Loredana, haircut, nyny, sorina, tomaca, atiq multumesc de urari si ptr ca-mi tineti pumnii
tomaca de aia zice toata lumea ca nu e congenitala treaba ptr ca altfel nu as fi putut sa invat sa vorbesc .
Eu as vrea sa il testez, mi-au zis de cand s-a nascut sa il testez si in sarcina am facut un test pentru nu stu ce surditate dar a iesit ok. Acuma medicii zic ca testul ala facut in sarcina e fix apa de ploaie si ca trebuie facute otoemisiuni, dar al meu sotz refuza sa auda de asa ceva ca ce are lumea cu copilul lui ...si eu nu sunt f tare pe pozitii ca ma simt cu musca pe caciula ca daca are, de la mine are si ma fac mica si sper sa nu fie nimic. la control ORL am fost cand s-a nascut si a zis ca nu are semne de vreo problema dar daca vreau neaparat sa fac si testul....
Simply bafta la examen!
dece, BF, alexia, larisel, dastefa multumim frumos de urarile de primavara!
Eu de azi dimineata alerg....
Vroiam sa profit de zilele pana la inceperea jobului sa schimb niste acte (in afara de CI toate sunt inca pe numele vechi ) si...evident, nu pot schimba talonu fara cartea de identitate care nu o gasim nicaieri . De fapt gandu cu schimbatu de acte m-a apucat de la inceputul anului dar nu gasesc cartea asta amarata asa ca azi am luat drumurile RAR-ului, monitorului oficial etc etc ptr a scoate duplicat.
Am cerut sa incep miercuri si nu luni pentru ca Yannis trebuie mutat la alta gradi si nu stiu sincer care va fi reactia lui si vreau sa fiu alaturi de el in pasul asta pentru ca era tare legat de gradi...(eu si mai si ).
Sa nu va mai zic ca la gradi asta minunata...THE GRADI..platisem cu ocazia angajarii la neseriosii aia toata luna feb , deci pana ieri...si mi-au zis ca sa il aduc pana vineri, nici in ruptul capului nu au vrut sa ma lase sa platesc ziua de azi si de maine, dar sa il aduc ptr ca de ex azi a venit teatrul de papusi ("Motanul incaltat") si maine e vineri, sa incheie omul saptamana la gradi. Ce sa mai zic...niste oameni de exceptie tare mult as vrea sa pot sa ii iau pe sus pe toti cu mic cu mare sa ii mut in Pipera. Greu sa gasesc o gradinita mai buna acum. pot gasi cea mai de nota zece gradi ca in sufletul meu nimic nu o sa se compare cu oamenii pe care i-am gasit aici la THE Gradi
blue_flower spune:
Fi-miu a facut martisor la gradi si i-au pus deja poza pe FB.....l-am vazut pe Dani cu martigasul in mana...inainte sa ajung acasa!!!
blue_flower spune:
Alex - vezi ce bine s-au aranjat lucrurile? Sa fie intr-un ceas bun si sa nu mai ai surprize neplacute.
Multu succes!
Dastefa - pana la urma ce ati hotarat cu Daria? Intra in cls 0 la toamna sau nu? Am urmarit in ultimele zile subiectul si cumva ma bucur ca nu sunt in situatia de a-l da intr-o programa/forma care e in primul an. Eu sunt pro invatamant mai devreme, dar intr-un sistem care sa functioneze. Spunea o doamna aseara pe un post tv de problema toaletelor (adica wc-urilor) unde vor merge si copii de 5 ani si copii de 10 ani sau chiar de 18 ani - in cazul in care scoala respectiva e si liceu. Si asta e chiar dur!
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue_flower Fi-miu a facut martisor la gradi si i-au pus deja poza pe FB.....l-am vazut pe Dani cu martigasul in mana...inainte sa ajung acasa!!! de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
sa te bucuri de el! Fugi acasa sa il vezi in realitate ! !