Pufi de Ian-Feb 2010 (70) - La multi ani Lorena!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Buna fetelor,

Sunt la serviciuuu..
deja am avut meci cu jurista care interpreteaza legea dupa bunul ei plac si e de parere ca trebuia sa ma intorc ieri la serviciu, off!

Imi cer scuze ca ieri nu am mai venit cu cinstea.
Am stat pe telefon si-am croit o masa copioasa virtuala (si nu e usor pe telefon sa pui figurine din alea) si cand am dat send a picat probabil internetul si nu am mai avut timp s-o iau de la capat ca eram in intarziere la petrecere!

A fost f frumoasa petrecerea, cadouri frumoase, Bobi a bagat prajituri si tort ca sparta!

A primit si cortul acela pe care il are si Alexutzza si a fost tare incantata!

Revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Buna fetelor,

Sunt la serviciuuu..
deja am avut meci cu jurista care interpreteaza legea dupa bunul ei plac si e de parere ca trebuia sa ma intorc ieri la serviciu, off!

Imi cer scuze ca ieri nu am mai venit cu cinstea.
Am stat pe telefon si-am croit o masa copioasa virtuala (si nu e usor pe telefon sa pui figurine din alea) si cand am dat send a picat probabil internetul si nu am mai avut timp s-o iau de la capat ca eram in intarziere la petrecere!

A fost f frumoasa petrecerea, cadouri frumoase, Bobi a bagat prajituri si tort ca sparta!

A primit si cortul acela pe care il are si Alexutzza si a fost tare incantata!

Revin!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

O alta mostra de "romanism", nu? Si cu o zi si fara o zi...care e problema?
Eventual sa nu te plateasca ziua aia daca tine mortis sa fie fix dupa lege.
Eu nu stiu legea, dar stiu ca chiar nu se intampla nimic daca lipseste cineva o zi.
God...ce oameni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Lorex offf. 'Aide maaaaa! Nu mai fi supi! Las ca trece repede timpul, ai sa vezi. Tu ziceai ca lucrezi la stat, asta e bine, ai program scurt, nu? Cel putin eu cand am lucrat la stat , la 4 terminam programul, imi amintesc si acuma ca nici anu prea aveam cu cine sta peste program ca eu nu aveam unde sa plec si cu cine sa ma intalnesc la 4 ca toata lumea lucra pana la 6-7-8...

Lali multumim de aprecierea "operei". sa stii ca nu a lucrat temeinic, nu a lipit bine alea la racheta ca in week-end cand a venit cu mapa de creatii acasa, dupa 2-3 ture de fluturari de lauda s-au dezlipit alea . Oricum, e taaare mandru de creatiile lui, tot weekendul cere sa revedem plansele, exclama la fiecare, imi arata acolo cu degetul , ii radiaza fata, e un sentiment minunat sa il vezi asa excited si mandru! Mi le arata, fuge la ta-su sa i le arate si lui, defileaza cu ele si in fata oglinzii , daca vorbim pe mess in Grecia le arata si pe web-cam ...laudaros ca maica-sa ....
Imi pare rau ca sunteti raciti . Sa nu dai neaparat vina pe invitati, e si sezonul. Plus ca daca ai invitat si copii mai mari, unii pot fi doar purtatori. sau invitatul poate nu stia ca este racit, virusheii astia de regula se transmit inainte ca "incubatul" sa manifeste simptome.
Multa sanatate si sa scapati repede!
La sfaturi cu medicamente nu ma bag .

Mamica de copil neastamparat Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

alexutza, fost la noua gradi sa vedeti cum e?

vreau si eu creatiile odraslei, oare mi le pot da acasa?

si sa va zic ce am patit ieri cu odrasla... dar foarte pe scurt, ca pe lung imbatranesc pana povestesc totul...

asa, scurt, n-am avut 1 lei de covrig, vanzatoarea n-a vrut sa ne dea cu 20 de bani, ne-am urcat in autobus si a inceput sa urle ca in gura de sarpe, toata lumea se uita oripilata la noi, s-a sesizat si soferul care sta in cabina lui ce-i cu acel copil?! si ne-am dat jos cu 2 statii inainte de casa, sunat Ela sa vina repede cu leul in dinti sa cumparam covrigul ca nu e chip... si l-am carat in brate ca domnisorul nu vrea decat in brate 2 statii... trantit pe jos cu curul in gheata si cu fata in zapada... priviri din toate partile ca poate sunt eu o mama denaturata si poate ca au dreptate... dar ce sa-i fac daca e atat de capos???

www.kestionare.ro/k/k.aspx?k=4748" target="_blank">Completati va rog acest chestionar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

alexutza, fost la noua gradi sa vedeti cum e?

vreau si eu creatiile odraslei, oare mi le pot da acasa?

si sa va zic ce am patit ieri cu odrasla... dar foarte pe scurt, ca pe lung imbatranesc pana povestesc totul...

asa, scurt, n-am avut 1 lei de covrig, vanzatoarea n-a vrut sa ne dea cu 20 de bani, ne-am urcat in autobus si a inceput sa urle ca in gura de sarpe, toata lumea se uita oripilata la noi, s-a sesizat si soferul care sta in cabina lui ce-i cu acel copil?! si ne-am dat jos cu 2 statii inainte de casa, sunat Ela sa vina repede cu leul in dinti sa cumparam covrigul ca nu e chip... si l-am carat in brate ca domnisorul nu vrea decat in brate 2 statii... trantit pe jos cu curul in gheata si cu fata in zapada... priviri din toate partile ca poate sunt eu o mama denaturata si poate ca au dreptate... dar ce sa-i fac daca e atat de capos???

www.kestionare.ro/k/k.aspx?k=4748" target="_blank">Completati va rog acest chestionar

OMG!!!
Sincer? Nu te supara pe mine dar nu cred ca trebuia sa faci atata tevatura sa ii iei covrigul. F frumos din partea ta si admirabil ca ai mobilizat atata lume si ai facut sacrificiul sa il duc pe jos 2 statt (stiu ce inseamna sa cari un copil in brate, mai ales unul care se zbate de draci si mai ales ca al meu e mai usor decat al tau!).
Mie mi-au zis de la gradi ca asta e varsta la care ei trebuie sa invete ca sunt anumite limite.
Eu in situatii d-astea incerc sa ii distrag atentia cu altceva, sa ii dau altceva, sa ne uitam pe geam, sa numaram masinile. ceva...orice...
Pe viitor ce te faci daca i se pune pata pe ceva ce costa 10000 de lei? . Trebuie sa invete de pe acum ca anumite lucruri nu se poate sa le luam sau nu luam tot timpul lucrul X chiar daca e 1 leu.
Parerea mea...

Iar cu operele....noua ni le da in fiecare vineri si le admiram in week-end, iar luni le ducem inapoi si raman la dosarul gradinitei.

La gradi cea noua cu Yannis inca nu am fost. Azi dupa-masa mergem sa vada si baieti gradinita (tati de Y si Yannis) , iar luni dimineata mergem sa incercam sa ramana acolo in prima parte a zilei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Buna!

Noi suntem rapusi cu totii. Alex a fost f rau ieri, abia am putut sa merg la medic cu el (am fost la pneumolog, este un cabinet langa mine, ca dr mea este in CO pana miercuri). Avem o viroza urata pe care ne-a dat-o tati la amandoi. Eu iau ceva medicamente iar pt el mi-a dat siropele de la Fares. (ne-a dat unul care se cheama antibiotic natural) Vad ca a reactionat bine pana acum, dimi chiar a fost vioi dar la 12 a facut iar febra si a adormit fara sa manance.
Eu ma dopez cu medicamente continuu ca maine trebuie sa fiu fresh ca iau motul la finuta. A o sa stea acasa cu sora mea.

Va pup si va doresc o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Dragele mele, ziua e pe sfarsite asa ca eu ma retrag discret din scena si cedez locul meu de sarbatorita Bobitzei... martisorul nostru drag. Va multumesc inca o data pt ca ati petrecut alaturi de mine si pt ca m-ati facut sa ma simt... speciala. Fiecare urare m-a uns la suflet... va iubesc si (stiti deja) sunt foarte fericita sa va am alaturi!

Mamica fericita de Mara si de David

Multumesc! Asa m-ai emotionat cand am citit asta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

La multi ani Iuria,
bobitza de aur a mamei tale!

Sa cresti mare, sanatoasa, norocoasa si mereu iubita (de baieti, mami stim deja ca te iubeste enorm)!

Lorex sa iti traiasca bobitza si sa iti aduca multe bucurii!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui atlantique

LA MULTI ANI BOBITZA DRAGA, FATA DULCE CU NUME FRUMOS

Sa iti dea DD multa sanatate, noroc si fericire ca frumusete ti-a dat deja!

Lorex sa-ti traiasca minunea mica si sa-ti aduca macar la fel de multe bucurii ca pana acum!

Multumesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

LA MULTI ANI IURIA,
Bobitza pretioasa si frumoasa!!!

Sa fii sanatoasa si sa ai parte doar de fericire in viata!

Lorex, sa va traiasca printesa, sa creasca mare si sa traiti alaturi de ea numai bucurii!

Mamica fericita de Mara si de David

Asa sa fie! Multumesc mult!

Mergi la inceput