Pufi de Ian-Feb 2010 (70) - La multi ani Lorena!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui adina_bulina

Dar mai e o parte nasoala cu trezitul. Si anume... cariile de biberon. A mea se trezeste si pana nu ii dai bibe cu lapte scoala vecinii pe 3 etaje. Si acum se vede o tare "frumoasa" gaurica galbioara intr-unul din incisivii laterali, si parca si in cel din stanga va mai aparea una. HMMM

Mami de Maria Dalia (06.02.2010)

Intarcare cat mai usoara! Si multe felicitari si pentru ca ati ajuns pana aici!

Of ce de treziri!
Mara tocmai a servit pentru ultima oara LM. Eu am speranta ca odata intarcata nu o sa se mai trezeasca. Bine, sunt la fel de convinsa ca nu va pune gura pe LP dar asta e alta poveste.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina_bulina spune:

Mire, chiar esti tare! Sa va fie usor la amandoua! Tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Lali rezultatele la analize le-am primti chiar in seara aia. Din ce am identificat eu (google) s-ar putea sa aiba o usoara anemie. N-am dus-o inca la doc, astept sa analizam si urina si ma duc dupa aia.
Ma bucur mult ca v-ati insanatosit si da..cand dormea Mara cu mine imi luam multe picioare in fata.

Dece m-am simtit prost cand ai zis ca ma implic, cand de fapt n-am facut mai nimic, am dat si eu mai departe asa cum cred ca a facut multa lume. In schimb fetele de la Umanitare merita tot respectul!

Lorex m-am tot gandit dar nu am gasit raspuns. Cum adica foaia cu recuperarile de pe forum?
Ma bucur ca a reactionat bine bobi la adormitul la gradi.

Sorina

Plateea multumim de clatite.

Ana ce faceti?

Rux succes in tot ce ti-ai propus sa faci!

BF spor al treburi!

Atlantique
sanatate multa!

Cu intalnirea nu stiu ce sa spun, vad ca nu prea intereseaza pe nimeni.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

si chiar un mesaj dat mai departe presupune....implicare...ai intrat la umanitare( eu nu o fac....nu intru nicaieri in afara de pufuleti )faptul ca te-ai dus la depozit...la teatru...etc si multe altele..asta insemna IMPLICARE......si daca alte pers au o implicare mai mare....tot respectul si pt ele

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

nu vreau sa fiu melodramatica ....dar ...ca fapt divers mi s-a fc pielea de gaina cand am citit ....ULTIMUL LM....
e vremea.....si suntem alaturi de tine...
dar e asa de trist:(((((((

pt ca e o mall-ista in devenire....poti incerca cu apa plata si lamaie

offffffff....schimb sbiectul...ca sa nu ma dau de gol ca ma ia pe mine cu plans....oare ma lasa nervii de la...varsta?

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Mire, bafta! sa fie ultimul si fara dureri de ambele parti!

eu azi am primit "marfa", multe hainute "noi" de la mama, ca are o cunostinta care are o fata care are un copil de 3 ani jumate, baietel... si acesta e al 2-lea transport... si am strans toate hainutele noastre "vechi" si le-am pus bine intr-o punga legata si... tomaca, te intere? Ce mai face arwen???

Mergi la inceput

neatza, fetili....coffe fierbinte ..

eu sunt cheauna rau....sper sa ajung si eu ziua in care sa spun ca am dormit o noapte intreaga...
s-a foit..s-a frichinit...pe la 2-3 m-a strigat...m-am dus ..vroia tzitzi...aka sa bage mana( asa se linisteste el)....si apoi tot asa...la un moment dat mi s-a parut ca nu e aer si am deschis geamul....am adormit asa......apoi l-am inchis...in fine noapte de kk...

dar...sa avem cu totii o zi super

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Neatza fetele!

capitol nou ceva?

Mire unde v-ati ascuns? asteptam cu interes sa citesc cum au decurs lucrurile la voi!

Lali offf, bine ca nu a slabit David. Forte tare sotul tau, f frumos din partea lui!

atiq insanatosire grabnica! si revenire in forta pe forum asa cum ne-ai obisnuit!

sorina, simply haideti mai fetelor lasati mood-ul asta ca nu face bine! luati niste vitamine, poate e o astenie de primavara alimentata de lips de vitamine, oboseala organismului abia iesit din iarna si privat de fructe si legume proaspete!

Tomaca??? ai plecat la Viena ?

BF, Mire, Dece, Lali, micki, ruxita si cine mai e interesata ne intalnim sau nu? Eu pana la urma am fost sunata ieri sa incep abia luni, pe 12, deci ma pot vedea cu voi dar as prefera undeva pe la un 16sa reusesc sa ajung l=pan la 6:30-7 la Yannis ca tati are o saptamana plina si nu il poate lua el.

Yannis a fost vineri seara in vizita la noua gradi. despartirea de fosta gradi a fost f grea pentru mine . l-am luat vineri dupa somn . toata lumea il mangaia, il pupa, il mai strangea odata in brate niste oameni de exceptie. Le-am cumparat o floare cu ghiveci frumoasa sa le aduca aminte de noi si le-am promis ca ii voi vizita cat de des am sa pot si ca vom veni la toate evenimentele(serbari) organizate de ei. Sper sa reusim sa pastram legatura pentru ca sunt niste oameni minunati.
Yannis nu cred ca sufera asa tare ca mine.
inca de vineri seara de la vizita i-a placut f mult gradinita cea noua. S-a dus in salile de clasa si abia l-am ai scos de acolo. El isi luase din cutii jucarii, se asezase tacticos la masa in salile de clasa, inclusiv la dormitoare s-a pus intr-un pat, era foarte fericit si incantat. mai ales ca in fiecare sala au si o mica "bucatarie" gen aragaz/chiuveta si cu vase de jucarie si nu mai pleca de acolo.
Ieri l-am dus numai 2 ore pentru ca trebuia sa plecam la dr. sa ne dea avizul de colectivitate ptr gradi cea noua. S-a dus f usor la clasa cu educatoarea cea noua pe care vineri nu o vazuse, deci era prima oara cand o vedea. plus ca erau multe persoane noi in jur.Acici la gradi cea noua sunt mai laboriosi. Au si cladirea de 3 sau 4 ori mai mare, au secretariat, au cabinet medical, au mini-bus si sofer. A facut cunostinta cu secretara, asistenta, soferul, educatoarea, asistenta de educatoare,ingrijitoarea... a interactionat repede si bine cu toata lumea.
Dupa ce a plecat Yannis la clasa am mai rezolvatniste chestii administrtive cu personalul (acte, analize, povestit daca are alergii, cum adoarme, cum mananca, cum bea etc) apoi am mers la directoare in birou sa il vedem pe yannis pe camera. ce sa vezi, la numai 10-15 minute deintrat in clasa el deja era pe covorash cu copii si educatoarea la activitati, apoi s-a ridicat si s-a dus la aragaz sa "faca de mancare" (fiind nou acuma il lasa sa faca ce vrea el ca sa se acomodeze cu sala, cu mediul). Apoi a venit un baietel si l-a luat de mana, imediat i-a dat mana si s-a dus cu el, au facut o hora cu toti copii, i-a dat rapid maa si fetitei de langa el, a dansat frumos in hora ca si cum era acolo si participa la activitatile alea de cand lumea si toti copii aia erau noi, nu-i mai vazuse in viata lui. L-am lasat acolo si am plecat, m-am intors peste 2 ore si mi-au zis ca in afara de faptul ca nu a manncat in rest a fost f bine. Nu numai ca nu a plans, dar nu a avut nici un moment problematic sau de deruta. Ba chiar venise si profa de engleza si facuse niste activitati cu ei si Yannis a venit acasa cu o frumoasa testoasa (sticker) lipita pe bluza, asta am inteles ca era recompensapentru un lucru exceptional pe care l-a facut la engleza. Probabil a cantat cantecelul ca am primit apoi pe mail ce fac ei saptamana asta (in detaliu, pe activitati cu cantecele, versuri tot) si mi-am amintit ca am auzit-o pe forsta educatoare ca l-a mai felicitat in trecut ptr un anume cantecel pe care aici abia saptamana asta il fac.
Pana acum e bine.
Azi l-am lasat iar in liniste desi l-a stresat asistenta la triajul de dimineata (dincolo nu aveau triaj, doar venea 3 zile pe sapt o asistenta si nu mi-e clar cat ii controla...). Dar dupa ce a "scapat' de asistenta s-a oprit singur din plans, mi-a facut "pa" si a plecat cu educatoarea.
am baiat mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina_bulina spune:

Neatza si din Pitesti! Zi cu soare, dar frigutz -1 grad. Oricum s-a terminat cu vijelia. Prefer asa.

Vaaai Alexutza ce baiat mare ai facut. Cred ca sunteti tare mandri de copilul vostru. Parca vorbesti de un copil de 4-5 ani, nu de un pufulete. BRAVOOOO! M-a dat gata micul grec.

Sa va zic... m-am decis sa ii scot bibe de noapte. Gata! A facut copilul duminica 10 kg. Cred ca am fost ultimii cu greutatea asta. In fine... Doamne ajuta! ca nu credeam ca mai ajungem odata la acest gabarit.... din decembrie ne chinuie un 9900 care la sfarsitul lui ianuarie s-a transformat in 9200 de la giardia si tot asa. Ideea e ca am zis sa incerc sa diluez laptele. Azi-noapte am reusit sa pun la 150 ml apa 4 masuri lapte. Nu a fost nicio schimbare. S-a trezit la 3.30, apoi la 5.30 si la 7.30 gata. Deci ca de obicei. Am scapat de masa de 1.30. Tot e ceva. Si asta pentru ca ii dau ciorba in loc de lapte la 21.30 si ii tine de foame. Am vazut pe net un ceai special care ajuta la eliminarea meselor de lapte din timpul noptii, dar cred ca e plin de zahar. Voi ce metode mai stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui adina_bulina

Salutare, fetili!!! Abia astept sa se aseze primavara, ca ne-a capiat un vant prin Pitesti, vijelie mai bine zis. Tot am scos copila pe afara, dar tare mai dardaie ceva pe mine de frica cu atatia crocobauri pe afara. Sper sa fie totul bine.

Vreau sa va sochez cu ceva! Fata mea doarme la pranz de la 2-5.30. Voi cum stati cu somnul de dupa-amiaza la pitici? Eu tocmai m-am intalnit cu mamici care au maxim 1 ora de somn de dupa-amiaza pufii lor si au ramas mute cand le-am zis de a mea.

Dani doarme asa, de la 2 pana pe la 5. Cand il las se trezeste pe la 5, dar nu prea il las, il trezim maxim la 4.30.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

alexutza, sa va fie de bine nou gradi!!! triaj??? wtf? si va trimit acasa daca aveti muci?
la gradinita noastra nu se face triaj, se trimite copilu cu medicamentele in punga, doar daca are febra il iei acasa... dar si in caz de febra copilu este ingrijit, ii dau nurofen, novocalmin sau alt antitermic agreat de parinte si parintele il scoate de la gradi cand febra trece... nu stiu daca e cel mai bun sistem, dar ata ete... trimiti copilu bolnav la gragi cu constiinta incarcata de vinovatie si le necesitate se doftoriceste...

azi dimi o mama ii dadea indicatii ingrijitoarei sa-i dea fetitei nurofen ca i se pate mai galesha!!!

cu intalnirea... ah! nici nu stiu cum fac si dreg... un vechi prieten a zis ca trece prin Buc sapt viitoare si ca i-ar place sa ne intatlnim la o cafea (a nu se intelege ceva mai mult de atat!!! ca nici nu e cazul...) si nici nu stiu cum sa imbrobodesc minciuna, sa zic ca ma duc la intalnire cu voi? si voi toate sa spuneti ca nici nu ma cunoasteti?

Mergi la inceput