Pufi de Ian-Feb 2010 (70) - La multi ani Lorena!
Raspunsuri - Pagina 19
simplicity spune:
Mirela sper sa nu aiba nimic Mara ,sa nu se adevereasca ce banuiesti tu
Simply,mami de fetita frumusica
adina_bulina spune:
Salutare, fetili!!! Abia astept sa se aseze primavara, ca ne-a capiat un vant prin Pitesti, vijelie mai bine zis. Tot am scos copila pe afara, dar tare mai dardaie ceva pe mine de frica cu atatia crocobauri pe afara. Sper sa fie totul bine.
Vreau sa va sochez cu ceva! Fata mea doarme la pranz de la 2-5.30. Voi cum stati cu somnul de dupa-amiaza la pitici? Eu tocmai m-am intalnit cu mamici care au maxim 1 ora de somn de dupa-amiaza pufii lor si au ramas mute cand le-am zis de a mea.
Mami de Maria Dalia (06.02.2010)
adina_bulina spune:
Vorba lu` Simply.... ce m-as mai intalni si eu cu voi pe 8 martie. Dar am sa ma sacrific si am sa ies cu fetele mele la o carciumioara la sosea.
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Ma intereseaza pe mine intalnirea dar nu pot veni Si eu sunt pe aici, dar ca si Sorina , Dece nu prea sunt in the mood Simply,mami de fetita frumusica |
Cand mai veniti prin tara?
Imi pare rau ca nu sunteti in cel mai bun mood, poate e si putina astenie?
Am fost si eu pe acolo saptamana trecuta.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
miremia spune:
citat din mesajul lui simplicity Mirela sper sa nu aiba nimic Mara ,sa nu se adevereasca ce banuiesti tu Simply,mami de fetita frumusica |
Multumim!
Eu nu-s deloc ingrijorata, mama spune ca asa suntem noi din familie, asimilam calciul foarte usor si fierul mai greu.
miremia spune:
citat din mesajul lui adina_bulina Salutare, fetili!!! Abia astept sa se aseze primavara, ca ne-a capiat un vant prin Pitesti, vijelie mai bine zis. Tot am scos copila pe afara, dar tare mai dardaie ceva pe mine de frica cu atatia crocobauri pe afara. Sper sa fie totul bine. Vreau sa va sochez cu ceva! Fata mea doarme la pranz de la 2-5.30. Voi cum stati cu somnul de dupa-amiaza la pitici? Eu tocmai m-am intalnit cu mamici care au maxim 1 ora de somn de dupa-amiaza pufii lor si au ramas mute cand le-am zis de a mea. Mami de Maria Dalia (06.02.2010) |
Adina si noi tot pe acolo, intre 2,5 si 3,5 ore.
Eu as prefera sa doarma mai mult noaptea si mai putin la pranz dar nu e dupa cum vreau eu.
adina_bulina spune:
Aoleoooo ca bine zici, mai draga Mire! Ca taaare mult as mai dormi si eu o noapte intreaga. Azi-noapte cred ca i se infundase Mariei o nara si respira putin fortat doar cu una, si s-a frichinit toata noaptea. Cu o noapte inainte, iar parfum!!! S-a trezit la 4.30, apoi 5,30, apoi 6.30 si pana la 8.30 a dormit neintoarsa. Eu nu stiu de unde are atata energie dimineata, ca eu pana nu bag o cafea sunt direct Shreck.
adina_bulina spune:
Dar mai e o parte nasoala cu trezitul. Si anume... cariile de biberon. A mea se trezeste si pana nu ii dai bibe cu lapte scoala vecinii pe 3 etaje. Si acum se vede o tare "frumoasa" gaurica galbioara intr-unul din incisivii laterali, si parca si in cel din stanga va mai aparea una. HMMM
miremia spune:
citat din mesajul lui adina_bulina Dar mai e o parte nasoala cu trezitul. Si anume... cariile de biberon. A mea se trezeste si pana nu ii dai bibe cu lapte scoala vecinii pe 3 etaje. Si acum se vede o tare "frumoasa" gaurica galbioara intr-unul din incisivii laterali, si parca si in cel din stanga va mai aparea una. HMMM Mami de Maria Dalia (06.02.2010) |
Of ce de treziri!
Mara tocmai a servit pentru ultima oara LM. Eu am speranta ca odata intarcata nu o sa se mai trezeasca. Bine, sunt la fel de convinsa ca nu va pune gura pe LP dar asta e alta poveste.