Pufi de Ian-Feb 2010 (70) - La multi ani Lorena!
Raspunsuri - Pagina 18
lalitica2000 spune:
Ziua buna fetelor,
Revin si eu in forta dupa un week-end plin de muci, tuse, nopti nedormite. Am avut un David tare tare marait, care vroia numai in brate. De vineri seara m-a luat si pe mine raceala, asa ca sambata eram varza, mai ales dupa o noapte nedormita deoarece David se trrezea si plangea la fiecare tuse. Sambata noaptea am sfarsit prin a dormi pe jos, langa patul lui, pentru ca nu mai aveam putere sa ma tot ridic din pat sa merg in camera lui. Spre dimineata am constatat ca venise langa mine si tati de David, sa ne tina de urat. La cat de obisita eram nici nu l-am simtit pe al meu barbat cand a venit sa doarma langa mine pe jos. Cu o noapte inainte am incercat sa-l aducem pe David cu noi in pat, dar cum David nu este obisnuit sa doarma in pat mare, se foia intr-una, sa nu zic de cate picioare mi-am luat pe fatza. La un moment dat se daduse jos din pat si noroc ca m-am trezit cand el era la usa de la dormitor, asa ca l-am dus inapoi in patul lui. Important este ca duminica eram cu totii mai bine. Azi noapte chiar nu s-a trezit decat o singura data, asa ca am dormit super bine. Mi-am refacut fortele. A revenit si David la viata, e vesel vioi, nu mai tuseste asa mult iar mucii sunt pe sfarsite, nu a mai trebuit sa-l curat decat seara inainte de culcare.
Intre timp am mai identificat inca 2 copii care au racit dupa petrecere, deci clar totul s-a tras de la ziua lui David. Acu nu invinovatesc pe nimeni, chiar nu tin minte sa fi vazut vreun copil care tusea sau avea muci. Probabil era in faza incipienta. Bina ca am scapat cu atat si ca cat de cat David a mancat in perioada asta si nu a slabit.
Of adina, nu am stiut ca Maria a fost asa marcata de ziua cand ati incercat sa-i luati sange. Saracuta de ea, cum isi aminteste de momentul ala.
Mire, ai o fata curajoasa. Si noi i-am mai luat lui David sange la Medlife Unirea si a fost Ok. A plans un pic, dar s-a calmat destul de repede. Cand iti sunt gata analizele?
Da ce ghidusa e Mara ta....Citind ce face Mara, pot sa zic ca David este super cuminte. Eu mai am probleme cu el cand vrea apa sa se joace....si apa sfarseste aruncata prin casa pe jos, pe mobila. Ii tot explic ca apa nu e jucarie, nu o arunci pe jos cand te-ai plictisit dar nu intelege nimic. Am mai aplicat si eu metoda time-out, dar statea asa de linistit de zici ca nu avea nici o problema. L-am si intrebat la un moment dat daca lui ii place sa stea cu spatele la toata lumea si mi-a spus ca da si apoi l-am intrebat daca ii place ca nu vorbeste nimeni cu el cat e in pauza de reflectie si mi-a spus ca asta nu-i place, era un nu hotarat. In general il punem si noi pe David la chiuveta din baie unde l-a invatat taica-sau cum sa se spele pe fata si pe maini. Evident ca e super incantat si ar vrea sa stea numai acolo sau sa faca baie. Acu ca a zis si simply ca apa ii relaxeaza, ii inteleg mai bine pasiunea pentru apa.
Am trimis si eu sms. Stiam de cazul lui Andrei, l-am urmarit. Din pacate cancerul este peste tot. Parca tot mai multi (adulti si copii) sufera de cancer, atunci cand vine vorba de o boala grea. Sper din tot sufletul sa se faca bine si sa se intoarca sanatosi.
Dece, chiar ma intrebam ce mai faci....Am vazut ca ai intrat strict sa faci urari, fara sa mai spui vreo vorba despre voi...ceea ce nu suna a bine....sper ca saptamana asta sa fie o saptamana frumoasa pentru tine
Ruxita,tinem pumnii pentru recuperare. Ati gasit un spital bun pana la urma, ca sa incepeti recuperarea?
Am compleatat si eu chestionarul. Sa inteleg ca vrei sa-ti deschizi un business pe cont propriu?
Plateea....vai, ce bine ar merge acum clatitele de care vorbesti tu...yami yami
Sorina, sper sa-ti fi revenit mood-ul si sa ai o saptamana frumoasa si vesela
Atlantique, sanatate...se pare ca virusul vostru e mai al dracului decat al nostru...Noi am reusit sa scapam cu oscilo, prospan si vitamina C
alexutzzza te asteptam cu impresiile lui yannis de la noua gradi.
Ruxita spune:
lali, insanatosire total si grabnica! emotionant momentul cu dormitul vostru pe jos, cum a venit si tati sa-ti tina companie... o mare bila alba!!! (eu acord barbatilor bile albe si negre in ultima perioada)...
noi avem cateva nopti de cand Kay isi da jos singur pampersul si nu pot sa i-l pun inapoi, ca se trezeste instant... si uneori nu face pipi in pat, alteori... face cate un lac mare de ne trezim uzi si puturosi cu totii... si mai obisnuieste sa doarma de-a latul si uite asa m-am trezit cu nasul in fundul lui gol... nu stiu de ce nu mai suporta nici pampersul, dar clar avem o problema, din moment ce nu tu pampers, nu tu olitza sau wc...
Da, lali, ceva de genul... business pe cont propriu, desi inca n-am identificat ce ma tzine pe loc si de ce ma blochez chiar inainte sa fac primul pas spre realizarea unor chestii matrete... am contactat si un coach care mi-a explicat metodologia de lucru, ramane sa ma hotarasc de cand incep...
www.kestionare.ro/k/k.aspx?k=4748" target="_blank">Completati va rog acest chestionar
Ruxita spune:
... m-am distrat cu acest articol...
http://depici.ro/familie/top-5-nazdravanii-de-ale-copiilor-care-ii-enerveaza-pe-parinti/
www.kestionare.ro/k/k.aspx?k=4748" target="_blank">Completati va rog acest chestionar
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
lorex, mersi frumos de feed-back si tuturor fetelor care au completat chestionarul! sper ca in curand sa pot sa fac ceva in sensul asta... adica macar un business plan ceva, avand deja cateva date de referiinta... am reperat o locatie draguta, perfecta pentru workshopuri, doar ca mai am nevoie de multe alte chestii, cum ar fi un srl... poate si niste bani pentru o investitie initiala, si cum toate ideile frumoase se impotmolesc in faza de finantare... www.kestionare.ro/k/k.aspx?k=4748" target="_blank">Completati va rog acest chestionar |
iti tin pumnii. Curaj!
decenuela spune:
ce sa va zic dragelor...ca tot citesc si daca nu rasp in momentul respectiv...uit definitiv si pt totdeauna:((
am trimis si eu sms pt baietel insa....subscriu intru totul la ce-a zis lorex....fac, ajut daca pot si cum pot insa...nu mai citesc cazurile...nu pot sa ma detasez si sa nu ma transpun in locul mamei respective si atunci pt a ma proteja nu mai citesc..
oricum o admir pe mire ca se baga in chestii din astea...poate e o vocatie??/
jiji..creste...nu face chestii spectaculoase desi eu sunt uimita pt fiecare kk...si mi se pare ca-i cel mai cel...
stam tot prost cu mancarea...lapte la greu...cu batutul...are toane...l-am pedepsit pe scaun(ppreluat de la mire) si se duce singur...distrandu-se copios...
cu olitza suntem din ce in ce mai bine...chiar sambata l-am pus inainte sa iesim afara si am iesit fara pampers...si s-a culcat si fara...si n-a fc in pat( la amiaza)...drumul e lung...dar sigur suntem pe cel bun...
je sunt intr-o perioada mai de cacao...dar suntem cu totii sanatosi ceea ce e cel mai important...asa ca speranta moare ultima....
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
lorex spune:
Mda..
foita cu "recuperarile" facute vineri pe forum, a fost pusa intr-un curs pe care l-am dus la legat si nenea a scos foita din el...a ramas acolo
nu ma mai duc dupa ea ca nu gasesc loc de parcare
Asa...bobitza a ramas azi la program lung. Cica a papat toata ciorba si putin din felul doi si ca a adormit fara probleme.
M-a incercat un soi de gelozie...ca nu mai dorm eu langa ea...
lorex spune:
Asta cu vorbitul..pt fetele care se plang ca pufii lor inca nu vorbesc.
Sa vorbesti repede nu e neaparat un semn de IQ mai amre.
Aam exemple in jur si chiar in familie
Mama zice ca eu la 2 ani vorbeam perfect! ca sormea a vorbit mai greu.
Mai tarziu, la scoala, eu eram mai aeriana, mai distrata, sor'mea a invatat mai bine!
Sotul, la fel, il lauda mama lui ca vorbea bine la 2 ani si ca sora lui a vorbit mai greu.
Acuma daca-i pui sa povesteasca acelasi lucru, de la el nu intelegi mai nimic si poceste multe cuvinte, in schimb pe ea e o placere s-o asculti cat de frumos si clar vorbeste!
So...e de bine ca nu vorbesc inca
lorex spune:
Am vazut poze cu pufii...off
Sunt maari si din ce in ce mai frumosi.
Unii s-au schimbat f mult, altii tot cu fete de bebelushi (Jji)
Mi-a placut maxim poza lui Alex de Atiq cand statea el cu toate membrele pe sanii lu' mamai sa nu care cumva sa atenteze cineva
Sunteti toti 3 niste frumosi! Sa fiti sanatosi si fericiti mereu!
miremia spune:
Lali rezultatele la analize le-am primti chiar in seara aia. Din ce am identificat eu (google) s-ar putea sa aiba o usoara anemie. N-am dus-o inca la doc, astept sa analizam si urina si ma duc dupa aia.
Ma bucur mult ca v-ati insanatosit si da..cand dormea Mara cu mine imi luam multe picioare in fata.
Dece m-am simtit prost cand ai zis ca ma implic, cand de fapt n-am facut mai nimic, am dat si eu mai departe asa cum cred ca a facut multa lume. In schimb fetele de la Umanitare merita tot respectul!
Lorex m-am tot gandit dar nu am gasit raspuns. Cum adica foaia cu recuperarile de pe forum?
Ma bucur ca a reactionat bine bobi la adormitul la gradi.
Sorina
Plateea multumim de clatite.
Ana ce faceti?
Rux succes in tot ce ti-ai propus sa faci!
BF spor al treburi!
Atlantique sanatate multa!
Cu intalnirea nu stiu ce sa spun, vad ca nu prea intereseaza pe nimeni.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
simplicity spune:
Ma intereseaza pe mine intalnirea dar nu pot veni
Si eu sunt pe aici, dar ca si Sorina , Dece nu prea sunt in the mood
Simply,mami de fetita frumusica