Pufi de Ian-Feb 2010 (70) - La multi ani Lorena!
Raspunsuri - Pagina 17
lorex spune:
Vad atatea cazuri de copii bolnavi incat mi-am format un scut antisuferinta si incerc sa trec cu vederea...nu stiu daca fac bine dar sufar prea mult si empatizez prea mult, incep sa-mi imaginez ce-as face daca as fi in situatia aia si nu vreau sa trimit mesaje din astea in univers, mi-e frica. si asa am momente cand ma gandesc aiurea..
am trimis si eu 2 euro dar fara sa citesc cazul..
Ruxita, am completat si eu chestionarul sa stii!
miremia spune:
Dastefa, Lorex
Lorex da, sunt prea multi micuti bolnavi din pacate.
Si eu evit sa incerc sa ma pun in situatia parintilor, este mult prea dureros. Sper din suflet ca toti copilasii sa primeasca ajutorul de care au nevoie.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
decenuela spune:
neatza fetili...
va las o coffe fierbinte...
sa aveti o saptamna superba
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
plateea spune:
neata...
ce fac fetele? cum ati petrecut in week-end?
va servesc cu clatite pufoase cu dulceata de cirese amare?
o zi frumoasa tuturor si sanatate multa!
ana_g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea neata... ce fac fetele? cum ati petrecut in week-end? va servesc cu clatite pufoase cu dulceata de cirese amare? o zi frumoasa tuturor si sanatate multa!O Visez, visez... povestea unei pastai...numita bbTo |
De ce vrei sa murim salivand in fata calculatorului??!
_
mama lui Stefan, pui scump si 17+
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Vad atatea cazuri de copii bolnavi incat mi-am format un scut antisuferinta si incerc sa trec cu vederea...nu stiu daca fac bine dar sufar prea mult si empatizez prea mult, incep sa-mi imaginez ce-as face daca as fi in situatia aia si nu vreau sa trimit mesaje din astea in univers, mi-e frica. si asa am momente cand ma gandesc aiurea.. am trimis si eu 2 euro dar fara sa citesc cazul.. Ruxita, am completat si eu chestionarul sa stii! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
lorex, mersi frumos de feed-back si tuturor fetelor care au completat chestionarul! sper ca in curand sa pot sa fac ceva in sensul asta... adica macar un business plan ceva, avand deja cateva date de referiinta... am reperat o locatie draguta, perfecta pentru workshopuri, doar ca mai am nevoie de multe alte chestii, cum ar fi un srl... poate si niste bani pentru o investitie initiala, si cum toate ideile frumoase se impotmolesc in faza de finantare...
www.kestionare.ro/k/k.aspx?k=4748" target="_blank">Completati va rog acest chestionar
sorina_bz spune:
Buna dimineata,
Salut voios de la birou!
Scuzati absentele, va rog ...din motive de agitatie maxima si "mood" sub nivelul marii...
de cafea, Dece si de de clatite, cuscra draga...
Simply...scuze de intarziere.... asta e laptele pe care l-am gasit pt iris...
atlantique spune:
Buna dimineata si de la noi.
de cafea Dece si de tratatie Plateea...cred ca vrei sa murim de
Noi tot gripati...trebuie sa trecem la tratamente serioase ca daca nu si-a revenit in 3 zile cu homeopate inseamna ca nu-i de gluma. Incerc sa gasesc un dr care sa-l vada ca dr mea am aflat ca nu este in tara pana miercuri, eu speram sa fie acasa....
Sa aveti o saptamana frumoasa!
blue_flower spune:
Neata fetele, sper ca ati avut un uichend linistit si odihnitor.
Eu am treaba multa.
Am citit pe diagonala ce ati scris, poate apuc sa raspund mai tarziu.
Iar am avut insomnie, m-am trezit la 3.45 si pana la 6 am citit, apoi cred ca am mai adormit vreo juma de ora. Acum sunt la a doua cana de cafea si deja imi vine sa adorm cu capul pe birou.
Va .
Referitor la intalnirea de 8 Martie...n-am putea sa ne vedem pe 7 martie? Ca pe 8 se preconizeaza sa ma scoata sotul in oras impreuna cu un grup mai mare de prieteni.