Pufi de Ian-Feb 2010 (70) - La multi ani Lorena!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili....haideti lao coffe fierbinte....

sunt la zi cu cititul dar nu mai tin minte prea multe...doar ca larisel si alex s-au mai linistit....evident contexte diferite...si ca mire nu-si ia doza dubla de ...rabdacol...

eu am cam av o sapt de kk si daca intram incepeam sa ma plang asa ca mai bine v-am citit...

mire...nici nu stiu ce sfat sa-ti dau pt ca stii bine ca si noi avem belelele noastre. poate ar trebui sa incerci faza cu pedeapsa aia a ta de fiecare data cand greseste fara ca tu sa fii prea nervoasa( s-ar putea sa o satisfaca asta), sa bagi ignore cand face fazele alea care zic eu sunt asa de atragere a aterntiei, incearca sa feresti ce ar putea sa strice si fa-i morala...sensibiloasa dupa....eu zic sa te folosesti depersonajele ei...preferate...ca a vazut-o x...

sincera sa fiu jiji nu are asa exccese....dar eu bag ignore sunt relaxata astfel incat vede ca nu-i ies pasentele...si cam renunta sa se dea in spectacol....dar na eu tre sa fii cu ochii ca pe butelie sa nu loveasca....

E O ETAPA..stiu ca e incercare pt nervul tau...dar na..sa asteptam caldura sa-i putem scoate mai mult sa-si descarce energiile pe afara....
de ex ziua de ieri l-a cam obo pe jiji...atata mers pe jos pt el...a adormit la 11...fara figurile obisnuite si s-a mai trezit doar o data...maraind...dar n-a mai vrut lapte...
ceea ce ma duce cu gandul ca va trebui sa incep cu iesirea nr 2pe zi...

sa aveti o zi super...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

La multi ani Lorena, pui frumos!

Sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

subscriu si eu...
sa fii sanatoasa si sa ai noroc....ca frumoasa esti foc

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

wow, lorex, se vede ca te-ai intors la servici... la stat...

www.kestionare.ro/k/k.aspx?k=4748" target="_blank">Completati va rog acest chestionar

la stat degeaba :)))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adina_bulina

ultima... scuze

la multi ani, Iuria!! pupam fata si ii dorim numai bine. draga mea, sa ii faci mamei viata sa para mereu o primavara frumoasa!

Mami de Maria Dalia (06.02.2010)

Merci! Am vazut poze cu Mariuca! Ce frumos a crescut si tu parca ai inflorit!

multumesc Adina!

Mergi la inceput

Miremie, Evyme,
Stiu ca voi nu va mai amuzati dar eu m-am distrat putin cand am citit nazbatiile pufuletilor vostri.
E normal, asa exploreaza ei lumea, asa se fac ei auziti si bagati in seama.
Ca si Dece, cred ca ignorul fct cel mai bine. Pedepsitul inseamna bagat in seama si provocare. Parerea mea.
Mire ia vezi, incearca cu ignor si vezi daca merge!

Si pe mine ma pocneste bobitza dar am impresia ca nu realizeaza ce face, rade si se bucura. Ii spun "ma doare, vrei sa planga mama?" si ea spune Da incantata de parca ar fi o joaca. Mi-am dat seama ca face foarte bine diferenta intre un plans real si unul regizat!

Mai intervine si plictiseala si spatiul limitat in care pot ei sa se desfasoare. Cand o sa putem iesi cate o zi intreaga afara va fi mult mai usor! Pt ei

Ei si mai stiu ca sunt iubiti maxim si si-au luat-o in cap.Sunt rasfatati, asta e! :)

Si bobi isi baga mainile in tot ce e lichid, si ea arunca cu jucarii, rupe, strica!
Dar asta pt ei nu e ceva rau. Doar pt noi. Dar daca tragi aer in piept si te gandesti de doua ori..defapt ce-i atat de grav ca se uda, ca strica jucarii, ca rupe hartie?

Trebuie avut grija sa nu se ajunga prea departe dar asta cu calm si multe si repetabile explicatii

Pup Nastrusnica Mara ! :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

La Multi Ani Lorena (aka "Motata")!
Sa cresti mare si sanatoasa!
Sa fi fericita! Si iubita cu siguranta ai sa fi daca o sa te faci asa frumoasa ca mami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Se vede ca e un weekend frumos, e liniste totala pe aici.

Am trimis un mail pt fetele interesate de intalnire, poate aruncati un ochi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Hello,

La multi ani Lorena

Sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa

Multumesc ca mi-ati tinut pumnii , gradul de dificultate a fost un pic mai ridicat fata de ce ni s-a spus, noroc ca romanul e mai perseverent

Mirela si noi ne confruntam cu nazbatioare , eu pot spune ca in cazul meu si eu sunt schimbata fata de cand era mai mica Ariana, pur si simplu uneori nu mai am aceeasi rabdare ca altadata ; sper sa aveti un weekend linistit si sa iasa caninii cat mai repede, sa nu o mai necajeasca pe fetita frumusica. Eu cel putin cand am dureri sunt mai agitata, nervoasa , nimic nu imi convine , ma gandesc ca si copilasii au cam aceeasi stare si nu stiu cum altfel sa se manifeste

Eu am avut niste zile stresante pt ca am avut de luat o decizie , spun eu importanta. M-am decis ca acum dupa ce termin nivelul asta la scoala sa trec la ACCA(asa ca am avut mult de forumit, cautat, analizat) , dar sunt bucuroasa ca am luat decizia asta si sper ca in ciuda gradului de dificultate sa si termin in urmatorii anii.

Un weekend linistit sa aveti

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Scuze, eram eu mai sus.

Fetelor multumesc mult pt sustinere!

Incerc sa o las cat de libera pot, sa exploreze. Mi se pare foarte important aspectul asta, atata doar ca mi-e frica sa nu o las prea libera si sa devina un copil razgaiat.

Eu ma uitam la o emisiune pe T&L cu o bona care rezolva problemele parintilor cu copii scapati de sub control si acolo am vazut asta cu pedeapsa. Functiona la toti copiii si nu cred ca era regizat.

Am citit in cartea lui Dolto ca trebuie sa-i lasam sa se joace cu apa. Astept sa se mai inalte putin si o sa o pun sa se balaceasca la chiuveta, pana atunci strang apa de pe jos....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Am citit in cartea lui Dolto ca trebuie sa-i lasam sa se joace cu apa. Astept sa se mai inalte putin si o sa o pun sa se balaceasca la chiuveta, pana atunci strang apa de pe jos....

Eu o pun pe un scaun si cu 2 pernute , asa spalam vase; daca eu am ceva de facut si am nevoie sa stea linistita o pun tot asa la chiuveta si isi spala cica sticlutele, dar sunt prin preajma , mai gasesc apa data pe jos cand arunca apa din sticluta jumatate in chiuveta jumatate pe masa si apoi jos. Da apa cica ii linisteste, cand e agitata eu asa procedez, ca nervii mei sunt prea intinsi la maxim uneori

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput