Pufi de Ian-Feb 2010 (70) - La multi ani Lorena!
Raspunsuri - Pagina 14
adina_bulina spune:
vaaai miremia... ce ma bucur ca ai parte de atata intelegere de la cei de la medlife. ce mi-as dori si eu pt maria sa nu m treaca saraca prin atata stres cu analizele. si acum zice "doamna, ac, buba" si ridica bluza si arata unde a avut intepatura. a ramas marcata draga de ea. cateva nopti se trezea plangand si tipa doamna du-te.
Mami de Maria Dalia (06.02.2010)
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adina_bulina vaaai miremia... ce ma bucur ca ai parte de atata intelegere de la cei de la medlife. ce mi-as dori si eu pt maria sa nu m treaca saraca prin atata stres cu analizele. si acum zice "doamna, ac, buba" si ridica bluza si arata unde a avut intepatura. a ramas marcata draga de ea. cateva nopti se trezea plangand si tipa doamna du-te. Mami de Maria Dalia (06.02.2010) |
Of mititica!
Dar ce i-au facut, nu stiu cum sa ia un copil?
Ei i-a recoltat din deget, nu stiu cum ar fi reactionat daca ii lua din vena. Din pacate doar pt hemoleucograma se ia din degetel (Dastefa mi-am amintit ca ai intrebat).
La medlife de recoltarea la copii se ocupa asistentele de la pediatrie, care stiu foarte bine cum sa ii ia pe micuti.
Sper sa nu mai aveti parte de experiente traumatizante!
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
miremia spune:
Si acum sa-mi spun si eu of-ul, sa va intreb daca si pufii vostri fac la fel sau Mara e singura care "a luat-o razna".
Va dau doar cateva exemple de azi (ca de ieri nu ma mai tine memoria ): a facut bucati vreo 4 lalele, am pus-o la pedeapsa (i-am facut un colt, unde o pun pe scaunel la pedeapsa), am lasat-o sa plece dupa vreun minut si s-a dus si a facut-o bucati si pe ultima ramasa.
Cand sa iesim afara, am lasat-o sa astepte la usa vreo 2 minute, timp in care s-a dus si a mancat coji de oua de prepelita din gunoi si a facut bucati servetelele de pe masa.
Am fost cu metroul la Opera comica (unde au stat si ea si Luca vreo 15 min din spectacol), s-a pus in genunchi in metrou, in fund, a facut circ sa coboare la fiecare statie.....
Se face ca bea apa, o tine in gura si apoi o scuipa prin casa cu jet, razand la mine, dupa care fuge.
Cuburile de lemn le arunca pe parchet cu putere desi am rugat-o de 1000 de ori sa nu o mai faca.
Acum seara mi-a luat paharul in care mai era putin lapte (chipurile sa-l puna pe masa), cand m-am uitat, isi inmuia mainile in el si stropea masa.
Si asta e doar ce-mi amintesc.....
Mi-am consumat eu toata energia sau au devenit ei foarte dificili?
evyme spune:
citat din mesajul lui miremia Si acum sa-mi spun si eu of-ul, sa va intreb daca si pufii vostri fac la fel sau Mara e singura care "a luat-o razna". Va dau doar cateva exemple de azi (ca de ieri nu ma mai tine memoria ): a facut bucati vreo 4 lalele, am pus-o la pedeapsa (i-am facut un colt, unde o pun pe scaunel la pedeapsa), am lasat-o sa plece dupa vreun minut si s-a dus si a facut-o bucati si pe ultima ramasa. Cand sa iesim afara, am lasat-o sa astepte la usa vreo 2 minute, timp in care s-a dus si a mancat coji de oua de prepelita din gunoi si a facut bucati servetelele de pe masa. Am fost cu metroul la Opera comica (unde au stat si ea si Luca vreo 15 min din spectacol), s-a pus in genunchi in metrou, in fund, a facut circ sa coboare la fiecare statie..... Se face ca bea apa, o tine in gura si apoi o scuipa prin casa cu jet, razand la mine, dupa care fuge. Cuburile de lemn le arunca pe parchet cu putere desi am rugat-o de 1000 de ori sa nu o mai faca. Acum seara mi-a luat paharul in care mai era putin lapte (chipurile sa-l puna pe masa), cand m-am uitat, isi inmuia mainile in el si stropea masa. Si asta e doar ce-mi amintesc..... Mi-am consumat eu toata energia sau au devenit ei foarte dificili? Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Mire, si Sebi are o placere nebuna sa rupa hartii/servetele/reviste in mii de bucatele si le ascunde prin incaltarile mele (pe care le ia din pantofoar) sau sub perne/cearceafuri... Este placerea lui si il las momentan, doar il urmaresc pe unde le pune ca sa le strang dupa el
Faza cu apa a facut-o si el intr-un timp (a vazut intr-un film o faza d-asta cu o gagica care scuipa apa si numai asa facea toata ziua). Vad ca deocamdata i-a trecut.
Trantit pe parchet musai toate jucariile, pentru ca fiecare scoate alt sunet Noroc ca stam la parter si nu deranjam pe nimeni (in afara de creierii mei). Inca n-am gasit solutie la asta. Daca-i zic sa inceteze se opreste pe moment si cum nu ma mai uita la el o ia de la capat
Cat despre apa, cred ca e cea mai mare placere a lui sa rastoarne apa din ceva in altceva (orice fel de vas/olita lui/ambalaje de diverse alimente/pungi)
Concluzia... cred ca asa fac toti, este o etapa prin care trec. Pe mine inca ma mai amuza, desi trebuie sa recunosc ca nu prea mai aveam rabdare inainte sa incep munca.
nyny spune:
citat din mesajul lui miremia Si acum sa-mi spun si eu of-ul, sa va intreb daca si pufii vostri fac la fel sau Mara e singura care "a luat-o razna". Va dau doar cateva exemple de azi (ca de ieri nu ma mai tine memoria ): a facut bucati vreo 4 lalele, am pus-o la pedeapsa (i-am facut un colt, unde o pun pe scaunel la pedeapsa), am lasat-o sa plece dupa vreun minut si s-a dus si a facut-o bucati si pe ultima ramasa. Cand sa iesim afara, am lasat-o sa astepte la usa vreo 2 minute, timp in care s-a dus si a mancat coji de oua de prepelita din gunoi si a facut bucati servetelele de pe masa. Am fost cu metroul la Opera comica (unde au stat si ea si Luca vreo 15 min din spectacol), s-a pus in genunchi in metrou, in fund, a facut circ sa coboare la fiecare statie..... Se face ca bea apa, o tine in gura si apoi o scuipa prin casa cu jet, razand la mine, dupa care fuge. Cuburile de lemn le arunca pe parchet cu putere desi am rugat-o de 1000 de ori sa nu o mai faca. Acum seara mi-a luat paharul in care mai era putin lapte (chipurile sa-l puna pe masa), cand m-am uitat, isi inmuia mainile in el si stropea masa. Si asta e doar ce-mi amintesc..... Mi-am consumat eu toata energia sau au devenit ei foarte dificili? Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Zici ca toate exemplele de mai sus s-au intamplat intr-o singura zi? Ce sa-ti zic... poate a fost ea mai poznasa azi si revine la sentimente mai bune de maine.
Stai linistita ca nu ai luat-o razna. E terible two... ai uitat? Si noi avem perioade cu crize de personalitate garla ... ohoho, din ambele parti. Cateodata vor mai multa atentie si asta e modul lor de a iesi in fata (ia gandeste-te... te-a preocupat si altceva in ultima perioada?) , altadata au stari de nervozitate pt ca ii sacaie cate ceva (dintii, masele) ... iar de cele mai multe ori sunt doar rasfatati si vor sa ne arate de ce sunt in stare. Relax, aer in piept, expira, numara pana la 10 si inapoi si daca te incurajeaza cu ceva... cred ca asa sunt toti pufii.
Marutza nastrusnica. Mi-am si imaginat-o azi cum statea ea asa si se mandrea cu degetul pansat.
Mamica fericita de Mara si de David
miremia spune:
Evyme, Nyny e bine sa vezi ca nu doar al tau e duracel pus pe nazbatii.
Nyny toate doar azi, ieri a facut altele....o tine de vreo 4 zile asa. Si am uitat sa zic ca smulge tastele de la laptopul lui tati, de multe ori pe zi.
In seara asta cand sa o culc, o tineam in brate, ea era la tzitzi si m-am trezit cu o palma peste fata de mi-a amestecat creierii. Prima reactie a fost sa i-o dau inapoi dar am iesit din camera si am inchis usa dupa mine. A...dupa ce mi-a lipit palma s-a auzit si un chiot de fericire.
Trebuie sa-i sparga vreo doi canini, sper sa fie asta motivul si sa se linisteasca dupa aia. Desi eu as spune ca nu o face de nervi, pare mai mult o explorare si o testare a limitelor.
Azi cand am pedepsit-o am stat langa ea, pe vine, si ii tot spuneam ca a tb sa o pedepsesc pt ca a rupt lalelele, etc. Tot dadea sa plece de la pedeapsa si eu o puneam la loc si ea plangea cu lacrimi de crocodil (s-a chinuit ceva sa le produca), iar dupa ce s-a incheiat pedeapsa a fugit la ta-su in brate si i s-a plans. La ce varsta ziceati ca trec crizele?
miremia spune:
La multi ani Lorena, pui frumos!
Sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa!
nyny spune:
hai ca nu mai apuc deloc sa recuperez si ma enerveaza...
In primul rand... Bea, Ana, Dastefa va multumesc mult pt urari.
Simply gata examenul? Ai scapat, cum a fost?
Atlantiq, Alexa, Lali sanatate multa pt voi, sa scapati repede de virusei.
Mire sa iasa bine analizele. In ce stadiu mai sunteti cu intarcarea? Ti-ai facut curaj?
Dastefa citesc despre activitatile Mirunei si ma minunez. David n-are rabdare neam... cuburile lego sau cele din lemn il mai intereseaza cat de cat, in rest... calare pe masinuta sau prin bucataria sora-sii.
Sorina pofta mare la lapticul cel nou. Noi suntem mai bine, multumim de intrebare. Mai tragem de nas din cand in cand dar comparativ cu saptamana trecuta suntem... parfum.
Alexutza, eu as zice sa stai linistita in privinta acomodarii lui Yannis cu noua gradi. Nu stiu de ce... mie imi pare asa un baietel sociabil care se integreaza usor si care stie sa se faca iubit.
Ruxita mda, destul de urata faza de azi. Zic si eu ca Alexutza, nu merge cu distrasul atentiei? Sotul cum mai e?
Lorex sa-ti fie usoara reintoarcerea la servici. Bobitzei nu o sa-i fie greu pt ca e obisnuita deja cu gradi, nu?
Nu mai stiu ce vroiam sa zic... ma duc la culcare. De ceva timp stau cu copiii pana adorm ca sa fiu sigura ca nu ii apuca 12 noaptea chicotind, mai mult pt Marushca ca merge la gradi dimineata. Acum s-au obisnuit cu mine si nu ma mai lasa sa plec... si mai ia un somn dulce la ei in camera dar din pacate nu pot sa raman la ei peste noaptea pt ar trebui sa dorm ghemuita la capatul patului si nu prea am cum. In seara asta abia am tras de mine sa ma trezesc, m-am tarat pana la baie sa fac dus si... mi-a fugit somnul. Ma duc sa-l caut...
Noapte buna.
evyme spune:
In seara asta cand sa o culc, o tineam in brate, ea era la tzitzi si m-am trezit cu o palma peste fata de mi-a amestecat creierii. Prima reactie a fost sa i-o dau inapoi dar am iesit din camera si am inchis usa dupa mine. A...dupa ce mi-a lipit palma s-a auzit si un chiot de fericire. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Si Sebi are problema asta, dar numai cu mine, de ceva timp... Ne iubim, ne gadilim si dintr-o data "pau-pau" si-mi lipeste doua palme pe fata. O data a tras atat de tare incat a inceput sa=mi tiuie urechea Nici la asta n-am gasit rezolvare... Ii zic ca ma doare, ca nu e frumos, ca el trebuie sa ma iubeasca, sa ma mangaie, si-i arat cum se face... Dar cand mi-e lumea mai draga ma pocneste iar
nyny spune:
sa nu uit...
LA MULTI ANI LORENA !!!
Sanatate si numai bucurii !