Pufi de Ian-Feb 2010 (70) - La multi ani Lorena!
Raspunsuri - Pagina 13
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Buna fetelor! Lorex sa aveti o zi plina de cadouri (le-am vazut deja ) si iubire! BF de doua zile ma tot gandesc sa va intreb de sucul de pe 8. Rezevam ceva, de venit cine vine? Abia astept sa-ti vad tunsoare live. Am dus-o pe Mara la analize azi, la o parte din ele pt ca urina inca n-am reusit sa-i colectez. Fetele de la pediatrie, de la Medlife Unirii sunt asa de dragute, de fiecare data se poarta minunat cu noi. Le-am intrebat de recoltat din vena vs recoltat din degetel, mi-au spus ca pt copiii mai mari este mai bine sa se ia din vena, dar ca pt astia mici, ca ai nostri, e mai bine din degetel. Va urez si eu o primavara frumoasa, plina de bucurii si de iubire! Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Multumesc!
Pana la urma cum a reactionat Mara la analize?
lorex spune:
citat din mesajul lui haircut LA MULTI ANI, IURIA NATALIA, CEL MAI IUBIT MARTISOR! Sa ai o viata frumoasa! La multi ani, dragelor! Sa aveti parte de o primavara calduroasa si linistita! mami de fetita finuta |
Multumesc si tie la fel!
lorex spune:
citat din mesajul lui sorina_bz Buna dimineata, frumoase doamne! Lorex...ce multe cadouri frumoase a primit Iuri! Asteptam pozici cu sarbatorita-martisor! Bafta in prima zi de lucru, si acomodare usoara la noul program! Sorina, mami de Diana si Iris |
lorex spune:
citat din mesajul lui lalitica2000 Neatza si de la noi....eu deja sunt la al doilea pahar de cola....se pare ca la petrecerea lui david cineva a venit virusat pentru ca deja am identificat 3 copii care au racit. A debutat la noi cu niste muci grosi, iar de azi noapte a inceput sa si tuseasca...evident ca e marait rau, greu ii intri in gratii ...iar de nopti, sa nu mai vorbim...somn doar pe apucate...sper sa scapam usor de raceala asta si sa nu avem iar probleme cu greutatea ca la david cum raceste, incepe sa nu mai manance mai nimic (si oricum suntem in perioada in care la pranz mananca intr-o ora 50-80gr de mancare) si scade in greutate. Lore, asteptam poze de la petrecere...si sa te reintegrezi repede. Lali de David luptatorul nostru |
Sper ca te refereai la mine, pt ca mai este o loredana pe aici!
Multumesc si sanatate multa lui Dav!
lorex spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Lorex offf. 'Aide maaaaa! Nu mai fi supi! Las ca trece repede timpul, ai sa vezi. Tu ziceai ca lucrezi la stat, asta e bine, ai program scurt, nu? Cel putin eu cand am lucrat la stat , la 4 terminam programul, imi amintesc si acuma ca nici anu prea aveam cu cine sta peste program ca eu nu aveam unde sa plec si cu cine sa ma intalnesc la 4 ca toata lumea lucra pana la 6-7-8... Lali multumim de aprecierea "operei". sa stii ca nu a lucrat temeinic, nu a lipit bine alea la racheta ca in week-end cand a venit cu mapa de creatii acasa, dupa 2-3 ture de fluturari de lauda s-au dezlipit alea . Oricum, e taaare mandru de creatiile lui, tot weekendul cere sa revedem plansele, exclama la fiecare, imi arata acolo cu degetul , ii radiaza fata, e un sentiment minunat sa il vezi asa excited si mandru! Mi le arata, fuge la ta-su sa i le arate si lui, defileaza cu ele si in fata oglinzii , daca vorbim pe mess in Grecia le arata si pe web-cam ...laudaros ca maica-sa .... Imi pare rau ca sunteti raciti . Sa nu dai neaparat vina pe invitati, e si sezonul. Plus ca daca ai invitat si copii mai mari, unii pot fi doar purtatori. sau invitatul poate nu stia ca este racit, virusheii astia de regula se transmit inainte ca "incubatul" sa manifeste simptome. Multa sanatate si sa scapati repede! La sfaturi cu medicamente nu ma bag . Mamica de copil neastamparat Yannis |
Mie mi se pare f mult sa-ti petreci 8 ore in fiecare zi din viata ta la munca!
Cand te mai bucuri de viata? de primavara? de copil?
Bravo lui Yannis laudarosul! cred ca e asa dulce cum se mandreste el!!!
lorex spune:
citat din mesajul lui atlantique Buna! Noi suntem rapusi cu totii. Alex a fost f rau ieri, abia am putut sa merg la medic cu el (am fost la pneumolog, este un cabinet langa mine, ca dr mea este in CO pana miercuri). Avem o viroza urata pe care ne-a dat-o tati la amandoi. Eu iau ceva medicamente iar pt el mi-a dat siropele de la Fares. (ne-a dat unul care se cheama antibiotic natural) Vad ca a reactionat bine pana acum, dimi chiar a fost vioi dar la 12 a facut iar febra si a adormit fara sa manance. Eu ma dopez cu medicamente continuu ca maine trebuie sa fiu fresh ca iau motul la finuta. A o sa stea acasa cu sora mea. Va pup si va doresc o zi frumoasa! |
Insanatosire grabnica!
lorex spune:
Na ca am stat si peste program si am facut spam cu ocazia asta
Am recuperat tot dar raspund in alta zi.
La 18 ma duc la pilates asa ca trag de timp. bobi e la bunici!
Have a nice wk!
Ruxita spune:
wow, lorex, se vede ca te-ai intors la servici... la stat...
www.kestionare.ro/k/k.aspx?k=4748" target="_blank">Completati va rog acest chestionar
miremia spune:
Lorex a fost ok, a plans doar vreo 10 secunde pt ca nu intelegea de ce nu-i da asistenta drumul la degetel. I-au pus fetele un ditamai pansamentul de deget si s-a mandrit f tare cu buba ei.
Cand veneam acasa, mai trageam cu ochiul la ea in spate si o surprindeam cu un zambet in coltul gurii, admirandu-si degetul.
Eu zic sa ne vedem pe 8, sa ne facem de cap de ziua noastra. Anul trecut a fost tare draguta intalnirea de pe 8. Acum sa spuneti cum vreti si voi.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
adina_bulina spune:
ultima... scuze
la multi ani, Iuria!! pupam fata si ii dorim numai bine. draga mea, sa ii faci mamei viata sa para mereu o primavara frumoasa!
Mami de Maria Dalia (06.02.2010)