Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (33)
Raspunsuri - Pagina 4
virgiL spune:
Doamne,Mamita ce mica si scumpa era bulina ta!..si Ioana mea cand am adus-o acasa era putin peste 2 kile....
Virginia 29+ cu ,mami de Ioana
Mmamita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui virgiL Doamne,Mamita ce mica si scumpa era bulina ta!..si Ioana mea cand am adus-o acasa era putin peste 2 kile.... Virginia 29+ cu ,mami de Ioana |
Daaa, nici mie nu-mi vine sa cred ca era asa de mica! Ioana ta s-a nascut mai repede sau asa a fost ea, mai slabuta?
Multumim de martisor, e superb, chiar ieri am ascultat piesa!
Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... in luna a 6a (25+) :)
virgiL spune:
Ioana s-a nascut la 35 de saptamani...asa de capul ei....Si avea 2,4kg...dar ea n-a fost niciodata prea bolfoasa...a fost un copil normal,iar acum chiar e manechin...e luuunga si slaba...acum imi doresc un plod chiscos si mancacios sa am si eu ce molfai
Mmamita spune:
citat din mesajul lui virgiL Ioana s-a nascut la 35 de saptamani...asa de capul ei....Si avea 2,4kg...dar ea n-a fost niciodata prea bolfoasa...a fost un copil normal,iar acum chiar e manechin...e luuunga si slaba...acum imi doresc un plod chiscos si mancacios sa am si eu ce molfai Virginia 29+ cu ,mami de Ioana |
Ai o modalitate de a ''picta'' anumite chestiuni in cuvinte de ma infunda rasul de fiecare data cand citesc cate ceva de la tine!
Micuta mea s-a nascut slaba dar a recuperat super repede si de atunci pana la un an a fost tot peste medie cu greutatea, deci am avut ce molfai si pisca. De cand a inceput sa manance insa si ea ''ca oamenii'', e ok.
Aaa..si nu ti-a zis dr. nimic cum ca ai avea sanse la prematur si de data asta? Ca mie asa mi-a zis - nu e obligatoriu, dar am sanse mai mari sa nasc mai repede..
virgiL spune:
Desigur ca am fost prevenita...de asta ma si ait sa am casa pregatita si bagaju facut,ca mor sa trimit sa faca lucrurile in locul meu altcineva...tre sa-mi iau eu ce-mi place mie,ce stiu eu ca e bun...Nu pot decat sa-i multumesc lui Dumnezeu pt fiecare zi care ne apropie tot mai mult de termen...si am asa un feeling ca de data asta lucrurile vor fi mai usoare,mai relaxate...si ca va fi totul bine...si copilul mancacios evident.
Cat despre partea cu ”pictatul”...mama chiar picteaza,a fost profesoara de desen...Si am pictat si eu candva,cand eram eleva si mai aveam timp...stii tu..scorkiile astea is mari artiste
Mmamita spune:
citat din mesajul lui virgiL Desigur ca am fost prevenita...de asta ma si ait sa am casa pregatita si bagaju facut,ca mor sa trimit sa faca lucrurile in locul meu altcineva...tre sa-mi iau eu ce-mi place mie,ce stiu eu ca e bun...Nu pot decat sa-i multumesc lui Dumnezeu pt fiecare zi care ne apropie tot mai mult de termen...si am asa un feeling ca de data asta lucrurile vor fi mai usoare,mai relaxate...si ca va fi totul bine...si copilul mancacios evident. Cat despre partea cu ”pictatul”...mama chiar picteaza,a fost profesoara de desen...Si am pictat si eu candva,cand eram eleva si mai aveam timp...stii tu..scorkiile astea is mari artiste Virginia 29+ cu ,mami de Ioana |
Da, intr-adevar trebuie sa fim recunoscatoare pt fiecare zi si saptamana trecuta cu bine...dar mai mult de 37 implinite tot nu ma vad asteptand! Sa vina bebelinaaaaaa, sa umplem casa de galagie, sa nu mai stim cand e noapte si cand e zi!!!!
Cat despre scorkiile artiste..hm, cu desenatul nu le am deloc - imi aduc aminte ca mama imi pregatea plansele pt predat (am facut Pedagogicul), ca de le pregateam eu nu stiau saracii copii care-i cainele si care-i oaia din desen! Dar compensez la cantat, asa ca tot artista is si eu!
virgiL spune:
Si eu cant...:-))))))))))...si-s pasionata si de makeup.Si stiu sa cos si sa brodez ....adik mai operez si bulendre din cand in cand...Iar diferenta dintre oaie si caine ,nici la mne nu s-ar observa...dar sunt pasionata de flori,peisaje si mai ales de culoare....
Vad ca noi suntem ca babele de la puscarie...am monopolizat odiseea...nu ne deranjeaza nimeni,ne-au murit laudatorii
Si eu abia astept pustiul acasa....
virgiL spune:
ANITTA,unde esti?Cred ca mai lasi omu sa mai respire nu-i asa?...Ca fuge iar de unde a venit..
Mmamita spune:
citat din mesajul lui virgiL Si eu cant...:-))))))))))...si-s pasionata si de makeup.Si stiu sa cos si sa brodez ....adik mai operez si bulendre din cand in cand...Iar diferenta dintre oaie si caine ,nici la mne nu s-ar observa...dar sunt pasionata de flori,peisaje si mai ales de culoare.... Vad ca noi suntem ca babele de la puscarie...am monopolizat odiseea...nu ne deranjeaza nimeni,ne-au murit laudatorii Si eu abia astept pustiul acasa.... Virginia 29+ cu ,mami de Ioana |
Hai ca deja te intreci cu laudele! Eu cant..si stiu sa si ..cant si cateodata mai si..cant! Alte talente nu am sau poate nu le-am descoperit inca. Ba da! Mor dupa Sudoku (da de alea grele grele)! Nush daca-i un talent asta da' il bag aici sa umplu si reclama mea!
Da, am monopolizat tot...mai am un pic si ma retrag si eu acasuca..m-am spetit muncind (trecem printr-o perioada moarta si neavand f mult de lucru timpul trece suuuper greu). Fug sa cumpar niste prajituri iubitilor mei de acasa..martisoare nu gasesc pe aici, asa ca m-am gandit ca o prajiturica ar fi un bun inlocuitor!
virgiL spune:
Apai ma duc si eu sa ma culc.....!N-are cin sa ma mai bage in seama...
Ca eu ziua is la treaba si noaptea vb singura....Pupici!