Clubul "babelor" FIV-oase 13
Raspunsuri - Pagina 17
5ab1na spune:
anaasta eu nu ma uit la seriale, rar la filme, dar la capitolul seriale ultima oara parca m-am uitat la californication
.
daniela...daca ar fi cu folos...supra-documentarea mai mult strica.
mama imi tot spune: nu te mai analiza atata. e normal sa ai diverse du-te du-te (n.r. la fiv)
mda...
adrianaady spune:
Buna dragelor
Anaasta ce serial ai urmarit? Eu(in afara celor cu vampiri) am vazut Lost,Heroes, Grey, Prison Break... parca mai erau dar am neuronu obosit
Aristica am retinut fiica-mea notar
Dar cred ca a ramas nemaritata.....
Samira sper ca ti-a priit pofta
, eu azi am clacat cand am vazut ca toti mancau cartofi prajiti la popasurile intre parti, mai dar sti cum... totiii
iote si bagai o portie si eu, cred ca au fost cei mai buni cartofi prajiti ever
Si f bun planul cu cumparaturile, sper sa gasesti tot ce iti doresti
samira33 spune:
adriana,domnita...nu-mi trebuie ceva in mod special...dar asta-i alta poveste ![]()
foarte bine ca ti-ai facut o pofta...eu imi fac din cand in cand si nu am nici cea mai mica remuscare.
fetelor,ma primiti nevopsita la cafeleala???![]()
![]()
5ab1na spune:
o iau eu adriana. ai auzit cred ca baietii mei sunt politicieni. notar+politician merge...direct afacere cu matusa tamara.
samira33 spune:
sabinutzo,tu iei ceva naturiste sau inca te documentezi???
eu am inceput de ieri sa ne pastilam.![]()
adrianaady spune:
Sabina batem palma
Sa vezi tu ite incurcate cu un notar si un politician....![]()
Samira nici nu trebuie sa iti trebuiasca haine noi vreodata( Doamne ce exprimare!!) Sa stii ca nici eu nu am avut remuscari azi, prea i-am poftit...
5ab1na spune:
nu iau nici un naturist. nici unul.
iau Coq10 (doar 2 pe zi)- de 15 mg, iau omega 3 de la doppel (2 pe zi), medyn forte (1 pe zi), zinc(1 pe zi), seleniu (1 pe zi). luam si vit.C dar de acum de cand citesc cu autoimunele n-am mai luat. toate le iau calup seara.
beau ceai verde.
nu pot sa zic ca sunt in pregatire. fac analize de zor. ma duc la synevo de m-am plictisit eu de alea si mi-s urate de numa (astazi dimineata a trebuit sa stau 10 minute pt ca doi tinerei in fata mea faceau analize compensate in vederea unei sarcini viitoare - tipa de la receptie ii amana pe mai, iar ei isi puneau problema ca e prea tarziu - ea va ramane sigur insarcinata...).
cam asta mi-e mersul...
daca mai crezi ca pot adauga ceva la vitaminele alea spune te rog.
anaasta spune:
Adriana, ma uit la Gossip Girl acum
. Urmaresc, dupa cum apar episoadele, si Californication care e bestial, Sabina, nu?!, The Good Wife, The Walking Dead, The Vampire Diaries si abia astept sa apara sezoane noi din Dexter, True Blood, Homeland... Na', am si eu preocupari de pensionara... ![]()
samira33 spune:
adriano,fata draga...pai tu esti in vacanta acum si stai cu noi pe forum???
du-te si bucura-te de zapada,de plimbari,de odinha...abuzeaza de sot.
mie imi place foarte tare cand
in deplasare ![]()
io am zis ca de Paste nu vreau sa vad laptop...acasa ramane.
vreau doar aer curat,sa-mi umplu sufletul si retina cu imagini frumoase,sa ma plimb prin padure si s-o simt,s-a adulmec.![]()
5ab1na spune:
ma relaxeaza asa atitudinea tipului aluia din californication si ideea asa ca nu multe lucruri sunt importante in viata. recunosc ca deseori imi pare cam smucit fimuletul.