Clubul "babelor" FIV-oase 13

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui 5ab1na

pai nu angelica.
atata doar din seara asta n-ar mai trebui sa mai mananci. de pe la 10 seara cred. chiar si ultima apa parca la 12 noaptea cel tarziu. imi amintesc doar fasting
bafta maine la punctie. ia sa vezi ce ovocite grasane vei avea. bafta multa!

Da stiu dupa ora 23 nu mai am voie absolut nimic ,nici macar apa!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

a tu intrebai asa cu ce sa le rasfeti
pai soia+usturoi e o alegere buna
sincer
le-as mai da si un fruct. si un ceai. sa se simta bine in seara asta ca maine gata trec la fertilizat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

sabinutz,Vigantoletten de la Merck de 1000 UI.
sau mai exista varianta de 5000 UI in magazinele cu suplimente pentru sportivi...adica aici.
am sunat saptamana trecuta si mi-a spus baiatul de acolo ca o primeste la sf.lunii Martie.

http://suplimente.ro/

Mergi la inceput

angelica,eu as spune ca pranzul-cel tarziu ora 16,00 sa fie ultima masa.

Mergi la inceput

ce mai vrei sa iei???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

multumesc mult samira.
si cu calciul cum ramane? ar trebui sau n-ar trebui? nu m-am lamurit cu calciul asta niciodata.

Mergi la inceput

dap,parerea mea e ca trebuie si calciu.
in general produsele combinate Ca+D3 contin doza mica de vitamina D.
eu de asta prefer sa le iau separat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Lasa, Lara, ca si eu am clacat, nu numai tu... doar ca eu la propriu, nu la figutrat...

Pai, Ioana, dupa durerile de cap cred ca o tin cu tensiunea asta de ceva vreme. Si daca nici Ari nu a patit nimic, sper ca nu voi pati nici eu. Mi-a mai crescut un pic oricum dupa ceaiul verde...

In rest, ce ati mai facut? Oh, voi la ce seriale va mai uitati?! Se termina imediat serialul pe care il urmaresc si pentru restul ma uit pe masura ce apar episoadele. Am retinut Private Practice din discutiile de aici, altceva ar mai fi... ?

Mergi la inceput

pai...ce sa facem???
muncim,ne pastilam....ne sportizam etc etc.

eu am platit astazi avansul pentru vacanta de Paste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Angelica,mie mi-au zis asa:mincare pina la ora 12 noaptea,si apoi lichide clare adica apa sau sucuri fara pulpa,cu 2 ore inainte de punctie nimik,dar eu am facut anestezie locala probabil tu faci generala.Oricum eu am vrut sa-ti zic ca sint cu ochii pe tine de multa vreme si sa-ti urez multa bafta.
Aristicule,cumva 4 e ziua ta de nastere, stiu ca tu si sotul tau sinteti taur si berbecut,dar nu mai stiu care,cum?Intreb pt.ca eu sint tauroaica de 4 mai Merci de pontu` cu mincarea sanatoasa,eu am mai dat o jum.da kil.,4 zile -2kg,sint fericita,sper sa mai scap de 3 si atunci sint ca pe vremea cind eram la mama fata,doar sa ma tina balamalele
Lara si eu pe tine
Samira,trecu greata?
Sabina draga,ce te mai chinui si tu cu cercetarile,miine, poimine intreci detectivul casei,pup si ,sa fie cu folos
pup fetele si week-end frumos
p.s. a venit primavara la voi?,Aici sintem ingropati de zapezi si una peste alta ieri ma duce soata la munca sa nu-mi pierd locul de parcare din fata blocului(avem doar un garaj,deci masina mea sta afara inzapezita) si surpriza mare aseara cind ma intorc,masina mea accidentata pe partea stinga

daniela,

Mergi la inceput