Clubul "babelor" FIV-oase 13
Raspunsuri - Pagina 15
ioana3110 spune:
ah da Ana
de tensiunea ta ma miram!
PAi chiar ca mai ai un pic si esti moarta! bea apa si vin rosu
Ai innebunit? Poate pici pe strada!
mie imi scazuse la 8 cu 4 in timpul operatiei de laparoscopie si mi-au bagat o tona de atropina instant! Si tu nu prea esti departe dar vad ca mai scrii. E bine ca inca mai vezi tastatura :-))
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
ioana3110 spune:
SCUZE, am vrut sa scriu SAMIRA - esti prima mea prietena
sunt un dezastru
ma duc s ama culc
5ab1na spune:
ba da ioana eu una cred ca te-a ajutat raceala. asa am tras concluzia ca atunci cand esti racit ramai. asa am vazut eu pe aici.
pai ce spusese si lara am citit. sunt f multe persoane cu ATPO care au probleme cu implantarea in cazul unui FIV. ei si pana prin sapt 12...dar tu ai trecut esti bine fii doar atenta.
5ab1na spune:
ah si eu care credeam ca am o prima prietena
vreo babuta de pe aici ia vreo vit. D? stiti vreun produs bun cu vitamina D?
ioana3110 spune:
Sabina - poti sa fii si tu prietena mea ca mai am loc Doar ca Sami mi-a cerut-o prima :-))))
Fetelor, de Balanta stiti ceva? Ca a adisparut subit de o saptamana si de aici si de la Odisee si ma cam ingrijoreaza....
aristica spune:
balanta e in Viena.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
angelica28 spune:
Fetelor vroiam sa va intreb am restricti la ceva ,nu stiu la mincare in seara asta....... avind in vedere ca maine am punctia.......eu tin si post deci nu o sa maninc cine stie ce mincare grea ......,ma gindeam la niste snitele de soia cu usturoi o fi ok ?La sot am inteles ca ar fi bine sa manince multe citrice ca ar fi bine pt gigei ,este adevarat?
Si inca ceva vroiam sa ma lamuresc ,ma sunat Vaduva aseara ,sa ma anunte ca ea nu va fi maine acolo ,ca mi-a lasat retetele in salon ,si ca o sa trebuiasca sa iau si antibiotic ........asa ati luat si voi?
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
5ab1na spune:
pai nu angelica.
atata doar din seara asta n-ar mai trebui sa mai mananci. de pe la 10 seara cred. chiar si ultima apa parca la 12 noaptea cel tarziu. imi amintesc doar fasting
bafta maine la punctie. ia sa vezi ce ovocite grasane vei avea. bafta multa!
samira33 spune:
hello girls.
ce faceti???
asaaa.....sa-mi dau cu parerea:Vittexx am luat in repetate randuri..de la Nature's way....cate 1600 mg pe zi.
mi-a scazut LH de la 3,5 pana la 1,90 si ceva....maxim 2.
am redus la 800 mg pe zi.
eu iau Vitamina D de 1000 UI cate 2000 pe zi.
sabinutza,da,diatetul de tip I este o boala autoimuna...cel de tip II si prediabetul nu....dar netratate devin.
cris,ai dreptate...cifre intre 1 si 9 vroiam sa spun.
5ab1na spune:
bravo bravo samira. ca iei vitamina D.
da-mi si mie numele brandului ca sa nu trebuiasca sa citesc mult pana ma decid.................