Clubul "babelor" FIV-oase 13

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

sabina,e bine ce iei.
dar tu cu FIV in ce stadiu esti???

eu iau Vit.D,Zinc,Acifol,Acid Lipoic si Metforminul meu si Crom pentru diabet.
soata ingurgiteaza Macca de la Nature's way,vitamine Wellman,Seleniu si urmeaza sa-i mai bag un antioxidant...nu sunt decisa inca intre Pycnogenol sau Acid Lipoic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

eu ma pastilez continuu ca ma gandesc ca n-are ce rau sa-mi faca. la cate homozigoate si, mai nou, anticorpi am....

oficial am 3 raspusnuri in legatura cu ana
1. nu exista evidence based si in teorie ANA nu ar trebui sa strice fiv-ului si implantarii.
2. prednison de 5 din prima zi, aspirina de 100+clexane
3. identic cu 2 si daca ies NK mari intralipid.
asa ca...alege baba daca poti
ma duc in carrefour sa-mi fac aprovizionarea de we.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Samira te rog sa ma crezi ca nu ma pot misca dupa 5 zile de dat cu placa, e foarte frumos dar epuizant fizic... Si pt ca maine iar am zi full pe partie am decis sa stau in pat la caldurica, sotul s-a dus sa cumpere niste rahat/halvita de-a lor...
Si mie imi place in vacanta,si am avut parte ohooo.... dar in seara asta cred ca picam lati..
Anaasta VD urmaresc si eu, la Gossip Girl sunt aproape de final sezon 1, Dexter e o idee de viitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Si laptopul e prietenul meu, ma relaxeaza sa stiu ca il am, am filme, muzica, plus ca tin legatura cu ai mei mai usor, din pacate nu pot sta mult timp (o zi) fara vesti despre ei

Mergi la inceput

da asa mi-a raspuns...in theory....
2 e cu muzica ambientala si-mi place schema de sustinere
3 imi place protocolul. lung.

sotul nu ingurgiteaza nimic. ma gandeam sa-i iau energiva. e mai ieftin asa. zici ca-i buna?
apropos am iesit amandoi negativi la anticorpi antispermatici. era o chestie cu nefertilizarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

adriana,bine...pana vine soata de la cumparaturi ai voie sa mai stai cu noi...apoi...esti numai a lui.

sabinutzo si eu ar fi trebuit sa fac aprovizionare astazi dar soata n-a vrut sa ma insoteasca si eu eram cam plictisita asa ca am amanat...pentru...habar n-am cand ca maine muncesc toata ziua...poimaine ma vad cu voi....aaaa...cred ca Duminica dupa-amiaza ma ajung ca si asa imi pleaca soata in Strainezia si raman singurica.

ma duc sa-i fac un piure ca mi-a cerut la cina.
va pup dulce si va doresc o seara frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Adriana, noi si vampirasii...

Sabina, i se potriveste rolul lui Duchovny ca o manusa pentru ca si el e asa in real life... Personajul este bestial trasat si interpretat si e relaxant intr-adevar...

Mergi la inceput

i-auzi nu mai merg nici eu in carrefour. e tarziu si e un film cu niste pumni pe antena...
fasting

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Fetelor , sunteti minunate,imi face o placere deosebita sa va citesc !
bombi
si eu sunt pro vitex luat din z4 (spre sfarsitul menstruatiei) si analize hormonale in ziua 2 sau 3.
Eu il iau de 4 luni (tot de la Nature’s Way), mi s-au reglat hormonalele inclusiv prolactina pe care o aveam apropiata de limita superioara si care a scazut sub tratament cu vitex.

Sabina
si eu sunt posesoarea unor ATPO pozitivi.
Vreau sa-ti spun ca la una din stimularile mele am inceput prednisonul cu cateva zile inainte de a incepe stimularea si am continuat si pe perioada stimularii.Rezultatul a fost dezastruos,am obtinut doar 1 folicul dupa 8 zile de stimulare asa ca am intrerupt tratamentul.In paralel am luat si aspirina,clexane insa nu.
Anaasta
se poate lua vitex o perioada asa mare de timp (6-12 luni) fara intrerupere?

Fetele , o mare problema pe care o am eu acum este hidrosalpinx drept ,aparut in ultimele 6-7 luni , cand am facut ultima eco si nu il aveam.
Problema este ca in 2010 am scos trompa stanga,tot din motiv de hidrosalpinx,si de atunci lunar fac chist follicular pe ovarul stang...

Mergi la inceput

luck imi pare rau de ce citesc. eu te citesc demult timp si prin multe patanii ai trecut si tu. si acum si pe dreapta...mama lui de hidro.

cu ATPO nu stiu ce sa-ti zic. am citit rau. chiar daca mai exista si minuni sunt rare.

si cu prenisonul am citit tot la autoimune. tu spusese-i chiar. apoi am cautat si am gasit ceva cum ca da (imi scuzati va rog exprimarea totalmente nemedicala) in comportament de diabet, insulino rezistenta si din cauza asta ar recationa rau ovarele.

nu mai zic ca si despre PAI am citit tot ceva cu insulino rezistenta.
am vazut doze de 20 mg de prednison din ziua 1 pe site-uri din afara dar erau combinate cu intralipid si clexane (mult clexane chiar).
tu ai luat legatura cu anabel79? ea avea ATPO mari si mai avea ceva anticorpi. ti-ai facut vreodata analiza asta cu NK?

Mergi la inceput