Clubul "babelor" FIV-oase 13

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

anaasta eu nu ma uit la seriale, rar la filme, dar la capitolul seriale ultima oara parca m-am uitat la californication.
daniela...daca ar fi cu folos...supra-documentarea mai mult strica.
mama imi tot spune: nu te mai analiza atata. e normal sa ai diverse du-te du-te (n.r. la fiv)
mda...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna dragelor
Anaasta ce serial ai urmarit? Eu(in afara celor cu vampiri) am vazut Lost,Heroes, Grey, Prison Break... parca mai erau dar am neuronu obosit
Aristica am retinut fiica-mea notarDar cred ca a ramas nemaritata.....
Samira sper ca ti-a priit pofta, eu azi am clacat cand am vazut ca toti mancau cartofi prajiti la popasurile intre parti, mai dar sti cum... totiii iote si bagai o portie si eu, cred ca au fost cei mai buni cartofi prajiti ever Si f bun planul cu cumparaturile, sper sa gasesti tot ce iti doresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

adriana,domnita...nu-mi trebuie ceva in mod special...dar asta-i alta poveste
foarte bine ca ti-ai facut o pofta...eu imi fac din cand in cand si nu am nici cea mai mica remuscare.

fetelor,ma primiti nevopsita la cafeleala???

Mergi la inceput

o iau eu adriana. ai auzit cred ca baietii mei sunt politicieni. notar+politician merge...direct afacere cu matusa tamara.

Mergi la inceput

sabinutzo,tu iei ceva naturiste sau inca te documentezi???

eu am inceput de ieri sa ne pastilam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Sabina batem palma Sa vezi tu ite incurcate cu un notar si un politician....
Samira nici nu trebuie sa iti trebuiasca haine noi vreodata( Doamne ce exprimare!!) Sa stii ca nici eu nu am avut remuscari azi, prea i-am poftit...

Mergi la inceput

nu iau nici un naturist. nici unul.
iau Coq10 (doar 2 pe zi)- de 15 mg, iau omega 3 de la doppel (2 pe zi), medyn forte (1 pe zi), zinc(1 pe zi), seleniu (1 pe zi). luam si vit.C dar de acum de cand citesc cu autoimunele n-am mai luat. toate le iau calup seara.
beau ceai verde.
nu pot sa zic ca sunt in pregatire. fac analize de zor. ma duc la synevo de m-am plictisit eu de alea si mi-s urate de numa (astazi dimineata a trebuit sa stau 10 minute pt ca doi tinerei in fata mea faceau analize compensate in vederea unei sarcini viitoare - tipa de la receptie ii amana pe mai, iar ei isi puneau problema ca e prea tarziu - ea va ramane sigur insarcinata...).
cam asta mi-e mersul...
daca mai crezi ca pot adauga ceva la vitaminele alea spune te rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Adriana, ma uit la Gossip Girl acum . Urmaresc, dupa cum apar episoadele, si Californication care e bestial, Sabina, nu?!, The Good Wife, The Walking Dead, The Vampire Diaries si abia astept sa apara sezoane noi din Dexter, True Blood, Homeland... Na', am si eu preocupari de pensionara...

Mergi la inceput

adriano,fata draga...pai tu esti in vacanta acum si stai cu noi pe forum???
du-te si bucura-te de zapada,de plimbari,de odinha...abuzeaza de sot.
mie imi place foarte tare cand in deplasare

io am zis ca de Paste nu vreau sa vad laptop...acasa ramane.
vreau doar aer curat,sa-mi umplu sufletul si retina cu imagini frumoase,sa ma plimb prin padure si s-o simt,s-a adulmec.

Mergi la inceput

ma relaxeaza asa atitudinea tipului aluia din californication si ideea asa ca nu multe lucruri sunt importante in viata. recunosc ca deseori imi pare cam smucit fimuletul.

Mergi la inceput