Clubul "babelor" FIV-oase 13

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ihi...da lara,exact pe principiul enuntat de tine am ajuns sa indes hainele cu genunchiu in sifonier

noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Va pup si eu si va doresc o primavara frumoasa cu multe vesti bune!!!

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna dimineata babutzelor o zi frumoasa de primavara sa aveti
Cum se calculeaza baba cica nu se alege o zi cum stiam eu....se calculeaza dar eu nu stiu ,de ex eu sunt nascuta pe 25 ,cine stie .Cred ca ar fi bine daca e sa aleg luni mai ales ca luni fac si ET ,abia astept
Sami,Lara ,fetelor care intrati pe aici cit mai creste endometru daca miercuri era de 9 mm dar am inceput tot de atunci cu utrogest,mai creste sau asa ramane pina luni?

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Sami ce faci mami Laura,cum se simte,poate o sun si eu zilele astea ,daca vb. cu ea salutari ,sanatate multa din partea mea cind vb cu ea

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

neata girls
ce faceti???

looana,Baba se calculeaza cu cifrele zilei de nastere.
aduni cifrele pana obtii un nr.prim.
in cazul tau 2+5=7...deci pe 7 este Baba ta.

endo poate sa-ti mai creasca 1-1,5mm.

dupa ce ma vad cu fetele Duminica mi-am propus sa trec si pe la laura asa ca va spun mai multe atunci.

Baba mea e pe 8

o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Sami, numar prim sau numar de-o cifra? Pt 29 de ex, 2+9=11 care e prim, dar nu cred ca e baba pe 11 ... se mai face o data 1+1=2 ... nu?

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

Looana creste sigur nu te ingrijora pentru domnul endometru.
vrei sa-mi spui si mie ce inseamna cescrie acolo la semnatura ta referitor la imunofenotipare? ai facut analiza asta si ce ti-a iesit?

babutelor ce mai faceti?
eu citesc despre ANA, NK, intralipide..., am uitat total de FSH, TSH....eh

fetele de la sarcina si boli autoimune au strans acolo un calup de info interesante.
in alta ordin de idei: samira (tu stii ca eu "iti port de grija") ai un raspuns la intrebarea: in ce masura starea de prediabet este o stare/boala autoimuna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Buna dimineata! Ce mai faceti, cum sunteti?

tuturor babutelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Bau-bau

Sabina, women, mi-am facut tema de casa data de tine si am cetit de Serum/Athens;
parerea mea: eu n-as merge acolo..madam Penny, nu e cadru medical, dar face ET, "ajuta" la punctii, face monitorizari, probabil si Intralipid..jeeeez, femeia aia e superwomen, e si administrator si proprietar, etc... e si destul de scump, eu nu m-as complica, as ramane fidela medicilor de specialitate (!!)..acum, doamnele british, vin cu doza de Intralipid, tratament (si analize imunologice complete) gata stabilite din UK, unde sunt clinici si medici specializati in imunologie, dar, prefera sa faca fiv abroad, deoarece in UK costul unui fiv este cca. 10.000 Euro..comparativ cu asta, oriunde in Europa continentala, d.p.l.d.v. e mai rezonabil costul.. asta nu inseamna, ca alegerile lor sunt neaparat cele mai inspirate..

hey, ai descoperit topicul "sarcina si bolile autoimune"? s-a mai scris ceva acolo de curand (parca erau doar 4 capitole)

in cazul lui Sami, mie, pana acum, mi s-a parut tare logic si pertinent ce i-a spus/propus, dr. D..

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

Lara of parca eu stiu. nici nu stiu cum sa abordez. azi am fost si am mai facut o analiza sa vad titrul anticorpilor astora. inca sper ca e mic...dar probabil, la cat de norocoasa sunt, voi descoperi ca e mare. asa cum mi-am facut IgG probabil ar trebui sa fac si IgA si sa mai citesc o tona sa trag o concluzie.

mi-a parut si mie ca madam penny face de toate. nu mai spun ca intrasem nu stiu pe unde pe fertilityfriend si cineva din atena spunea ca nu a auzit de clinica respectiva. interpretabil...putea fi reclama negativa. ar trebui sa citesc sute de pagini de pe forumul ala sa-mi dau seama cam cat de castigate sunt doamnele care au mers acolo.
stiam capitolul cu autoimune, il citisem, dar cum nu ma interesase intralipidul sarisem peste "amanunte".

nu ma pricep la samira, doar o intrebam daca si-a pus problema vreodata. as putea sa o intreb si pe aristica de endometrioza si pe tine de numarul de nereusite dar discutii din astea am mai avut noi aici la babute...intralipidul ramane o metoda neconventionala pe care probabil o alegi dupa ce te dai serios cu capul de pereti. ramane la latitudinea fiecareia sa-si dea seama cand e prea tare durerea de cap ca sa ia o asemenea decizie. clinici care sa se bage sunt...dar trebuie facut testul ala cu NK sau trebuie sa ma risc si sa trec prin n incercari nereusite si apoi sa fac testul cu nk.

citisem la fetele de la autoimune ca o doza mai mare de 5 mg de prednison pana la ET strica raspunsul la stimulare.

Mergi la inceput