Clubul "babelor" FIV-oase 13

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns morena29 spune:

Mai Aristica , m-ai facut sa rad ...si mi-ai facut ziua si mai frumoasa ....chiar voiam sa intreb gemenii mei unde sunt in telenovela ?...dar uite ca tu nu ne-ai uitat .....sper ca gemenii nostri sa conduca tara asta mai bine decat o fac astia de acum .
Va pup pe toate !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

La multi ani si multeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Va doresc o primavara frumoasa si roditoare.

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)

MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta

Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1000mg,Clexane 2x0,3/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Multumesc,fetelor!
Oricum ai vostrii erau toti cuplati si al meu nu mai avea cu cine,ramanea ne....Poate la tura a doua.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Olimpia, o sa fie totul bine pana la urma si niciodata nu va ramane "ne" al tau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Olimpia fiica-mea vad ca e libera, asa ca nu te ingrijora...nimeni nu ramine sinugr/a pe aici . Imi pare rau de nereusita, dar sigur mai sunt si alte optiuni
Aristica de fiica-mea ce detalii imi poti da?
O primavara frumoasa la toate fetele mele dragi
PS. - ma retrag la o mica relaxare, sauna, jacuzii cica cadoul sotului de 1 martie ca flori cica nu gasi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello.

am primit si eu floricele,dulciurele si martisoare02 de aur si muuuuuulte normale....si am mai primit bani.

acum am in creier 2 pofte...si cred ca am sa le materializez.

prima...vreau shaorma-mananc rar asa ceva,o singura data pe an..dar daca nu mananc in seara asta o shaorma cu mult usturoi si nu beau unn Pepsi rece...mor.

a2a...vreau niste hainute noi.
Luni sau Marti bag o tura prin Mall sa ma innoiesc.
vreau vreo 2 rochite de primavara,pantaloni negri/bleumarin/gri si vreo 2 bluze de primavara.

va pupizez si va doresc o seara faina.

asta poftesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Samira,noroc cu tine,ca imi murea azi sotul de foame,frunzaream de zor forumul si cind vad shaorma ta imi aduc aminte ca am o lasagna la cuptor E cam rumenita,dar merge.Eu ma inscriu in clubul ``flamindelor``, de luni sint la dieta,cintarul arata deja mai putin cu 1,5kg,si continui lupta,dar imi este foame raaaaaaaaaaaaau.
pup babutele si o seara faina

daniela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

daniela si eu sunt la dieta mai mereu...dar din cand in cand imi satisfac cele mai salbatice pofte...cum a fost in seara asta.
da acum imi vine sa vomit....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

daniela
Sami, ehhh, rasfata-te acum cu hainute si biju', cand vor venii gemenashii (dr+preotul), o sa-ti pape ei toate fondurile, de va trebui sa te imbraci stil vintage

girls, I pup u

to be continued..

Mergi la inceput