Clubul "babelor" FIV-oase 13
Raspunsuri - Pagina 9
5ab1na spune:
Lara tanara mea femeie frumoasa si desteapta asa e. ai dreptate. ce-am gasit pe afara...toata lumea a pierdut sarcinile astea cu ANA. am incercat sa iau legatura cu singura fata de pe forum cu ANA si nu mi-a raspuns.
ioana voiam si eu sa-ti spun ca, in functie de ce am citit zilele astea, e o minune ca ai ramas insarcinata. multa grija, multa bafta si mult noroc in continuare
samira trebuie sa ma uit la episodul ala si eu. imi place dr house asa si asa. nu-mi place sa privesc o medicina "idealizata" si in realitate sa constat ca medicina e la pamant.
va pup pe toate la un loc si separat.
aristica nu te-am mai certat dar gemenii mei unde sunt in telenovela aia? am vrut si eu sa petesc fata lui qiao si sa-i zic ca am si eu doi perusi frumosi si cantareti de care am grija si care nu mi s-au imbolnavit niciodata.
aristica spune:
sabina gemenii tai sunt in politica, alaturi de ai morenei si lorenei ... tre' sa mai conduca cineva si tara asta!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
maria81 spune:
va pup pe toate si va doresc tot ce imi doresc si mie multi bebei, dar nu toti odata pe rand
adriana esti f draguta
aristica esti de pus la rana cum citesti tu gandurile la oameni
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 2 FIV-uri nereusite
aristica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 5ab1na nu te rog nu |
maria poate ne vedem si duminica
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
samira33 spune:
visatoarele lu' mama!!!
ooofff....la mine pana si visele sunt puternic ancorate in material.
abia citindu-va pe voi si visele voastre imi dau seama.
ioana si Ioakim al adinei mai e liber si mai are si oki marca PK.
anaasta spune:
Da, da... si mai urmeaza ceva prin 2013, deci Ioana te poti gandi si asa... diferenta de 1 an nu conteaza....
indra03 spune:
BUNA DRAGELOR!
PENTRU CINE NU MA CUNOASTE MA PREZINT:
-TIMP DE ~2 ANI AM FOST SI EU PREZENTA APROAPE ZILNIC SI CU ACEASTA OCAZIE MULTUMESC PENTRU GRIJA IN MOD SPECIAL LUI ANGIEANGI, BROSCUTA7,SAMIRA...;
-DIN VARA TRECUTA SUNT O MAMICA FOARTE FERICITA CARE ARE UN BAIETEL SANATOS SI VESEL, OBTINUT PRIN FET la spit Panait Sarbu( Giulesti)!!!
ASTAZI M-AM GANDIT LA VOI TOATE ASPIRANTELE SI AM INTRAT SA VA SCRIU SI SA VA DORESC O PRIMAVARA CARE SA ADUCA IN GRADINA VOASTRA CEA MAI DE PRET FLOARE:COPILUL DORIT! !
VA DORESC O PRIMAVARA MINUNATA CU SANATATE, BUCURII SI MULT, MULT OPTIMISM!
SE POATE! PERSEVERENTA ESTE CHEIA SUCCESULUI!
Apropo' cu aceasta ocazie va ofer un buchet imaginar de ghiocei iar lui Angieangi am decis sa ii ofer si o diploma pentru :
"CEL MAI BUN SUPORT MORAL AL ECHIPEI DE ASPIRANTE!"
DUMNEZEU SA VA AJUTE SI SA VA OCROTEASCA!
VA DORESC MULTA SANATATE!