Clubul "babelor" FIV-oase 13

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

'neata si o primavara frumoasa si roditoare!

Am si eu o intrebare la ceas de ... Z1. Care varianta o considerati mai buna:
1. Hormonale Z4 (nu pot sa le fac mai devreme din cauza de we), Vitex incepind cu Z4
2. Vitex Z1, hormonale Z4
3. fara Vitex
in ipoteza de natural sau mini-stimulare pt natural?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

experienta mea cu vitex

inainte de vitex prapad la hormonale.
in timpul vitex, mi-a redus LH-ul, FSH, E2 si TSH (eu am un TSH rezistent al naibii).
am renuntat la vitex pentru ca ... am inceput sa transpir si de la el. lara i am back
acum dupa ce am renuntat la vitex...s-au dus hormonalele putin in sus (ma astept si la mai mult) si TSH a luat-o in sus.
ma tot intreb daca nu am o problema cu prolactina de fapt.
nu stiu ce e cu vitexul asta. cert e ca eu m-am simtit bine cu el. numai ca...mi-ar trebui sa-l iau si-n timpul FIV-ului dar n-am tupeu. asa ca am renuntat la el si caut sa gasesc solutii nenaturiste.
daca ar fi vorba de natural eu una as lua vitex.
cred ca in situatia ta poti lua vitex de cand vrei...ziua 1 sau 4 n-are cred cine stie ce importanta. la mine se vedeau efectele la vitex si dupa jumatate de luna de pastile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

hallo,

n-am luat Vitex, pana acum, dar ma bag, cum sa nu..
hormonale Z4, Vitex Z4 (sau fara Vitex)...
intradevar, se spune ca VItex este un reglator hormonal, indicat in caz de incercari 'nature', dar ca sa aiba efectul scontat, trebuie luat cel putin 2-3 luni, ca orice tratament homeopat, deci in cazul de fata, e apa de ploaie..poti desigur sa-l iei -> efect placebo..
la fel, hormonale sub Vitex, pot fi fals infrumusetate, deci pentru o oglinda fidela a realitatii, fa-le pe curat (repet, luat doar 2-3 zile, oricum conteaza prea putin..)

bafta!!!

le: q.e.d. (see Sabina)

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Bombi, ma bag si eu acum pentru ca m-ai prins cu exact aceeasi problema. Eu sunt la a doua luna de Vitex si pe mine m-a dereglat enorm, sunt in Z46 si nici vorba de menstruatie...E adevarat ca am inteles ca prima data te ia si te arunca de toti peretii si pe urma regleaza, dar totusi... Eu am luat de la Nature's Way, 3 capsule pe zi. Din cauza problemei, am tot citit si am gasit informatia potrivit careia Vitexul face minuni si functioneaza la adevarata lui capacitate dupa 6-12 luni, timp de care eu nu dispun, din pacate. Asadar, nu stiu ce sa zic. Fara Vitex, nu se poate doar cu stimulare?!

Am mai citit, de asemenea, ca atunci cand incepi sa iei pentru prima oara Vitex, sa il iei din ziua in care s-a terminat menstruatia pentru ca altfel derutezi corpul. Ah, si nu se ia in timpul menstruatiei deoarece este de dorit ca in acel moment corpul sa lucreze si sa se curete de unul singur - asta era explicatia. E acelasi site de acum cateva pagini, postat de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

adriana nu esti atenta la personaje! fiica-ta e notar - scrie in episodul I
daniela vezi ca a scris anaasta muuult despre mancarea sanatoasa si de dieta in capitolele anterioare. Eu mi-am facut folder cu postarile ei, ca-s detaliate si nu mai caut eu aiurea pe net.
samiruta baba mea e pe 4

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

anaasta nu stiu vitexul de la nature way.
eu am luat femicur.
eu am citit ca ar conta f mult doza. in doza mica ar fi ca un anticonceptional, in doza mai mare ar fi reglator de LH prin scaderea prolactinei...
studiul pe care il gasisem era fix pe concentratia din femicur...ceva cu 40 sau 4 am uitat extract fruct uscat.

Mergi la inceput

Lara un link cu info destul de bine structurate al unei clinici bine cunoscute
http://crgw.co.uk/userfiles/file/PI%201_42%20Immunology%20Testing.pdf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Sabina, Femicur e apa de ploaie cu vitexul, contine 40 mg. Eu luam 1200 mg de agnus castus, o capsula de la Nature's Way contine 400 mg planta... asa ca... naiba mai stie, trag concluzia ca nu o fi bun pentru mine... Doza optima de vitex este de 1000 mg pe zi.

Mergi la inceput

anaasta e diferenta intre extract de fruct uscat si ala iarba nu stiu cum e ca din ala n-am luat.
uite aici http://www.altmedrev.com/publications/14/1/67.pdf
pe mine m-a interesat ce scrie la mastalgia. acolo e si listat femicurul. dar in articol sunt trecute toate studiile si dozele din studiile respective facute pe vitex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Bombi, mie atat Dr Albu cat si Dr.D mi-au zis hormonale z2 sau z3, niciodata z4.

Mergi la inceput