Fiv cu Dr. Dragos Albu 57
Raspunsuri - Pagina 9
maripet spune:
Angi, te pup si abia astept vestile bune.
Eu zilele astea ma duc la Giulesti la dr Cristescu. Acolo mi-as alege sa nasc. Pe dansul mi l-a recomandat doctorita mea ( cu ea nu pot naste ca nu profeseaza decat la Regina Maria si nu-mi permit).
Stie cineva ceva de dansul?
Miruna, asa da. Tot ce ti-ai fi putut dori. La fel vrem si noi.
Anastasia, cand ai un pic de timp, da-ne un semn cu ce fac bebelinii.
Foarte frumoase nume ai ales!
Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit
FET1 decembrie 2011 reusit
16 saptamani
tinuta78 spune:
angi, cum esti? Stai la caldurica? Asteptam vesti bune.
maripet, bine ai revenit. Cand ai timp sa-i dai un PM mirelei sa te treaca in listuta de gravidute. Asa cresc sperantele si aspirantelor(mai ales ca tu ai reusit prin FET).
alilumi, asteptam vesti bune de la morfofetala.
in rest.... liniste mare la capitolul asta.
fetele dragi.
28+
angelica28 spune:
Am vesti despre Anastasia doar ce am terminat de vb la tel cu ea:are probleme cu rinichi,cu ovarul iar il are marit,are si o infectie jos luata de la spital si nu mai scapa de ea !Bebei sunt cumintei,am auzit un gingurit super de unul din flacai pe nume ALEXEI ii este greu ca nu are ajutor inafara de sot ,dar nu se plinge!
Despre mine ce sa va spun stau cumintica in pat,nu am mers la servici ,de maine am zis ca o sa ma duc macar citeva ore.Am o durere de git,cred ca am dormit rau nu stiu ca nu imi gasesc locul nicicum pe perna ma doare rau in partea stinga ,m-am masat si cu o crema degeaba.........!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
tinuta78 spune:
Bravo angi, asa te vrem cumintica. Ai grija si cu gatul, oricum o sa treaca pana la urma. Eu de la o tuse facusem o intindere sub coasta stanga. Nici sa respir nu puteam, dar cu rabdare a trecut. bb-ii sa fie bine
Multumim de vestile aduse.Draga de nasti, n-a scapat de chinurile astea . Prin cate a trecut si tot nu se plange. Si eu o stresasem cu PM.mamica mult chinuita.
28+
liza79 spune:
buna ziua,
Fetelor va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. Se repeta ceva analize hormonale inainte de FIV, adica de exemplu daca eu as incepe tratamentul luna asta, am ceva analize de facut intr-o anumita zi a ciclului? Eu am toate analizele facute, dar de acum 2-3 luni.
Am tot incercat sa sun la clinica sa aflu, dar n-am avut succes.
Multumesc.
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow
miruna1980 spune:
maripet,multumesc si sarcina usoara in continuare
angi,sa ai grija de embrionasi!
ali,te asteptam cu vesti bune
draga de Nasti prin cate a trecut si inca trece,offf..da-i Doamne putere!
pe toate.
20+
miruna1980 spune:
Dragele mele,intrucat eu intru doar seara pe forum,vreau sa va urez un sincer LA MULTI ANI pt maine,8 Martie!
Fie ca toate implinirile frumoase,sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni.Va doresc un 8 Martie cat mai frumos!
LA MULTI ANI!!!!
20+
alilumi spune:
maripet, tinuta aveti PM.
miruna, toate bune, saru'mana, ceea ce iti doresc si tie!!!
angi, of, cuminitica si sa treaca durerea!!! spor la cuibarit mamica closca de gemenasi!!!
liza, da, eu am repetat obligatoriu (cele mai vechi aveau cateva luni, desi nu am dosarul in fata sa iti spun cu exactitate). dar iti da dl. dr. lista cu ce trebuie sa repeti cand va intalniti...
toate doamnele
21 +
salexa spune:
Maripet sora mea a nascut cu dl. dr si a fost multumita. El nu prea este de acord cu cezarienele, sau cel putin atunci nu era.
Fetelor dar de dr Chisleag ce imi puteti spune, la ea mi-a recomandat dr. Albu sa merg?
FIV 1 dr Albu Dragos reusit
mutatia 1691 in factorul v nu a fost identificata
mutatia 20210 in factorul II nu a fost identificata
mutatia 677 heterozigota
mutatia 1298 heterozigota
mutatia 675 4G PAI homozigota
mutatia 844G PAi nu a fost identificata
24 saptamani+2
liza79 spune:
alilumi, merci de info. sunt un pic suparata ca nu prea se misca lucrurile... mi s-a spus acum mai bine de o saptamana ca mai trebuie sa vina nu stiu ce aprobare de la directia de sanatate publica, si apoi or sa ma anunte ce facem in continuare. si uite-asa, asteptand aprobarea, mai trece o luna si nici macar nu mi-au zis ce analize sa mai repet, ca sa nu mai pierd timpul, acum ca stiu ca am dosarul aprobat.
stiu ca trebuie sa am rabdare, dar sunt panicoasa si anxioasa si mi-e greu sa trec prin asteptarea asta.
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow