Fiv cu Dr. Dragos Albu 57
Raspunsuri - Pagina 10
QiaoBing spune:
Hello laydies
Am aparut si eu in fuga.
Angi cotcodac, sa clocesti cu spor. Ai grija cu ce creme si cat te dai, acum esti "gradiva" deci trebuie sa te comporti ca atare.
Salexa Nasti nu a avut o experienta prea placuta cu dr C. Nu stiu cum a fost pana la urma nasterea, dar pana atunci si-a tocat marunt niste nervi.
liza rabdare, rabdare, rabdare. daca acum esti asa, ce o sa faci in timpul schemei sau in cele 2 saptamani de dupa Et pana faci testul ? Dr se va uita pe ce analize ai, pe unele le vrea recente, pe altele e ok daca nu sunt mai vechi de 6 luni sau 1 an. In mod sigur o sa repeti secretile, sa faci si o analiza de urina tot atunci, chiar daca nu iti da (eu am avut o surpriza neplacuta cand ma asteptam mai putin). Probabil ca o sa repeti si hormonalele, dar daca te repezi sa le faci acum si mai dureaza ... s-ar putea sa le mai faci inca o data. Eu astepta sa ajung la consultatie intai.
Mamici, gravidute, aspirante va zic si eu La multi ani pt azi !
si un maaare buchet de
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
Arabella34 spune:
La multi ani,doamnelor si domnisoarelor!Pupici
P.S. cine vine la Albisor pe 13 luna asta dupa amiaza la 14?
alilumi spune:
LA MULTI ANI DOMNISOARELOR, DOAMNELOR: IUBITE, SOTII, MAME, NASE etc. etc.!!! Eu va doresc SANATATE, ca-i mai buna decat toate, PROSPERITATE (ca vrem mai putine griji pentru ziua de maine), NOROC (ca ce n-am face fara sanse in viata asta uneori atat de grea!!!) si VIATA FRUMOASA alaturi de cei iubiti!!!
si nu in ultimul rand, va multumesc ca existati, va pupacesc si va imbratisez cu drag... si... BETA MAAAAREEEEE la toata lumea!!!!
liza,
hai ca mi-am (re)gasit lista cu investigatii medicale, dar, trebuie sa tii cont, ca nu stiu ce analize ai mai facut si tu inainte (eu aveam deja un dosarel) asa ca nu stiu ce iti va mai recomanda in plus. dar, referitor la hormonalele din anumite zile, eu am avut de facut asa:
ZIUA 3: TSH, FREE T4, ANTI TPO (pe lista am taiate -adica nu a trebuit sa le mai fac- FSH, LH, E2, PROLACTINA SI TESTOSTERON).
ZIUA 21: PROGESTERON.
21 +
vreau_bebel spune:
La multi ani doamnelor! Sa aveti o viata linistita (atat cat se poate atunci cand ai 1,2,3 bebei nazdravani). Sa fiti iubite si nu in ultimul rand sa fiti MAMICI!
-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)
DOAMNE AJUTA-NE!
lumimar spune:
La multi ani fetelor,sa aveti parte de multa sanatate,fericire,impliniri si o stare de gravideala cat mai curand posibil!
Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)
angelica28 spune:
Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc un 8 Martie special!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
maripet spune:
salexa, merci de raspuns. Din pacate eu trebuie neaparat sa fac cezariana, asa mi-a spus la morfologia de trimestrul 1. Exista riscul foarte mare de sangerare si atunci avand in vedere ca bebeii sunt total separati, cu 2 tuburi si 2 placente posibilitatea de a naste natural este egala cu 0. Eu , daca se putea as fi vrut sa nasc natural, dar asa...
Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit
FET1 decembrie 2011 reusit
16 saptamani